منم ازتعریفی که روز اول بابت یکی شدن کانکشن کردم پشیمون شدم بنظرم به نوعی جنبه تبلیغاتی داشت برای همون یک دو روز اول پریشب که فقط 200 مگ دانلودی داشتم دیشبم که کلا تا ساعت 7:30 نتم قطع بود درست ازراس 1 شروع شد![]()
منم ازتعریفی که روز اول بابت یکی شدن کانکشن کردم پشیمون شدم بنظرم به نوعی جنبه تبلیغاتی داشت برای همون یک دو روز اول پریشب که فقط 200 مگ دانلودی داشتم دیشبم که کلا تا ساعت 7:30 نتم قطع بود درست ازراس 1 شروع شد![]()
دوستانی که 512 صبانت دارند سرعت شبانهشان در این چند شب چقدر است؟
(چون یک نفر میگفت که از این به بعد صبانت میخواهد سرعت شبانه را بر اساس سرعت واقعی به کاربراناش عرضه کند
برای همین هم اکانت شبانه را حذف کرده است و هر کاربر با اکانت روزانه خودش شبها به اینترنت می تواند وصل شود!)
صبانت کلا مشکل داره اما بهتره کمی بیشتر صبور باشیم ...
دیشب از 4 دان کردم احساس کردم سرعت خیلی عالی بود و فیکس روی 230 و نیاز به گذاشتن چند فایل همزمان نبود ...
احساس می کنم اتفاق های خوبی داره می افته ...
دیشب افتضاح بود به زور رو 37 بود
سلام من هم مشهد هستم
اینترنتم راس ساعت 1 که میشه میخواد بره شبانه قطع میشه
دو شبه که اینجوریه ، دو شب پیش هم که وصل بود سرعتش 30 هم فکر نکنم بود
آقای/خانم صبانت پیگیری کن ؛ لطفاً
پیگیری چیه مخصوصا اینکارو می کنن که کسایی که بیدار نیستند و تنظیم کردند کامپیوتر روشن بشه، دانلودها ارور بدند و کامپیوتر خاموش بشه. اگه اتفاقی بود که 2 شب پشت سر هم اتفاق نمی افتاد.
قبلا صبا سرعتش کم می شد اما اولا اینکه سراسری نبود؛ الان کسی از 128 ای ها سرعتش دانلودش 200 هست؟ دوما اینکه بعضی وقت ها درست میشد مثلا اون موقع که تا 8 بود اگه ساعت 5 یکبار دیسکانکت می کردی سرعت دوباره بالا می رفت اما الان همش روی 30 هست. اینجوری نمیشه تو صبا موند
من هم راس ساعت 1 اینترنتم قطع شد ، 2 وصل شد بعدشم به زور سرعت روی 20-30 میومد ، واقعا افتضاحه
هر کس با خطش مشکل داره زنگ بزنه شرکت........ امار شکایات باید بره بالا
الان که داغونه سرعت اومده پایین یه صفحه هم باز نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)