در مورد سایر شرکت ها را نمی دونم باید تو سایت هاشون را دید و تعرفه هاشون را از قبل دونست و مقایسه کرد... در مورد کاربران قدیمی باز شما محض اطلاع یکی زنگی بزن ولی به من که همونی را که گفتم را گفت..
در مورد سایر شرکت ها را نمی دونم باید تو سایت هاشون را دید و تعرفه هاشون را از قبل دونست و مقایسه کرد... در مورد کاربران قدیمی باز شما محض اطلاع یکی زنگی بزن ولی به من که همونی را که گفتم را گفت..
باز من یه مدتی اصفهان نبودم همه چی تغییر کرد!
برای ورود به پنل باید به چه آدرسی برم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه حسابی برای شما تعریف نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم اصلا باز نمی کنه
ممنون از راهنماییتون
همون دومی درسته. بعضی وقتا سرعتش میاد پایین.
سلام دوستان
دیگه نمیشه این طرح کمپین رو گرفت؟الان مبین نت دارم ولی به خاطر محدود کردن دانلودش و خطم که فیبرنوری مجبورم مخابرات بگیرم
به جز مخابرات شرکت دیگه ای هم به این نوع خط ها نت میده؟
چرا هیچجا خطوط دی ال سی ساپورت نمیکنن که طرح شبانه رایگان بده ؟!!!!![]()
یا پیغمبر ! آریافون هر گیگ رو کرده 5 هزار تومن ! سرعت هم 2 مگ میده ! میگه اگه 3مگ میخواید باید پول بیشتر بدید !!!
تو همه ی جای دنیا سرعت داره میره بالاتر ، اینجا سرعت که میارن پایین هیچ ! تازه گروه تر هم میکنن ! شبانه رایگان هم نداره ! چی ؟؟؟؟؟؟ نداره ؟! نه بخدا نداره !
کاش میشد از این مملکت فرار کرد !
کسی جایی را میشناسه اینترنت روی بستر فیبر نوری بده ، شبکیه را زنگ زدم گفتن نمیدن ! آریا فون هم که خودم الان دارم ولی انقدر گرون کرده که به صرفه نیست . مخابرات هم که شبانه رایگان نداره
مخابرات شبانه رایگان میده فقط باید صبر کنید همین چند روزه قبل عید یا شایدم بعد عید دوباره طرح کمپین بزاره تا بتونین شبانه رایگان بردارید. شبکیه هم به فیبر نوری ها میده فقط باید رانژه مخابرات باشید. کلآ همه ی شرکت های زیر مجموعه مخابرات به فیبر نوری ها هم اینترنت میدن. باسه شبانه رایگان من پیشنهادم همین مخابراته چون سرعت روزانه و شبانش یکیه از همه جا هم ارزونتره.
فقط مخابرات میده..البته جاهای دیگه هم می دن مثل رنگین کمان و... منتها پرت هاشون از خیلی وقت پیش پر شده
شبکیه حتی اگه رانژه مخابرات هم باشی بهت نمیدن ، من زنگ زدم پرسیدم
رنگین کمان هم که منحل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)