سرور تهران که ملاک نمیشه ، با سرور باکو تست بگیرین ...
بچه ها یه سوال ... طرح دلخواه نمیشه بگیریم ؟ مثلا بگیم 1 مگ میخوایم با ماهی 4 گیگ !؟ طرح های 1 مگ مسخره ای داره !
سرور تهران که ملاک نمیشه ، با سرور باکو تست بگیرین ...
بچه ها یه سوال ... طرح دلخواه نمیشه بگیریم ؟ مثلا بگیم 1 مگ میخوایم با ماهی 4 گیگ !؟ طرح های 1 مگ مسخره ای داره !
از ساعت 4 صبح تا همین الان (ساعت2 بعد از ظهر) مبین نت قطع بود.
یک توصیه کلی به عزیزان تازه وارد: انتخاب اولتون ADSL باشه، اگر خواستین وایمکس بگیرین انتخاب اولتون ایرانسل باشه، چون ایرانسل حداقل کمی پیشرفت رو در مسیر فعالیتش حس میکنی ولی مبین نت انگار اصلا هیچ فکر خلاقی پشتش نیست و مثل یک شرکت ورشکسته داره به فعالیت ننگینش ادامه میده. از سایت شرکت میشه فهمید داخلش چه خبره. سایتی که بعد از گذشت بیشتر از یک سال از فعالیتش حتی نتونسته صفحه کنترل حسابشو فارسی کنه.
والا دوستان یه چیزو توجه کنن:
توی تاپیک های ADSL که بری می نالند
وایمکس ایرانسل بری می نالند
وایمکس مبین نت بری می نالند
و عضو جدیدمون 3G رایتل بری می نالند
بابا وضعیت اینترنت کشور ما اینه، اینا سرویس دهندن، فک نمی کنم هم بهتر از این بشه، دی....
سلام
مشکل این بود که خوب unistallنمیکردم![]()
Last edited by malavan.ehsan; 06-03-2012 at 16:30.
درسته دوست من، اینترنت در ایران کلا مشکل داره، ولی این یک سر قضیه است و مشکلات مربوط به هر سرویس دهنده هم یک سر دیگه، ماشالله مبین نت دیگه هیچ نقطه روشنی در روند فعالیتهاش دیده نمیشه. همینطور که در پست قبلی گفتم انگار یک شرکت ورشکسته و ناامیده که از سر اجبار داره به فعالیتهاش ادامه میده.
امروز دیگه شاهکار کرده، چند ساعت که قطع بود الانم با سرعت لاک پشت به نت وصله
من از دیشب تا الان وصلم مشکل نداشتم
شما کجا هستی ؟
من آزادی/یادگار امام هستم، الان هم با سرعت کمتر از دایال آپ به نت وصلم و ...
امیدوارم هیچوقت مشکل نداشته باشی دوست خوبم.
مرسی عزیزم , مطمئنا مشکل شما منطقه ای هست
شما با پشتیبانی تماس بگیر ببین مشکل از کدوم نقطه دسترسی هست.
تابستان طی تماسی که با شرکت داشتم گفتن تا حدود 1 الی 1.5 سال دیگه اگه موردی جلوی پروژه رو نگیره حدود 400 تا آنتن BTS رو نصب میکنیم که این مقدار مورد نیاز Modem های USB هست .
خب پس باید منتظر بمونم خودش درست شه درسته ؟
از صبح تا الان کمتر از یک ساعت اینترنت وصل بوده و اونهم با سرعت افتضاح، نمیدونم چی بگم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)