تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 650 از 1049 اولاول ... 150550600640646647648649650651652653654660700750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,491 به 6,500 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز من چه مدلی رو بخرم که hd باشه و امکاناتش عالی باشه...قیمتش هم مهم نیست چون امکاناتش مهمه واسم...مثلا اینکه هارد اکسترنال 500 گیگابایت بدون آداپتور بهش بخوره و بشه ضبط کرد...در ضمن همه فرمتهای تصویری رو هم پشتیبانی کنه....در کل بهترین گیرنده دیجیتال برای تلویزیون hd میخوام...
    x- vision 343 خوبه ولی تمام x-vision ها لازم است هاردتون آداپتور دار باشه...هارد منم 500 بدون آداپتوره
    ممنون میشم کمکم کنید....
    نه دوست عزیز مشکلی نداره و لازم نیست هاردت آداپتور داشته باشه . برای مدل 343 میتونی از هاردهای اکسترنال مثل هارد 500 که آداپتور نداره استفاده کنی .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من یه گیرنده میخوام برای تلویزیون لامپی. تا آنجا که میدونم تلویزیونهای جدید LCDیا LED خودشون میتونند دیجیتال دریافت کنند ونیازی به گیرنده ندارند؛ پس اگه گیرنده بگیرم، فقط برای همین تی وی میخوام.
    نیازی به ضبط هم ندارم؛ چون راستش تی وی خودمون که چیز قابل ضبطی نداره و فیلمهای خوبش را خودش هزار بار تکرار میکنه.
    با فرض درست بودن موارد گفته شده، چه گیرنده ای خوبه بگیرم که دردسر و خرابی نداشته باشه؟ اگر هم درست نیست، لطف کنید توضیح بدهید. با سپاس!
    تا جایی که من میدونم، تلویزیونهای LG و Samsung و X Vision با گارانتی داخلی، گیرنده دیجیتال دارند و میتوانی بدون دردسر شبکه های دیجیتال ایران را بگیری.
    سایر برندها و مدل ها یا گیرنده دیجیتال اصلا ندارند و یا دارند که تنظیم ایران نیست و باید با دستکاری در منوی مخفی تلویزیون، تنظیماتش را درست کنی که البته یه ذره کار تخصصی است و باید مراقب باشی سایر تنظیمات را بهم نزنی.

برای تلویزیون CRT هم اگر فقط میخواهی تلویزیون دیجیتال داشته باشی، مدلهای ساده گیرنده را بگیر. نظر من روی X Vision است بخاطر گارانتی اش. هزینه زیاد هم نده برای مدلهای بالاترش که مثلا کابل HDMI داره که به درد شما نمیخوره.

تلویزیونت ورودی AV که داره؟

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

پيش فرض

سلام دوستان
    بین آمپلی فایر های دنون و پایونیر کدوم صدای شفاف تری داره؟ودر کل کدوم بهترن؟
    مدلی زیر 1 میلیون اگه دارن لطفا معرفی کنید.

داره خودمونی میشه z a r a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان,
    من دنبال یه گیرنده دیجیتال برای تلویزیون هستم که حتما حداقل مشخصات زیر رو داشته باشه:

· كيفيت تصوير HD
    · داراي خروجي HDMI
    · داراي قابليت PVR, ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال
    · ماشين زمان
    · قابليت ضبط يك كانال و امكان تماشاي كانال ديگر
    · دی وی دی درایو برای پخش سی دی/دی وی دی هم داشته باشه, یا در اصطلاح Combo باشه.
    · ضمانت, کیفیت و قیمت مناسب هم که قطعا اط نیازمندی های هر دستگاهی است.

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا جایی که من میدونم، تلویزیونهای LG و Samsung و X Vision با گارانتی داخلی، گیرنده دیجیتال دارند و میتوانی بدون دردسر شبکه های دیجیتال ایران را بگیری.
    سایر برندها و مدل ها یا گیرنده دیجیتال اصلا ندارند و یا دارند که تنظیم ایران نیست و باید با دستکاری در منوی مخفی تلویزیون، تنظیماتش را درست کنی که البته یه ذره کار تخصصی است و باید مراقب باشی سایر تنظیمات را بهم نزنی.

برای تلویزیون CRT هم اگر فقط میخواهی تلویزیون دیجیتال داشته باشی، مدلهای ساده گیرنده را بگیر. نظر من روی X Vision است بخاطر گارانتی اش. هزینه زیاد هم نده برای مدلهای بالاترش که مثلا کابل HDMI داره که به درد شما نمیخوره.

تلویزیونت ورودی AV که داره؟
    یعنی اگه مثلاً یه LED سونی بگیریم، باید به فکر یک گیرنده هم باشیم؟
    بله، تلویزیون فعلی، پاناسونیک GAOO95 هست. Xvision بهتره یا ارزونتر؟ بقیه چی؟ لومکسی خیلی زیاد شده؛ اون چطوره؟ یا مارشال؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    بین آمپلی فایر های دنون و پایونیر کدوم صدای شفاف تری داره؟ودر کل کدوم بهترن؟
    مدلی زیر 1 میلیون اگه دارن لطفا معرفی کنید.
    به نظر من دنون صدای بهتری داره.مدل 1612 دنون زیر یک میلیون هست و مدل 921 پایونیر زیر یک میلیون.

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آمپلی فایر سینما خانگی سونی وارد شده؟!!؟
    شرکت سونی آمپلی فایر وارد ایران نمی کنه.شما چه چبزی مد نظرت هست؟

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wriatoth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام !
    برای مچ کردن با تلویزیون lm 7600 ال جی دنبال یه سینما خانگی هستم تا حدود 1 تومن ، این سری دنون 1312 رو هم توی صفحات قبلی یه چیزایی راجع بش خوندم به نظر mr rayan عزیز چه مدل بلوری پلیری بهش میخوره ؟ در ضمن صدای speaker های این ست مناسبه و کافیه یا اونا رو هم باید از مارک دیگه ای خرید؟از نظر کیفیت و قدرت و خصوصا شفافیت صدا این ست بهتره یا bcs 717 پایونیر؟ علاوه بر کیفیت قدرت صدا هم تاحدودی برام مهمه. با تشکر!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام !
    برای مچ کردن با تلویزیون lm 7600 ال جی دنبال یه سینما خانگی هستم تا حدود 1 تومن ، این سری دنون 1312 رو هم توی صفحات قبلی یه چیزایی راجع بش خوندم به نظر mr rayan عزیز چه مدل بلوری پلیری بهش میخوره ؟ در ضمن صدای speaker های این ست مناسبه و کافیه یا اونا رو هم باید از مارک دیگه ای خرید؟از نظر کیفیت و قدرت و خصوصا شفافیت صدا این ست بهتره یا bcs 717 پایونیر؟ علاوه بر کیفیت قدرت صدا هم تاحدودی برام مهمه. با تشکر!
    سلام
    مدل 1312 دنون عالیه.برای بلوری پلیر بستگی به جیب شما داره.در هر صورت تو قیمت متوسط مدل 140 پایونیر خویه.
    از نظر شفافیت و تفکیک مدل 1312 از 717 بهتره ولی از نظر قدرت با توجه به مشخصاتشون مدل 717 قوی تره.

13. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام !
    خیلی جالب بود من هم دقیقا 1 صفحه قبل همین ها رو از آقای رایان پرسیدم جالب بود.
    در ضمن اگر رفتی و تست صدا گرفتی به من خبر بده و نظرت رو اعلام کن
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •