عجب, مال من هم همینطوری درخشانه.
اینا نمره مستمر رو تاثیر ندادن؟ مال من نوشته هندسه 9 در حالیکه با مستمر شدم 10 ولی چیزی ننوشته.
عجب, مال من هم همینطوری درخشانه.
اینا نمره مستمر رو تاثیر ندادن؟ مال من نوشته هندسه 9 در حالیکه با مستمر شدم 10 ولی چیزی ننوشته.
دوستان این فایلی رو که پارسال آقای فولادی گذاشته بود رو کسی نداره؟:
من خودم دانلودش کرده بودم ، ولی الان نمیدونم کجاست ، لینک دانلودش هم خراب شده ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بال کشیدم معانی مختلفی می تونه داشته باشه...ممکنه بخوایی از 10 برسی به 50 و ممکن هست بخوایی از 60 برسی به 90 ؟؟؟من ادبیاتم زیاد بد نیست (حدود 60-70 می زنم سوالای استانداردو) اگه اینو تعریف کنی و مشخص کنی در حال حاضر رو کدوم مباحث بیشتر تسلط داری شاید بتونم کمکت کنم
بابا .ارد کردنن شماره پرونده سال قبل موقع ثبت نام هم مستحب بود!من که همون اول هم وارد نکردم. مطمئن باش مشکلی نیست.
عزیزم الآن فهمیدی؟! اینو که اول سال اعلام کردن.![]()
اینم از عواقب عضو جدید بودنه! پست تکراری دادم!
آخه چرا باید تایید شدن پست هام اینقدر طول بکشه مدیران عزیز؟!!!
Last edited by Amir_oscar; 22-04-2010 at 16:52.
اخ جون! سریال شناسنامه منم درست شد
فقط هنوز شماره داوطلبی کنکور 88 امو ننوشتن؟؟!
این مهمه یا نه؟ هرچی هم که به سازمان سنجش زنگ میزنیم اشغاله...![]()
اینم از شانس .... ماستاین یعنی اینکه هر درس به طور جداگانه 15% تاثیر تو نتیجه کنکور میزاره؟![]()
معدل بازم خیلی بهتر از تک درس بود ریاضیات من وضعش اینجوری خیلی خراب میشه!!!
آرش جون مسمر که تاثیر میدادن وضع من توپ بود معلمای ما خوب درس ندادن در عوض همه مستمرارو بالا 16 دادن!!!عجب, مال من هم همینطوری درخشانه.
انشاءالله رتبمون اینجوری درخشان نباشه
من که گفتم مال منم ننوشتن مال مسعود ننوشتن اصلا یکی از رفیقام موقع ثبت نام اینو نداشت بخاطر همین خالی گذاشت فکر نکنم مهم باشه چون ستاره دار نبود!فقط هنوز شماره داوطلبی کنکور 88 امو ننوشتن؟؟!
این مهمه یا نه؟ هرچی هم که به سازمان سنجش زنگ میزنیم اشغاله...![]()
اینم نمرات من:
فقط یه سوال! الان که نمرات رو درس به درس تاثیر میدن مثلا مال ریاضی رو چیکار میکنن؟ میانگین حسابان و جبر و هندسه رو تاثیر میدن؟
اونوقت که من بدبخت میشم....![]()
آرش نمرات تو که خیلی خوبه گرفتی مارو...
آرش تو به این میگی بدبختی؟اونوقت که من بدبخت میشم....![]()
بیا نمرات منو ببین بفهمی بدبختی یعنی چی!
رسما درصدام نصف میشه!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)