بر من دیگه ثابت شده که در شبانه روز 20نت محدودیت دانلود گذاشته، غیر ممکنه چند شب پیاپی تا به یه حجم مشخص میرسه افت سرعت کنه !!!
*خم سگا؛ الان ساعت 7 است حدود 1 ساعتی هست داره با 50-60ک دانلود میکنه.
تف به این شانس :|
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بر من دیگه ثابت شده که در شبانه روز 20نت محدودیت دانلود گذاشته، غیر ممکنه چند شب پیاپی تا به یه حجم مشخص میرسه افت سرعت کنه !!!
*خم سگا؛ الان ساعت 7 است حدود 1 ساعتی هست داره با 50-60ک دانلود میکنه.
تف به این شانس :|
دوستان الان دو شب هست سرعت شبانه اسیاتک افتضاح شده برای شما هم همینجوری بوده ؟؟؟
سلام! به نظر شما محدودیت رو فقط واسه سرویس های نامحدودش گذاشته یا واسه سرویس های حجمی هم همین طور بود؟! شما که توفیق استفاده از هردونوع سرویسشو داشتی !!خیلی بهتر میتونی نظر بدی!!!
اینکه توی چندصفحه قبل گفته بودید سرعت 512 حجمی حدود 230 و حداکثر تا 280 الی 300 کیلوبایت میرسه ، به نظرتون نسبت به سرعت همین سرویس توی شرکت های دیگه چطوره؟
البته ببخشید ولی بین کسانی که در مورد 20 نت نظر دادن اکثریت راضی بودن ولی شما خیلی ناراضی هستی !! قضیش چیه؟ شرمنده !
راستی قبل از اینکه بیای از 20 نت بگیری از جای دیگه سرویس داشتی یا اینجا اولیشه؟
ببخشید شلوغش کردم!!! چون میخوام بیام اینجا ازشون 256 حجمی بگیرم دارم اطلاعات کسب می کنم !!![]()
آسیا تکی ها سرعت دانلود شبانه طرح رایگان چقدر هست ؟؟؟ و شبانه چند گیگ دانلود دارید ؟؟؟
شما سرویستون چی هست ؟ نامحدود ؟
به چه حجمی که برسه نامحدود میشه ؟
سرعت قبل از محدود شدند مگه چنده ؟
درود
عرضم به حضور شما که سرویس حجمی خودش محدود هست اگر باند رو کامل باز میگذارن قرار بر این هست که مصرف شما بالا بره...این شرکت و شرکت دیگری تا اونجا که بتوانند باند رو بیشتر باز میکنند برای حجمی نه بالعکس.
قبل از اینکه از 20نت بگیرم صبانت (کاووش رایانه) روی یکی از خطوط بود اونها روزانه (حجمی) بین 700 الی 900ک باند رو باز گذاشتند ، پارس آنلاین رو هم اکنون نیز دارم روزانه اش 220ک هست، از کارا امین ارتباط هم داشتم جالب نیست از لحاظ قیمت و سرعت.
البته این رو نگفتم که از صبانت بگیرید ، فقط اگر قصد دارید اعصاب و روانتان قاطی بشه از صبانت بگیرید ( پشتیبانی و خدماتی در کار نیست )
دوستان دیگر ممکنه برای امور روزانه از سرویس نامحدود استفاده کنند و زیاد متوجه موضوع نشده باشند و شاید بخاطر این باشه که 23 ساعت شبانه روز در حال دانلود هستم
سرویس حجمی 20نت خیلی به صرفه است نسبت به شرکت های دیگه اگر پرمصرف نیستید و دانلود خاصی ندارید.
ویرایش:
البته نارضایتی من مطلق نیست، سرویس نامحدودی که میخرید 95% مواقع کیفیتش حفظ میشه در ساعات روز و شب، حالا چرا افت سرعت پیش میاد با اینکه نویز نرماله فعلا ناشناخته است.
Last edited by Alone-Star; 23-08-2012 at 09:54.
این همه گفتی نا محدود نگفتی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سوال شما دقیقا چی بود دوست گرامی ؟
بله پارس انلاین سرعت شبانه شو کاهش داده
قبل از نوروز گذشته به مدت 4 سال از پارس انلاین استفاده میکردم که راضی هم بودم شبانه با 60 - 70 دانلود میکردم تا قبل از عید که به 35-40 محدود کردن سرعت هارو ... شیراز هم که پشتیبانی ندارهفقط در حدی که یه سر خطی رو چک کنی و این چیزا می تونن رات بندازن ! ولی سرعت و این چیزا حالیشون نمیشه
با پشتیبانی تهران تماس گرفتم سرعت روزانمو واقعا افزایش دادن در حدی که دیگه داشتم به درو دیوار میخوردم
512 روزانه 240 بودم که تا 320 افزایش یافت ولی شبانه گفتن باید شب باهات تماس بگیریم ، واسه شب هم متاسفانه پشتیبانه شب پیگیری درستی نکرد خودمم که زنگ زدم بهم گفتن سرعتت کاملا هم مناسبه ! هر وقت اومد زیر 8 کیلو بایت بهمون بگو ! گفتم بر چه اثاث حساب میکنی ؟؟ من تا چند وقت پیش 70 کیلو بایت میگرفتم گفت 512 رو تقسیم 8 کن سرعتت باید اون باشه . خوب حالا 512/8=64
گفتم خوب باید 64 باشه الان ! طرف هم زورش گرفت گفت اون جور که ما میخوایم باید حساب شه ! نه اون جور که تو دلت میخواد ((:
بله الان 2 شب هست شبا تایم اوت زیاد میده و سرعت پایین تر هست ...
نه برای من نوسان زیاد داره ولی هر شب حداقل 1.2 گیگ گرفتم.
---------------------------------------------------------------------------------------------
کسی از دوستان جدیدا از اسیاتک سرویس گرفته؟ 2تا سوال داشتم
برای شارژ مجدد اسیاتک باید از اینجا اقدام کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز یه مدت از سرویسم مونده ولی حجمم چند روز دیگه تمومه، اگه شارژ کنم خودش وصل میشه به سرویس جدید یا باید صبر کنم مدت این سرویسم تموم بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)