تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 650 از 1135 اولاول ... 150550600640646647648649650651652653654660700750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,491 به 6,500 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بر من دیگه ثابت شده که در شبانه روز 20نت محدودیت دانلود گذاشته، غیر ممکنه چند شب پیاپی تا به یه حجم مشخص میرسه افت سرعت کنه !!!
    *خم سگا ؛ الان ساعت 7 است حدود 1 ساعتی هست داره با 50-60ک دانلود میکنه.
    تف به این شانس :|

2. 2 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان الان دو شب هست سرعت شبانه اسیاتک افتضاح شده برای شما هم همینجوری بوده ؟؟؟

4. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

بر من دیگه ثابت شده که در شبانه روز 20نت محدودیت دانلود گذاشته، غیر ممکنه چند شب پیاپی تا به یه حجم مشخص میرسه افت سرعت کنه !!!
    *خم سگا ؛ الان ساعت 7 است حدود 1 ساعتی هست داره با 50-60ک دانلود میکنه.
    تف به این شانس :|
    سلام! به نظر شما محدودیت رو فقط واسه سرویس های نامحدودش گذاشته یا واسه سرویس های حجمی هم همین طور بود؟! شما که توفیق استفاده از هردونوع سرویسشو داشتی !! خیلی بهتر میتونی نظر بدی!!!
    اینکه توی چندصفحه قبل گفته بودید سرعت 512 حجمی حدود 230 و حداکثر تا 280 الی 300 کیلوبایت میرسه ، به نظرتون نسبت به سرعت همین سرویس توی شرکت های دیگه چطوره؟
    البته ببخشید ولی بین کسانی که در مورد 20 نت نظر دادن اکثریت راضی بودن ولی شما خیلی ناراضی هستی !! قضیش چیه؟ شرمنده !
    راستی قبل از اینکه بیای از 20 نت بگیری از جای دیگه سرویس داشتی یا اینجا اولیشه؟
    ببخشید شلوغش کردم!!! چون میخوام بیام اینجا ازشون 256 حجمی بگیرم دارم اطلاعات کسب می کنم !!

6. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آسیا تکی ها سرعت دانلود شبانه طرح رایگان چقدر هست ؟؟؟ و شبانه چند گیگ دانلود دارید ؟؟؟

8. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام! به نظر شما محدودیت رو فقط واسه سرویس های نامحدودش گذاشته یا واسه سرویس های حجمی هم همین طور بود؟! شما که توفیق استفاده از هردونوع سرویسشو داشتی !! خیلی بهتر میتونی نظر بدی!!!
    اینکه توی چندصفحه قبل گفته بودید سرعت 512 حجمی حدود 230 و حداکثر تا 280 الی 300 کیلوبایت میرسه ، به نظرتون نسبت به سرعت همین سرویس توی شرکت های دیگه چطوره؟
    البته ببخشید ولی بین کسانی که در مورد 20 نت نظر دادن اکثریت راضی بودن ولی شما خیلی ناراضی هستی !! قضیش چیه؟ شرمنده !
    ببخشید شلوغش کردم!!! چون میخوام بیام اینجا ازشون 256 حجمی بگیرم دارم اطلاعات کسب می کنم !!
    شما سرویستون چی هست ؟ نامحدود ؟
    به چه حجمی که برسه نامحدود میشه ؟

سرعت قبل از محدود شدند مگه چنده ؟

10. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درود
    عرضم به حضور شما که سرویس حجمی خودش محدود هست اگر باند رو کامل باز میگذارن قرار بر این هست که مصرف شما بالا بره...این شرکت و شرکت دیگری تا اونجا که بتوانند باند رو بیشتر باز میکنند برای حجمی نه بالعکس.
    قبل از اینکه از 20نت بگیرم صبانت (کاووش رایانه) روی یکی از خطوط بود اونها روزانه (حجمی) بین 700 الی 900ک باند رو باز گذاشتند ، پارس آنلاین رو هم اکنون نیز دارم روزانه اش 220ک هست، از کارا امین ارتباط هم داشتم جالب نیست از لحاظ قیمت و سرعت.
    البته این رو نگفتم که از صبانت بگیرید ، فقط اگر قصد دارید اعصاب و روانتان قاطی بشه از صبانت بگیرید ( پشتیبانی و خدماتی در کار نیست )
    دوستان دیگر ممکنه برای امور روزانه از سرویس نامحدود استفاده کنند و زیاد متوجه موضوع نشده باشند و شاید بخاطر این باشه که 23 ساعت شبانه روز در حال دانلود هستم

سرویس حجمی 20نت خیلی به صرفه است نسبت به شرکت های دیگه اگر پرمصرف نیستید و دانلود خاصی ندارید.

ویرایش:
    البته نارضایتی من مطلق نیست، سرویس نامحدودی که میخرید 95% مواقع کیفیتش حفظ میشه در ساعات روز و شب، حالا چرا افت سرعت پیش میاد با اینکه نویز نرماله فعلا ناشناخته است.
    Last edited by Alone-Star; 23-08-2012 at 09:54.

12. 3 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درود
    عرضم به حضور شما که سرویس حجمی خودش محدود هست اگر باند رو کامل باز میگذارن قرار بر این هست که مصرف شما بالا بره...این شرکت و شرکت دیگری تا اونجا که بتوانند باند رو بیشتر باز میکنند برای حجمی نه بالعکس.
    قبل از اینکه از 20نت بگیرم صبانت (کاووش رایانه) روی یکی از خطوط بود اونها روزانه (حجمی) بین 700 الی 900ک باند رو باز گذاشتند ، پارس آنلاین رو هم اکنون نیز دارم روزانه اش 220ک هست، از کارا امین ارتباط هم داشتم جالب نیست از لحاظ قیمت و سرعت.
    البته این رو نگفتم که از صبانت بگیرید ، فقط اگر قصد دارید اعصاب و روانتان قاطی بشه از صبانت بگیرید ( پشتیبانی و خدماتی در کار نیست )
    دوستان دیگر ممکنه برای امور روزانه از سرویس نامحدود استفاده کنند و زیاد متوجه موضوع نشده باشند و شاید بخاطر این باشه که 23 ساعت شبانه روز در حال دانلود هستم

سرویس حجمی 20نت خیلی به صرفه است نسبت به شرکت های دیگه اگر پرمصرف نیستید و دانلود خاصی ندارید.

ویرایش:
    البته نارضایتی من مطلق نیست، سرویس نامحدودی که میخرید 95% مواقع کیفیتش حفظ میشه در ساعات روز و شب، حالا چرا افت سرعت پیش میاد با اینکه نویز نرماله فعلا ناشناخته است.

این همه گفتی نا محدود نگفتی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این همه گفتی نا محدود نگفتی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    سوال شما دقیقا چی بود دوست گرامی ؟

16. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Masoud-Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان .
    من حدود 4 سالی هست که از پارس آنلاین میگیرم .
    تا حدود 3 ماه پیش سرعتم در حد 100 تا 200 کیلو بایت در روز ها بود و شب ها هم 30 تا 50 کیلو بایت می گرفتم و در کل حدود 2 گیگ شبا می گرفتم .
    الآن از آخرین باری که تمدید کردم خودش اتوماتیک سرویسم رو عوض کرد و الآن روزا به زور 20 کیلو بایت میگیرم و شب ها هم 5 کیلو بایت به زور که فکر کنم با این سرعت پول برق بیشتر از پولی میشه که می خوام حجم بخرم !؟
    می خواستم بدونم که بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارن ؟
    من رو دو تا خط دارم که یکی مخابرات حافظ هست و یکی هم سعدی و روی هر دو این مشکل رو دارم ولی حافظ هنوز یکم بهتره .
    موفق باشید .
    بله پارس انلاین سرعت شبانه شو کاهش داده
    قبل از نوروز گذشته به مدت 4 سال از پارس انلاین استفاده میکردم که راضی هم بودم شبانه با 60 - 70 دانلود میکردم تا قبل از عید که به 35-40 محدود کردن سرعت هارو ... شیراز هم که پشتیبانی نداره فقط در حدی که یه سر خطی رو چک کنی و این چیزا می تونن رات بندازن ! ولی سرعت و این چیزا حالیشون نمیشه با پشتیبانی تهران تماس گرفتم سرعت روزانمو واقعا افزایش دادن در حدی که دیگه داشتم به درو دیوار میخوردم 512 روزانه 240 بودم که تا 320 افزایش یافت ولی شبانه گفتن باید شب باهات تماس بگیریم ، واسه شب هم متاسفانه پشتیبانه شب پیگیری درستی نکرد خودمم که زنگ زدم بهم گفتن سرعتت کاملا هم مناسبه ! هر وقت اومد زیر 8 کیلو بایت بهمون بگو ! گفتم بر چه اثاث حساب میکنی ؟؟ من تا چند وقت پیش 70 کیلو بایت میگرفتم گفت 512 رو تقسیم 8 کن سرعتت باید اون باشه . خوب حالا 512/8=64 گفتم خوب باید 64 باشه الان ! طرف هم زورش گرفت گفت اون جور که ما میخوایم باید حساب شه ! نه اون جور که تو دلت میخواد ((:
    دوستان الان دو شب هست سرعت شبانه اسیاتک افتضاح شده برای شما هم همینجوری بوده ؟؟؟
    بله الان 2 شب هست شبا تایم اوت زیاد میده و سرعت پایین تر هست ...

18. 3 کاربر از Masoud-Studio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

نه برای من نوسان زیاد داره ولی هر شب حداقل 1.2 گیگ گرفتم.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    کسی از دوستان جدیدا از اسیاتک سرویس گرفته؟ 2تا سوال داشتم
    برای شارژ مجدد اسیاتک باید از اینجا اقدام کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هنوز یه مدت از سرویسم مونده ولی حجمم چند روز دیگه تمومه، اگه شارژ کنم خودش وصل میشه به سرویس جدید یا باید صبر کنم مدت این سرویسم تموم بشه؟

20. 2 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •