سرعت دانلود از اولش اينطوري بود يا زيادش كردي؟![]()
سرعت دانلود از اولش اينطوري بود يا زيادش كردي؟![]()
سلام من سرویس اینترنت 256 دارم مودم من هم tp link هست حدود 2 هفته هست که حدود ساعت 12 تا 3 یا بیشتر قطع و وصل میشه یا سرعتش اینقدر پایین میاد که google رو هم باز نمی کنه مشکل از سیتم هست یا از جای دیگه وقتی دانلود میکنم حدود 90 درصد قطع میشه واین من و خیلی ناراحت میکنه.
سرعت دانلود مگه زیاد شدنیه؟؟
این یه سرعت معمولی 512 هست
25 تومن برای 512 با این محدودیت ، زیاده
شبانه رایگانم داره؟
همونی نیست که هزینه شبانش نصف میشه؟
از چه شرکتی داری؟
شبانه رایگان داره ؟؟
با uncap کردن مودم میشه سرعت رو تا حد دلخواه بالا برد ولی به درد ما نمیخوره چون:
1-محدودیت حجمی داریم
2-اگر بفهمن 500 تا 5 ملیون جریمه و نقدی و اگر بدشانس باشی 2 تا 6 ماه زندان
آخه ISP من اینجوریه که هر نفر میاد تو منطقه ی ما 5KB سرعت کم میشه ... حالا نمیشه همینجوری جواب بدی ؟ حال ندارم دوباره تست بگیرم ...
بچه ها يك سوال داشتم من اگر مودم به غير از مودم هايي كه آي اس پي من تعيين كرده بخرم آي اس پي اينترنتم را قطع مي كنه؟
سلام. دوستان لطفا میشه بگید آیا ساپورتری هست که پورت آزاد داشته باشه واسه منطقه 2؟ گیر آوردن adsl در تهران مانند پیدا کردنه چشمه آب حیاته.... اصلا گیر نمیاد...![]()
عسل خورده که قطع کنه.
هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی این بهونه دستشون میافته که هر وقت مشکل و اختلالی در اینترنتت داشتی، بگن به خاطر اینه که مودمت رو ساپورت نمیکنیم و کاری از دستمون بر نمیاد.
بچه ها من الات دارم ماهی 30 تومن برای 128 نامحدود داتک میدم
حجم دانلودش هم حدودا روزی 1.3 گیگ هست
مرکز مخابراتمون هم غیر از این فقط شاتل رو ساپورت میکنه
شاتل سرویس به درد بخور تری که به صرفه تر باشه با این رنج قمیت داره؟!
خیلی خوبه برو کلاتو بنداز هوا که با 27 تومن 256 نامحدود گرفتی همین رو نگه دار من خودم قبلا با 37 تومن 128 نامحدود گرفته بودم
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
ART1 شاتل ماهی 28 تومن هست با سرعت 128 (که رو یک مگ بسته شده) و حجم 12 گیگ 5شنبه و جمعه ها و روز های دیگه 1 تا 7 شبانه رایگان داره که یکی از دوستان هم که همین سرویس رو داره 5 شنبه و جمعه روی هم تا 15~16 گیگ دانلود میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)