تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 650 از 1759 اولاول ... 15055060064064664764864965065165265365466070075011501650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,491 به 6,500 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

در آغاز فعالیت senatorsali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

chera inja modeme alfex moarefi nashode?

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    من یه مودم symphony sy5500c دارم . مومم خوب کار میکرد ولی الان چند وقته که مدام دیسکانکت میکنه یعنی حدودا هر یک دقیقه یکبار دیسکانکات میکنه و دوباره کانکت میشه . مودم من در حالت آتوکانکت تنظیم شده .

با یه مودم دیگه تست کردم این مشکل وجود نداره. مشکلش چیه و راه حلش چیه؟
    ممنون میشم کمکم کنید
    سلام
    خوب معلومه که تو تنظیمات مشکلی نیست. یا مودم مشکل داره یا نویز خط بالا رفته و مودم در برابرش کم میآره.
    1- اگه تونستی مودم رو ببر پیش یکی از دوستان و تستش کن.( یا شرکت)
    2- Splitter چی گذاشتی؟ تونستی عوضش کن.
    3- مودمت چند سالشه؟ !!

حـــــرفـه ای Renjer Babi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Canes Venatici

پيش فرض

سلام دوستان،یه سوال داشتم

برای وصل کردن مودم به pc ،از Usb بهتره استفاده بشه یا Lan؟دوتایی با همم میشه وصلشون کرد؟

ممنون

4. این کاربر از Renjer Babi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان،یه سوال داشتم

برای وصل کردن مودم به pc ،از Usb بهتره استفاده بشه یا Lan؟دوتایی با همم میشه وصلشون کرد؟

ممنون
    فرق زیادی نداره ولی لن راحتتره
    احتیاج به نصب درایور مودم نداره
    خیر ، با هم نمیشه استفاده کرد

6. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال محمد امين's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    در پناه حق

پيش فرض

درود بر دوستان عزيز
    من مودم TP-Link مدل 8840 (4 پورت) دارم. از داخل خود جعبه اون يه splitter رو نصب كردم. ولي نويز روي خط تلفن خيلي شديد هست و اصلا نميشه صحبت كرد. وقتي كه مودم روشنه حتي وقتي connect نيستم، هنوز نويز داره! رفتم براي تلفنها بصورت جداگانه splitter گرفتم و نصب كردم. بازم مشكل حل نشد. حالا بايد چيكار كرد؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام یه d-link 2640u گرفتم مودم قبلیم2520 بود حالا یه مشکل دارم وقتی همه اون اتصالات(سیمها) به مودم اولیم میزنم کاملا ارتباطم برقرار میشه ولی وقتی به مودم جدیدم میزنم چراغ status خاموش میمونه! چرا اینجوریه؟ از سیم ها و خط تلفنم که نمیتونه باشه چون همونا رو به مودم دیگه زدم جواب داد . این مودم آک گرفتیم!!!! میتونه از مودم باشه؟

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز.
    من چند وقتی‌ می‌شه که یک مشکلی‌ برام پیش اومده، هرچی‌ صبر کردم درست بشه، متأسفانه نشد.
    مشکله من اینه که، زمانی‌ که بیشتر از ۴ تا، یا بعضی‌ وقتا ۵ تا فایل رو توی تورنت میزارم برای دانلود، بد از حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دانلود کردن، اینترنت قطع می‌شه. از اونجایی که کانکشن من bridge نیست، اینترنت به سرعت وصل می‌شه، حتا ۱ ثانیه هم طول نمی‌کشه. این مشکل از زمانی‌ به وجود اومد که شاتل سرویس‌های آرت رو روی 1Mbگذاشت، دقیقا از اون زمان من به این مشکل دچار شدم، این نکته‌رو بگم که من تا حالا ۳ تاISP عوض کردم، و همیشه هم از تورنت استفاده می‌کردم و هیچوقتم چنین مشکلی‌ نداشتم، فیرمور مودم هم آخرین ورژن هست، هیچ یک از تنظیمات مودم هم عوض نشده، همچنین ویندوز و تورنت نیز همونایی هستن که قبلا داشتم، تنظیمات هیچ کدوم عوض نشده. نکتهٔ بعدی که باید بگم اینه که دیگه سرویس من رو ۱Mb نیست، اما همچنان این مشکلو دارم. من قبلان حتا ۳۰ تا تورنت رو هم گذاشته بودم برای دانلود، اما این مشکل نبود.
    مودم من d-link 2640T، ویندوز هم ۷، و ۲ تا پیسی هم دارم، که روی هر ۲ این مشکل رو دارم.
    ممنون میشم از دوستان کمکی‌ در این مورد بکنن
    با تشکر فراوان

من تو صد تا سایت دیدم که بچه ها با تجهیزات شبکه dlink مشکل داشتن احتمالاً مودمت کار خودشو کرده دیگه.

برای همینم همیشه پیشنهاد میکنم بچه ها اگه دنبال مودم ارزونن Tp-link بخرن.
    نه جنس درجه n اُمِ آشغاله نه isp هست که پشتیبانی نکنه.

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

درود بر دوستان عزيز
    من مودم TP-Link مدل 8840 (4 پورت) دارم. از داخل خود جعبه اون يه splitter رو نصب كردم. ولي نويز روي خط تلفن خيلي شديد هست و اصلا نميشه صحبت كرد. وقتي كه مودم روشنه حتي وقتي connect نيستم، هنوز نويز داره! رفتم براي تلفنها بصورت جداگانه splitter گرفتم و نصب كردم. بازم مشكل حل نشد. حالا بايد چيكار كرد؟
    ممنون
    مقدار زیادی از نویز خط به سیم کشی داخل ساختمون مرتبط میشه اگه لپتاب داری برو دم در خونه اونجا که اشتراک تلفن وارد ساختمون میشه تست کن .
    بعضی خط ها هم قبل از اینکه وارد ساختمون بشن خودشون نویز دارن (بخاطر نوع تجهیزات و سیم کشی های غیر استاندارد مخابرات)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درود بر دوستان عزيز
    ممنون
    ربطی به کانکت بودن نداره ، هر موقع مودم روشن کنید ، نویز میفته
    اگه هر تلفن و مودمتون مستقیم به پریز تلفن وصل هست ، برای هر تلفن جداگانه یک اسپلیتر باید بذارید!
    اگه از پریز یکی از تلفن ها ، سیم به طرف مودم میکشید ، باید اسپلیتر از یک طرف مستقیم به پریز و از طرف دیگه به تلفن و مودم در قسمتهای مخصوص خودش ، ضمنا برای هر گوشی تلفن دیگه ای هم که روی خطه باید یه اسپلیتر جداگانه بگیرید!

احتمال میدم شما مودمتون رو مستقیم به پریز وصل کردید و برای تک تک تلفنها اسپلیتر گذاشتید که این اشتباست!
    Last edited by Mahdi.p30; 09-04-2010 at 11:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من تو صد تا سایت دیدم که بچه ها با تجهیزات شبکه dlink مشکل داشتن احتمالاً مودمت کار خودشو کرده دیگه.

برای همینم همیشه پیشنهاد میکنم بچه ها اگه دنبال مودم ارزونن Tp-link بخرن.
    نه جنس درجه n اُمِ آشغاله نه isp هست که پشتیبانی نکنه.
    ممنون از راهنمایی دوست عزیز، شاید حق با شما باشه، مودم کار خودشو کرده باشه، اما این مودم اشغال و درجه N ام نیست، من این مودم رو ۲ ساله پیش ۱۲۰ هزار خریدم، آخرین قیمتی هم که ازش دارم ۸۰ هزار هست، در هر صورت ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •