سلام. من اگر 1 فیلم چند دقیقه ای به زبان انگلیسی رو اینجا بذارم، برام حرفهاشون رو ترجمه می کنید؟؟
سلام. من اگر 1 فیلم چند دقیقه ای به زبان انگلیسی رو اینجا بذارم، برام حرفهاشون رو ترجمه می کنید؟؟
اگه جمله هاش زیاد نباشه و گنگ نباشه
Help Me !!!
سلام. این فیلم، همون فیلمی هست که گفتم. زمانش 4 دقیقه و خورده ای هست و فکر نمی کنم گنگ باشه!! چند تا سئوال و جواب هست. اگر بتونید برام ترجمش کنید، خیلی ممنون میشم.اگه جمله هاش زیاد نباشه و گنگ نباشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by elahe_n12345; 06-10-2010 at 19:36.
به نظر میاد متاسفانه فیلترشده
فقط سوالها رو براتون ترجمه میکنم.
سوال: توی فصل دوم آیا نیمه ی تاریک استیفن رو بیشتر میبینیم؟
جواب: بله
سوال: آیا کاترین برگشته که الینا رو بکشه؟
جواب: این سوال واضحه و جواب نه هست، چون اگه میخواست الینا رو بکشه خیلی زود و سریع این کارو میکرد
سوال: الینا میخواد به خون آشام تبدیل بشه تا کاترین رو بکشه؟
جواب: اینم یه مسیرشه ولی فکر کنم اولین انتخاب ما این نباشه! (یعنی نه!!!))
سوال: آیا الینا قراره که عاشق دیمن بشه؟
جواب: پاسخ میده که جواب این سوال معلوم نیست و در آینده معلوم میشه
سوال: این سوال رو از خود بازیگر کرولاین میپرسه. میگه که تفاوت و شباهت شما و کرولاین توی چیه؟
جواب: وقتی کرولاین وارد یه پارتی میشه منو و اون خیلی به هم شبیه میشیم و میگه خیلی هم تفاوت داریم و ...
سوال: سوال بعدی در مورد اینه که این بازیگر چطور خودشو وارد نقش کرولاین میکنه؟
جواب: اونم جواب میده که وارد شدن به کاراکتر کرولاین یه صبح و توی اتاق گریم شروع شده و در مورد خصوصیات کرولاین صحبت میکنه که همیشه سرش بالاس (مغروره) و سینه هاش جلو ...
سوال: آیا کرولاین قراره زنده بمونه؟
جواب: طرف جواب میده شاید و بعش میگه آره... میگه که من با کاراکتر کرولاین خیلی حال میکنم و داستان میتونه با کرولاین متفاوت تر باشه.
سوال: انتظار چه جور سورپرایزی رو میتونیم داشته باشیم؟
جواب: میگه که نمیتونه سورپرایزها رو لو بده و tease کنه ولی میگه که روابط بین کرولاین و الینا میتونه سورپرایز باشه. مثلا چرا این دو به هم شبیهن. و میگه سورپرایز زیاده مثل سک...س، مرگ و عشق حماسی
و بعدش از کوین تشکر میکنه که وقتشو بهش داده و پایان!!!
ممنون میشم اگه این رو ترجمه کنید.
.Once the sun burns out, this planet is doomed
موقعي كه خورشيد خاموش بشه اين سياره محكوم به فناست.
اين پست حذف شود تكراري است
Last edited by sailor2007; 07-10-2010 at 12:59.
سلام. خیلی خیلی ممنونم به خاطر ترجمهء عالیتونفقط سوالها رو براتون ترجمه میکنم.. با اینکه گفتید فقط سئوال ها رو ترجمه می کنید، ولی خیـــــلی لطف کردید جواب ها رو هم نوشتید. بازم ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)