ممنون
غیر از این راهی نداره؟
فکر کنم یه سری نرم افزارهای کم حجم هم قبلا بود که این کار رو انجام میداد نمی دونم هنوزم کار می کنه یا نه؟
ممنون
غیر از این راهی نداره؟
فکر کنم یه سری نرم افزارهای کم حجم هم قبلا بود که این کار رو انجام میداد نمی دونم هنوزم کار می کنه یا نه؟
یک لینک از سایت تبیان:
لینک سایت آشیانه در این زمینه + نرم افزار معرفی شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وقتی می خوام واردchat room بشم ارور میده که this request was refused میدونم احتمالا برای سنم اگه دلیل دیگه ای داره دلیلش چیه؟ اگه برای سنم چه جوری سنم رو عوض کنم؟
شما از یاهو مسنجر وارد منوی Messenger و سپس My Acount Info و در این بخش پسورد خودتون رو وارد کنید و Enter بزنید و در صفحه ای که باز میشه روی Edit profile details بزنید تا وارد بخش ویرایش مشخصات خود بشید, در اولین بخش این صفحه روی دکمه Edit کلیک کنید و مشخصات رو تغییر بدید .
موفق باشید
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
تاریخ تولد رو میشه تغییر داد
حتی security question هایی که برای زمانی که پسورد رو فراموش کردیم کاربرد داره رو هم میتونید ببینید و تغییرش بدید
دوستان من نسخه 11 رو نصب کردم اما اشتباها آیکونش روی دسکتاپ پاک شد . مجبور شدم آیکونش رو از قسمت منوی استارت بیارم روی صفحه ولی وقتی این کارو کردم آیکون برنامه مثل برنامه ای هست که پاک شده ولی آیکونش مونده . براحتی هم اجرا میشه . پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد . چی کار کنم ؟
سرویس voice و webcamera یاهو بصورت عادی بعد از گذشت حدود 18 ماه دوباره فعال شده و برای voice و webcam دیگه نیازی به مراجعه به محیط Confrance نیست
البته در حال حاضر اینطوره و اگه دوباره مشکلی براش پیش نیاد
بررسی کنید ببینید برای همگی همینطوره
ممنون اما تاریخ تولد عوض نمیشه فقط ماه و روز قابل تغییره
هم سال و هم ماه و هم روز قابل تغییره مسیر رو بدرستی طی کنید چون توسط خود من امتحان شده و قابل تغییر بوده
من بازم امتحان کردم نشد که نشد پس باید 2 سال صبر کنم 18 سالم شه![]()
اما به هر حال مرسی
سلام
همین امشب یهو یاهوم خراب شد!!
آن میشم ولی وقتی صفحه ی چت رو باز می کنم پی ام هارو نشون نمیده
نه پی ام های خودم نه پی ام های طرف رو
فقط صفحه ی سفید نشون میده
مشکلش چیه؟؟!
فوریه!
مرسی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)