من همه پک ها رو نصب کردم ولی مشکلم توی بازی بود یعنی میرفتم موقع بازی شدت میشد بیرون بعد یادم اومد گرافیکش رو بردم بالا دیفالت کردم حل شد
من همه پک ها رو نصب کردم ولی مشکلم توی بازی بود یعنی میرفتم موقع بازی شدت میشد بیرون بعد یادم اومد گرافیکش رو بردم بالا دیفالت کردم حل شد
میگم روش سیمز بازی کردن چجوریه ؟ ایا باید همه پک ها رو گرفت و نصب کرد؟ من خودم ادمیم که همیشه یه بازی رو به صورت کامل باید نصب کنم . یعنی با تمام Exp pack ها یا پچ ها و اپدیتها رو واسه یه بازی نصب میکنم و بعد شروع میکنم .
حالا واسه سیمز نمیدونم چجوریه . مثلا توی بازی نمیخوام پت داشته باشم یا علاقه ای به بودن پت تو بازی ندارم . ایا بازم sims 3 pets رو نصبش کنم بهتره . چون بالاخره کلی وسایل جدید ، مکان های جدید ، وسایل جدید و تریت های جدید اضافه میشه به بازی .
یا مثلا من نمیخوام توی بازی جهانگردی کنم . بازم بیام WA رو نصب کنم ؟
پکهای مختلف با هم رابطه هم دارن ؟ مثلا late night و showtime با هم رابطه ندارن ؟
تمامی پک ها رو نصب کنی یه خاصیت داره اونم اینکه همون جور که گفتی وسایل جدید اضافه میشه
مثلا پتز باحالیش به اینکه تو شهرت میبینی سگ و کلا کبوتر اینا میچرخن
جهان گردی هم منم نصب کردم ولی چند بار رفتم دیدم خیلی طولانی بی خیالش شدم !!!
ولی سود دیگه ای که داره نصب همه پک ها اینجور که من شنیدم یه سری کار ها رو موقعی که 2 تا پک رو با هم نصب کنی فقط میاد مثلا پک سوپر نچرال با امبیشن رو با هم نصب کنی اون موقع میتونی یه معجون جاودانگی فکنم درست کنی![]()
سلام من سیمز 3 رو نصب کردم ول یوقتی از توی لانچر می خوام برم تو بازی ازم cd میخواد چی کار کنم؟
سلام. کرک رو ریختید توی فایل سیمز 3 اصلی؟ این مشکل بیشتر مربوط به کرکه.
سلام میشه لطفا کرکsims medieval v2.0.113.00001 به من بدین؟درخواست کردم ولی کسی جوابمو نداد
امروز تو یه تاپیک دیگه![]()
چطوری میشه vacation Homes خرید ؟ یا یه خونه دیگه داشت ؟![]()
شرمنده من مدیوال رو ندارم ولی پک دیگه نبود خیلی بی خوده این کلا یه بازی جداست برایه خودش یه پک هم برای خودش داره !
اگه بازی نکردی بی خیالش شو خوشت نمیات !!!
به نسبت خود سمیز یه جورایی محدوده
منظورت چیه ؟؟ اینی که گفتی چیه ؟
یعنی من دوتا خونه میخوام داشته باشم. توی real state قسمت سومی نوشته vacation homes که معنی داشتن یک محلی یا خونه ای برای تعطیلات هست! چطوری میتونم یکی از اونا رو بخرم؟ درواقع یه زمین خصوصی غیر از زمین خونه سیمم.
شرمنده من سمت این کار نرفتم !!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)