تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 650 از 737 اولاول ... 150550600640646647648649650651652653654660700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,491 به 6,500 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من میخواهم یه ماشین نو بگیرم بین 206 تیپ2 و405 با موتور tu5شک دارم به نظر شما کدام بهتره میگن گیربکس 405 مشکل داره و 405 ازاین نوع در داخل بازار فروش داره
    Last edited by mdxii; 07-10-2011 at 23:17.

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام
    خواستم تاپیک جدا نزنم
    پراید تا 4.5 چی پیشنهاد میکنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

سلام دوستان 3 سوال داشتم.خریدن پاترول مدل 81( دوگانه سوز CNG با كپسول 25 كيلويي بدون تصادف و فنی سالم)با قیمت 10 میلیون خوبه؟
    من اطلاعات فنی خودرو زیاد نمیدونم .به نظر شما با وجود دوگانه سوز بودن باز هزینه سوخت پاترول زیاد میشه یا ..؟
    و سوال آخر بین فولکس گل 86 و پاترولی که گفتم شما کدوم رو می پسندید ؟؟

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

سلام من میخواهم یه ماشین نو بگیرم بین 206 تیپ2 و405 با موتور tu5شک دارم به نظر شما کام بهتره میگن گیربکس 405 مشکل داره و 405 ازاین نوع در داخل بازار فروش داره
    ملاک های استفاده از ماشین رو بگید بهتره .
    اگر خانوادگی می خواهید استفاده کنید 405 برتر هست. مخصوصا با این موتور که از هر نظر به 206 تیپ 2 سرتره به جز جمع و جوریش . گیربکس این ماشین هم تا به حال مشکلی نداشته . از نظر فروش هم مثل هر ماشین با قدمت به فروش میره و همه جوره خریدار داره .

---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------

سلام
    خواستم تاپیک جدا نزنم
    پراید تا 4.5 چی پیشنهاد میکنید؟
    از مدل 82 با 4.500
    و مدل 83 با 4.800
    تمیز میتونی خریداری کنی
    Last edited by ram1600; 08-10-2011 at 00:48.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

سلام دوستان 3 سوال داشتم.خریدن پاترول مدل 81( دوگانه سوز CNG با كپسول 25 كيلويي بدون تصادف و فنی سالم)با قیمت 10 میلیون خوبه؟
    من اطلاعات فنی خودرو زیاد نمیدونم .به نظر شما با وجود دوگانه سوز بودن باز هزینه سوخت پاترول زیاد میشه یا ..؟
    و سوال آخر بین فولکس گل 86 و پاترولی که گفتم شما کدوم رو می پسندید ؟؟
    ملاک استفاده شما اگر فردی و شهری گل .
    البته از مزای آف رودی پاترول نمیشه گذشت . اگر برای شهر میخوای و اهل آفرود نیستی به نظرم ارزش نداره .
    با 5 سال کار کرد کمتر و البته شاید در بعضی از قطعات یدکی به مشکل بخوری بازم گل رو برای شهر و استفاده روزانگی توصیه میشه .
    از نظر سوختی قیمت سوخت رو کاهش میدهید نه مصرف رو پس فرقی در مصرف پاترول نمیکند و البته کاهش قدرت و شتاب این خودرو هم هست .

6. این کاربر از ram1600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

البته از مزای آف رودی پاترول نمیشه گذشت . اگر برای شهر میخوای و اهل آفرود نیستی به نظرم ارزش نداره .
    با 5 سال کار کرد کمتر و البته شاید در بعضی از قطعات یدکی به مشکل بخوری بازم گل رو برای شهر و استفاده روزانگی توصیه میشه .
    از نظر سوختی قیمت سوخت رو کاهش میدهید نه مصرف رو پس فرقی در مصرف پاترول نمیکند و البته کاهش قدرت و شتاب این خودرو هم هست .
    5 سال کارکرد کمتر منضورتون پاترول مدل 86 هست؟؟؟؟
    کلا به طور میانگین مصرف پاترول صدی چنده؟ایا استفاده از cng در پاترول هزینه سوخت به ازای 100km رو با گل در همینم مصافت برابر میکنه یا خیر؟
    در مورد استفاده باید بگم یه جورایی 50 50 است.هم آفرود و هم شهری . خودم به شدت به پاترول علاقه دارم این موردی هم که در موردش گفتم ماشین تمیز و سالمی بود بیشتر نگرانیم هزینه سوخت و قطعاتش هست.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

کلا به طور میانگین مصرف پاترول صدی چنده؟ایا استفاده از cng در پاترول هزینه سوخت به ازای 100km رو با گل در همینم مصافت برابر میکنه یا خیر؟
    در مورد استفاده باید بگم یه جورایی 50 50 است.هم آفرود و هم شهری . خودم به شدت به پاترول علاقه دارم این موردی هم که در موردش گفتم ماشین تمیز و سالمی بود بیشتر نگرانیم هزینه سوخت و قطعاتش هست.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    ميخواستم بدونم آيا تجهيزات سفارشي ايران خودرو كه توي سايتش هست رو ميشه هنگام سفارش خودرو سفارش داد يا نه؟
    ممنون

بله میشه.
    اما باید به شرکت آپکو سفارش بدین.
    به لینک زیر مراجعه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

سلام من میخواهم یه ماشین نو بگیرم بین 206 تیپ2 و405 با موتور tu5شک دارم به نظر شما کام بهتره میگن گیربکس 405 مشکل داره و 405 ازاین نوع در داخل بازار فروش داره

شما در مورد 405 TU5 شک نکن که بهتر از تیپ 2 هست.
    گیربکسش هم هیچ مشکلی نداره.شایعات زیاده.
    اتفاقا خیلی هم از عملکرد خوبی برخوردار هست.

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

منظورم گل بود با 5 سال کارکرد کمتر بهتره .
    از نظر قطعات یدکی خیالت راحت همه چیزش هست .
    در بین شهری 100 کیلومتری 12 لیتر و در شهرم هم که به 18 میرسه .(موتور 4 سیلندر )
    در مورد گاز باید کپسول بزرگ بزاری که 200 کیلومتری راه بره که کل فضا عقب رو میگیره .قیمت گاز رو نمی دونم شرمنده .
    تقریبا مصرف گاز پاترول با بنزین گل یکی در میاد .مصرف گل هم در جاده 8 و در شهر 10 می سوزونه.
    اگر واقعا آفرود دوست داری و استفاده میکنی ارزشش رو داره هزینه سوخت رو بپردازی .
    Last edited by ram1600; 08-10-2011 at 00:45.

12. این کاربر از ram1600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه waterpolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو اب استخر

پيش فرض

سلام دوستان شنیدم سایپا 2 میلیون پیش میگیره 5 تومن وام میده برای خرید پراید هاچ بک درست شنیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد موقع تحویلم بقیه پولو میگیره ؟؟؟؟
    فقط بگید خبر درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •