تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 650 از 2365 اولاول ... 15055060064064664764864965065165265365466070075011501650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,491 به 6,500 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این روزا که بازار کواکسیال داغه و خیلی ها میل به داشتن ساب بدلیل اشغال شدن صندق بوسیله باکس ندارند. تصمیم گرفتم این مدل کواکسیال از برند کدنس رو بررسی کنم . این کواکسیال را برای یکی از دوستان که سایپا 111 داشت به قیمت 350 هزار تومان از نمایندگی در سورنا خریدم و با آمپ PRS-2200T درایو کردم. هدیونیت هم پایونیرمدل DEH-6050UB بود. وقت تست کردن فرا رسید ولوم تا 35 بردم بیس نرمی داشت ، بعد تا 48 بردم کاملا مثل ساب عمل کرد ولی صدای خواننده بنظرم کمتر شد از ماشین پیاده شدم ، صدا از بیرون مثل یک ساب در باکس سیلید 20 لیتری شبیه بود..
    نقل قول از سایت irancaraudio.com

2. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام
    معمولا کدنس بدلیل چینی بودنش کیفیت اولیش خوبه بعد از یه مدت افت صدا پیدا میکنه چند درصدی هم میسوزن
    چون کدنس بعضی از مدلهاشو از روی برند ساند استریم تقلب کرده نتونسته با اون کیفیت تولید کنه در هر صورت الانم دیگه سانداستریمم فایده نداره چون تقلبیش زیاد شده من یه جفت کامپانتشو دارم عالین هنوز دارم بعد چند سال استفاده میکنم با یه امپ چهار کانال دیجیتال دیزاین بستم با هدیونیت الپاین 117e
    الانم میخام یه جفت کامپانتی که از دیجیتال دیزاین دارم رو روی در ماینم ببندم ماشینمم پراید 132 هستش میخام تست کنم ببینم صدام چطوری میشه جواب میده یا نه اگه بستم عکساشو حتما میزارم تا دوستان استفاده کنن برای بستن کامپانت روی در پراید 132
    اگه کسی پیشنهادی برای بستنش داره مطرح کنه تا امتحان کنم
    ممنون از دوستان و اساتید سایت

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

یه سوالی در مورده این باند داشتم.
    DCS812

مشخصاتش که خیلی خفنه!!!!

کسی از این باند استفاده کرده؟

با وجود این باند نیازی به ساب هست یا نه؟
    با سلام.
    من اين باندسابو نداشتم ولي صداشو شنيدم... صداش خيلي زياده ... ولي به 2 دليل نخريدمش! يعني ارزش خريدن نداره...

دليل اول دليل اقتصاديه : اين اسپيكرچند منظوره 150 واتي فوق گرون قيمته. نياز به آمپ گرون قيمت تري از خودشم داره. خريدش كلاً مقرون به صرفه نيست .
    دليل دوم دليل فنيه: الان همه سيستمهاي صوتي دارن ميرن دنبال جداسازي پخش كننده هاي فركانس هاي متفاوت . براي همينه كه ساب جدا و كواكسيال و يا حتي كامپوننت ميسازن...
    به نظر من خريدن وسيله اي كه بخواد همه فركانسها رو جواب بده خلاف جريان آب شنا كردنه... يعني كنترل اين بلندگو يه مقدار مشكله... مشكله بيس لرزشي و طنين گوش نواز صدا رو از يه جا بيرون آورد.

ضمناً من يك ساله دارم از محصولات كدنس استفاده ميكنم و نه افت صدا داشتن، نه كاهش كيفيت ... . واقعاً‌ راضيم

5. 3 کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه miladng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زير بارون

پيش فرض

با سلام.
    من اين باندسابو نداشتم ولي صداشو شنيدم... صداش خيلي زياده ... ولي به 2 دليل نخريدمش! يعني ارزش خريدن نداره...

دليل اول دليل اقتصاديه : اين اسپيكرچند منظوره 150 واتي فوق گرون قيمته. نياز به آمپ گرون قيمت تري از خودشم داره. خريدش كلاً مقرون به صرفه نيست .
    دليل دوم دليل فنيه: الان همه سيستمهاي صوتي دارن ميرن دنبال جداسازي پخش كننده هاي فركانس هاي متفاوت . براي همينه كه ساب جدا و كواكسيال و يا حتي كامپوننت ميسازن...
    به نظر من خريدن وسيله اي كه بخواد همه فركانسها رو جواب بده خلاف جريان آب شنا كردنه... يعني كنترل اين بلندگو يه مقدار مشكله... مشكله بيس لرزشي و طنين گوش نواز صدا رو از يه جا بيرون آورد.

ضمناً من يك ساله دارم از محصولات كدنس استفاده ميكنم و نه افت صدا داشتن، نه كاهش كيفيت ... . واقعاً‌ راضيم
    سلام

میگم شما که صداشو شنیدی میشه یکم بشتر توضیح بدین؟

توی حرفاتون گفتین که صدای زیادی داره.این صدای زیاد کیفیت قابل توجه داره یا فقط بلندی صدا و بدون کیفبت؟

منظورتون از کنترل این بلند گو چیه ؟

مشکل بیس لرزشی.... ؟؟؟؟؟؟

داداش مت گرم راهنماییم کن.

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

میگم شما که صداشو شنیدی میشه یکم بشتر توضیح بدین؟

توی حرفاتون گفتین که صدای زیادی داره.این صدای زیاد کیفیت قابل توجه داره یا فقط بلندی صدا و بدون کیفبت؟

منظورتون از کنترل این بلند گو چیه ؟

مشکل بیس لرزشی.... ؟؟؟؟؟؟

داداش مت گرم راهنماییم کن.

ممنون
    صداش بیس خیلی قوی داره .کیفتیتش هم قابل قبوله. من ایرادی ندیدم.ولی اصلاً به پای ساب 12 به همراه یه جفت باند نمیرسه تیوترش هم قدرتمنده اصلاً هم آزار دهنده نیست... فارغ از قیمتش خیلی خوبه!!!
    بیسش هم لرزشی نیست ... خیلی هم نرم و دلنشینه ... انگار یه ساب کوچولوی 8 اینچی توی باکس گذاشته باشی...آره دقیقاً صدای ساب 8 اینچی میده
    اسپیکر باید از جیغ سازهای الکتریکی تا بیس وحشتناک موزیکهای ترنس رو توی یه باند با یه کراس اور rlc پخش کنه. قطعاً نمیتونه تفکیکشون رو در سطح مطلوب انجام بده... شما میخوای بیس یا فرکانس بالا رو کم و زیاد کنی , کلاً صدات کم و زیاد میشه.
    نمیگم حتماً کامپوننت استفاده کن اما سطح بوتیل رابر برای فرکانسهای 50 هرتز تا چندکیلوهرتز مناسب نیست... حداقل 50 هرتز تا 250 هرتزت رو به ساب ووفر بسپار بقیه رو به یه جفت کواکسیال!

در یک جمله : 150 وات قدرت و 350.000 پول .
    میشه ساب 250 واتی خوب + یه جفت کواکسیال 125 واتی خرید. 2 برابر اون صدا میده!!!
    Last edited by sasoolee; 03-01-2012 at 22:56.

8. این کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کلا دوستان سعی کنید الان دیگه نزدیکه کدنس نشید سری های قدیم خوب بودن الان بدجوری گند زده!!! + تقلبی هم که مثله چی ریخته

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

من هم با رفیقم دنبال کدنس بودیم ولی این چیزارو دیدیم بی خیال شدیم

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من هم با رفیقم دنبال کدنس بودیم ولی این چیزارو دیدیم بی خیال شدیم
    کلا تو سیستم صوتی باید برندو بندازی کنار و قضاوت کنی....
    حساسیت رو برند خاص خیلی آدمو محدود میکنه....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خير به هيچ عنوان . اصلا اين نوع ساب ووفرها براي استفاده خانگي طراحي نشده اند.اصلا اصلا ....
    میشه یکم بیشتر توضیح بدید اخه مدیر انجمن اقای driver گفتند میشه میخاستن مشخسات ساب و سینما رو بدونن که گذاشتم و الان منتظر جواب ایشونم بلاخره هرچی باشه ایشون دو تا ستاره بیشتر از شما ترکوندن ولی منتظر جواب شما هم هستم
    اقایون من هنوز منتظر جوابتون هستماخه کارم خیلی گیره

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقایون من هنوز منتظر جوابتون هستماخه کارم خیلی گیره
    حمید جان درست میگه این ساب ها واسه خونه طراحی نشدن آر15 هم که ساب قوی و ویبره داریه و یه باکسه 80 لیتری میخاد تا صداش درآد و راه انداختنش تو خونه مکافاته (منبع تغزیه و آمپشو...)
    دوستانی هم که سیستمه ماشینو تو خونه راه انداختن زیاد از صداش راضی نبودن(صدا خیلی تو فضا گم میشد)
    ولی کار نشد نداره اگه واقعا علاقه مندی میتونی بری دنبالش فقط یهو دیدی از یه سیستم خانگی خوب زد بالا تر
    موفق و موید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •