خوب الان یکشنبست من از کجا بدونم قیمت های اندیشه پایین اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب الان یکشنبست من از کجا بدونم قیمت های اندیشه پایین اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟
بابا دمت گرم چه حواست جمه ها![]()
تو هیچکدوم عزیزم ، من تو خونم کار می کنم ، چطور مگه مشکلی پیش اومده ؟؟؟؟؟؟
شانسی نیست که اگه واسه شما پیغام اومده حتماً واسه همه میاد
حالا چرا میخوای بزاری 1 هفته از مهلت پرداخت بگذره؟ به این راحتیا قطع نمیکنن
اگه قطع کنن که آره بدبدختی زیاده واسه من فقط یه هفته راه اندازی طول کشید
پول گیری مراحل نداره میری شرکت یا میری بانک واریز میکنی
کافیه من یک کلمه حرف بزنم ، همه بچه های اندیشه جمع می شن هی می گن تو کارمند شاتلی ، یکی به اونایی که اعتراف کردن می خوان کارمند اونجا بشن هیچی نمی گه ، بعد منه بدبخت فلک زده تا یه چیزی می گم انگ کارمندی می چسبونن به من ای خدا از دست این جماعت آخه مگه من اومدم چی گفتم ، گفتم یه سایت داره مثل اندیشه که همه کاربراش با نام کاربری می رن اونجا و کارای مختلف انجام می دن آخه کجای این حرفم معنیش این بود که شما گفتین
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
دوستان اگه قطع شدین می تونین ترافیک هدیه بگیرینا ، 200 مگ می دن دوباره وصل می شین از طریق سایت شاتل می تونین بگیرین با نام و رمز کاربرتون مگه نمی دونستین شما ، تو سایتش هم نوشته
کجا دارم تبلیغ می کنم دارم به دوستانی که شاتل دارن راهنمایی می کنم که چطور مشکلاتشون رو حل کنن یه نگاه به پستا بنداز خودت متوجه می شی دوست عزیز ، مگه دوستان اندیشه تبلیغ نمی کنن خدایی من دوست دارم بازم اونا تبلیغ کنن اینقدر که دیگه کسی از هیچ ISP ای بد نگه و همه به سلامتی سرویسای در حد ناسا بدن به ما
شما هم خسته نباشی
دانلود گذاشتم یه دفعه گفتم من اینقدر دانلود کردم دیشب رفتن یه تیم محاسباتی تشکیل دادن با کلی محاسبات پیچیده که ثابت کنن من نوسان دارم ، دیگه اینو نمی دونستن که من از hotfile دانلود می کنم و از چیز پی ان تو USA استفاده می کنم که اون باعث نوسان می شه ، خدایی انیشتین هم نمی تونست چنین محاسباتی انجام بده ، برو پست رو بخون از خنده روده بر می شیبعد ازشون خواستم تو اون ساعت نوسان و پینگ خودشون رو نشون بدن یهو همشون غیب شدن
امروز هم چه روزیه امروز ، قیمتای جدید اندیشه داره میاد از الان همه بیدارن
چاکر همه آقایون با مرام و دوست داشتنی
یه چیزی می دین من امضا کنم ؟؟؟؟؟؟
کدوم قسمت باید بریم؟
قبلا شبا بهتر بود ...واسه من نوسان پیدا کرده
تا نیم ساعت پیش خوب بودا
...راستی این تاپیک شبیه چت روم میمونه 15 دقیقه نبودم صفحه پر شد
![]()
سلام به دوستان شهر بارانی عزیز عجب ههوایی ها نه..........
من از دست این پارس وی خسته شدم همش دیسکانکت میشه وشبها هم که دیگه هیچی ........
تهران هم تماس گرفتم گفتن مودمرومستقیم وصل کن کردم ونشد که نشد بازم دیسکانکت ............گفت اگه خوب نشد مودمتو ببر شاید خراب باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا خدایی کدوم سرویس بهتره من الان 256 3گیگ دارم و تو خط 5 هستم و هر ماه رو تو یه طرح فکر کنم ویژه سه ماهه دارم 14900 گرفتم ...........
خسته شدم چی پیشنهاد میکننین...؟20 روز دیگه دارم/////////
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)