نه تقصیر کادر پزشکی نیست !! تقصیر Fitness Coach هست !
این جوری بهتره :خدا كنه با اين وضع توي نيو كمپ تحقير نشيم
خدا كنه با اين وضع توي نيو كمپ زیاد تحقير نشيم !
نه تقصیر کادر پزشکی نیست !! تقصیر Fitness Coach هست !
این جوری بهتره :خدا كنه با اين وضع توي نيو كمپ تحقير نشيم
خدا كنه با اين وضع توي نيو كمپ زیاد تحقير نشيم !
یک مصاحبه کوتاه هونتلار با سایت و شبکه رئال کرده که پیشنهاد میکنم برید و بخونید...
به هر حال اولین مصاحبشه...خیلی مختصر مفیده این مصاحبه...
3 تا عکس زیبا هم ازش گذاشته که میتونید ببینید...
لینک مصاحبه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می گم تو خبر های ورزشی یه تاپیک بزنیم به نام لیست مصدومان رئال بعد روزی یه دونه اضافه کنیم به این لیست ...
ولی به نظر من این مصدومیتها یه بویی می ده ... چطور می شه 22 نفر مصدوم بشن یهو ؟
این جور که پیش بره شوستر با 8 نفر باید بازی کنه ... (اگه اون جور بشه همون هشت نفرم واقعا" مصدوم می شن و تیم دیگه بازیکن نداره ....)
باز می گم ...
یه کاسه ایی زیر نیم کاسست ....
کادر پزشکی هم هر چقدر ناشی ولی به نظر شما اسپانیا به این بزرگی به غیر از کادر پزشکی دکتره دیگه ایی نداره ...
مصدوم شدنه بازیکنا که دست کادر پزشکی نیست ...خوب کردنه بازیکنا دست کادر پزشکیه که اگه خوب کار نکنن عوض می شن یا اصلا" بازیکنا یه جای دیگه می رن ...
در مورد بدنسازی هم مگه می شه 22 نفر یهو کم بیارن ...
می گم نکنه تو غذاشون چیزی ریختن که باعثه مصدومیتشون شده ...
اشکال از آشپزه نباشه : دی
بابا قیده این شترا رو بزنید این بازیکنای رئال که یکی یکی دارن می افتن بعد اون شترا رو هم ببرین یهو رم می کن با لگد یه جور می زنن که همون دو سه نفرم تا چند سال باید از تو خونه تلوزیون ببین ...
من میگم آخر سر همین شوستر و کالدرون، با میاتوویچ، لباس تن میکنن میان تو زمین ...: دی
عکسهای هونتلار در تست پزشکی :
( اندازه بزرگ عکسها : لینکی که توی code گذاشتم _تا تاپیک شلوغ نشه_ ) .....
تیم ملی هلند شدیم جدی جدی.
روبن - اسنایدر - فن در فارت - نیستلروی - هانتلار - درنته
البته بیشترشون مصدومن.
راستی بازی بعدی کی هستش؟
دلارد در دوران نقاهت
روبن دلارد نسبت به پشت سر گذاشتن دوره نقاهت خود خوش بین است و همچنین از تمام کسانی که وی را مورد لطف قرار دادند تشکر می کند .
می دانم که وضعیت خوبی دارم و برای همین ارامش خود را حفظ کرده و روحیه بالایی دارم ولی از طرف دیگر برای کمک به تیم انگیزه زیادی دارم .
من باید واقع بین باشم چون در وضعیتی که به سر می برم باید صبر داشته باشم تا همه چیز ارام سپری شود . در واقع باید الان بیشتر از اینکه به فکر دلارد بازیکن باشم باید به فکر روبن(!) باشم .
من باید تمام ازمایشات را انجام دهم و منتظر نتیجه انها بمانم و امیدوارم که در اینده تمام این اتفاقاتی که در این مدت برایم افتاده اند را فراموش کنم . این روزها در خانه و در کنار خانواده ام هستم و روزهای خوبی را با پسرم تجربه می کنم و می توانم بازیهای زیادی را ببینم .
تیم از نظر مصدومیت وضعیت بدی دارد ولی رئال مادرید همیشه بزرگ بوده و گروهی از بازیکنان طراز اول را در اختیار داشته است . ما بازیهای مهمی را در برابر سویا , بارسلونا و ویارئال داریم که مطمئنم همتیمی هایم می توانند از عهده انها بربیایند چون دو سال قهرمانی رئال مادرید اتفاقی نبوده است .
تشکر کردن از تک تک کسانی که در سرتاسر اسپانیا از من حمایت کردند و به من دلداری دادند برایم مقدور نیست , این محبتها در بهبودی هر چه زودتر من نقش بزرگی دارند .
براي تقويت خط مياني - رئال مادريد به سيلوا پيشنهاد داد
مقامات باشگاه رئال مادريد مي كوشند بازي ساز ملي پوش والنسيا را به خدمت بگيرند.
به نقل از آس اسپانيا، رئال مادريد در حال مذاكره رسمي با باشگاه والنسيا براي خريد داويد سيلوا است.
اين بازيكن جوان پيش از اين در رقابت هاي يورو 2008 تاكيد كرده بود كه هرگز به رئال مادريد نمي رود.
داويد سيلوا از رئال مادريد پيشنهاد 25 ميليون يورويي دريافت كرده كه رقم منطقي به نظر مي رسد.
والنسيا در بحران شديد مالي به سر مي برد و بهانه براي فروش سيلوا به مادريد وجود دارد.
هونتلئار: بازي در لباس مادريد يك رويا است
ششمين بازيكن هلندي رئال مادريد در اولين مصاحبه رسمي خود ضمن تاييد خبر عقد قرارداد رسمي با مادريد به هوادران قول گل زني داد.
به نقل از آس اسپانيا، كلاس يان هونتلئار گفت: به رئال مادريد آمده ام چون مي خواهم قهرماني در لاليگا را تجربه كنم.
وي ادامه داد: باورم نمي شود عضو تيمي هستم كه در نوجواني براي تماشاي بازي بازيكنانش مدت ها انتظار مي كشيدم و حتي دير به خانه بر مي گشتم.
هونتلئار افزود: براي من بازي در لباس مادريد يك رويا است و به هوادران رئال مادريد قول مي دهم در حد خود گل زني كرده و آنها را شادمان به خانه بدرقه كنم.
پس از خريد هونتلار - مياتوويچ: شوستر قدر اين بازيكنان را بداند
نايب رئيس رئال مادريد در اظهاراتي معني دار از سرمربي تيمش خواست قدر خريد هاي باشگاه را بداند.
به نقل از رويترز، پدراگ مياتويچ گفت: مدتي است كه ناكامي هاي باشگاه مدام به ماجراي بحران مصدوميت مرتبط مي شود؛ اما شوستر بايد بداند كه اين آسيب ديدگي ها نمي تواند دليل مناسبي براي ناكامي هاي ما باشد.
وي افزود: شوستر بايد قدر اين بازيكنان را بداند. در فصل زمستان هم خريدهاي خوبي براي او داريم؛ اما ديگر نمي تواند بهانه اي داشته باشد. نايب رئيس باشگاه اسپانيايي تاكيد كرد: رئال مادريد بايد در نيم فصل دوم صدر جدول را از آن خود كند و ما غير از اين نمي خواهيم.
-----------------------
اینم اولین هشدار جدی به شوستر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)