تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 650 از 1219 اولاول ... 1505506006406466476486496506516526536546607007501150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,491 به 6,500 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

منم میگم کاش PS3 با این روشها -- نمیشد . با این نوع هکش مخالفم و کاش لا اقل دارایوش -- میشد و مثل PS2 یا XBOX360 بازی کپی رو میخریدیم و میذاشتیم تو درایو و بازی میکردیم .
    دقیقا منم که بازی اوریج میگرم با مشکل کمبود بلو-ری اوریج برای خرید مواجه شدم . امتحانش مجانیه اگر الان برید پشت شهرداری (توپخونه) و نسبت به قبل از این -- شدنها مقایسه کنید متوجه میشید که اکثر مغازه دارها دیگه بازی اصل ندارند یا اگه دارند یه دونه هست و یا نمیفروشن یا قیمت کذایی میدن . البته من همیشه فقط سراغ انحصاریهارو گرفتما .
    به هر حال با رعایت حقوق و احترام بچه های کپی باز اینکه به ضرر کسانی شده که اوریج و خام بازی میکنن شده رو تائید میکنم ;-)
    پاساژ پایتخت طبقه اول یکی از اولین وارد کننده های Xbox 360 و PS3 تو ایران هستن.

اونجا من هر وقت رفتم تمام بازی های جدید Original رو داشته.

2. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پاساژ پایتخت طبقه اول یکی از اولین وارد کننده های Xbox 360 و PS3 تو ایران هستن.

اونجا من هر وقت رفتم تمام بازی های جدید Original رو داشته.
    راستش میونه خوبی با پایتخت ندارم . ولی چشم هیجا گیر نیارم مجبورم برم اونجا . در کل منظورم این بود که قبل از -- راحتتر میشد انحصاریهای قدیمیو (اریج) گیر آورد . الان تو 10 تا مغازه میری 9 تاشون ندارن یکیشونم که داره نسبتا جدیدارو داره اونم 1تا 3 بازی . خدایی یه مغازه دار اونم تو توپخونه میشد فقط 3تا دونه بازی انحصاری اریج داشته باشه ؟
    قبل از عید نابود شدم انقدر گشتم دنبال Demon's Souls تا پیداش کردم . الان بعید میدنم گیر بیاد . بماند که بعضی از انحصاریا که نایاب شده و احتمالا همون مغازه ای هم که میگی همه رو نداره .

4. 3 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

راستش میونه خوبی با پایتخت ندارم . ولی چشم هیجا گیر نیارم مجبورم برم اونجا . در کل منظورم این بود که قبل از -- راحتتر میشد انحصاریهای قدیمیو (اریج) گیر آورد . الان تو 10 تا مغازه میری 9 تاشون ندارن یکیشونم که داره نسبتا جدیدارو داره اونم 1تا 3 بازی . خدایی یه مغازه دار اونم تو توپخونه میشد فقط 3تا دونه بازی انحصاری اریج داشته باشه ؟
    قبل از عید نابود شدم انقدر گشتم دنبال Demon's Souls تا پیداش کردم . الان بعید میدنم گیر بیاد . بماند که بعضی از انحصاریا که نایاب شده و احتمالا همون مغازه ای هم که میگی همه رو نداره .
    آره بابا 100%. یکی از کسایی که بازی به روز میاورد تو توپ خونه فروشگاه نیما بود که حتی پیش فروش هم داشت .

چند وقت پیش رفتم پیشش گفت دیگه نداریم .

6. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام بچه ها دلم برا بعضیا تنگ شده بودچند تا سوال دارم.2 3 نفری هستن جواب سوالامونو میدونن اما نمیدونم چرا جواب نمیدن که اصلا برام مهم نیست چون بچه های باحال اینجا زیاد داره

خوب بچه ها همش درباره بازیه نه خود کنسول
    اول اینکه این بازیه little big plant 2 توی گیم اسپت امتیازش خیلی بالاست.رفتم بازی هم بگیرم یارو گفت اینو ببر از موفق ترین بازیای پلی 3 هست.اما من هیچ جذابیتی توی این بازی ندیدم و از هاردم پاکش کردم.تا مرحله 2 رفتم واقعا یه بازیه بچه گانه و ابتدایی بود این اصلا قابله مقایسه با هوی راین و خدای جنگ و مافیا و ...نیست پس چرا اینقدر تعریف ازش میکنن؟من هنوز از روی این یکی هاردم پاک نکردم اگه از مرحله 2 به بعد یه تحولی میاد تو بازی که بریزمش دوباره اگه نه که پاک کنم

دوم اینکه قضیه لول روی سی دیای پلی 3 چیه؟که میگن فلان لول تقلبیه این لول اصلیه و ...یعنی هر بازی فقط یه دونه لول داره؟هر لول دیگه رو سی دی باشه تقلبیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آخرین ورژن Multiman رو براتون UP کردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم موارد اضافه شده :

Added: New display mode (8x4) with support for 32 titles on screen
    Added: Navigation with LEFT and RIGHT analogue sticks in game modes
    Added: Installed homebrew apps with RELOAD.SELF can be launched via multiMAN
    Added: PIC0.PNG+PIC1.PNG overlay when creating cached images (clear cache to get it)
    Added: Abort "Setting access permission" by pressing [O] or [^]
    Added: Support for condorstrike's helpMME help application from within file manager (press [X] over the HELP button)
    Added: Skip initial scan when multiMAN is spawned by its RELOAD.SELF
    Added: SBOX.PNG image for themes (supports shadows, covers, docks) for 8x4 display mode
    Added: Multiple files OR folders copy/delete/move in file manager (select with [SELECT] button)
    Added: Up/Down can move and scroll through pages in File Manager mode
    Added: new option in options.ini: [scan_for_apps] to scan for RELOAD.SELF compatible apps
    Added: No initial scanning for games (loading much faster)
    Added: Filemanager left/right panes are restored on multiMAN start
    Added: AUR5.JPG image used for 8x4 display mode
    Fixed: Bug when output resolution is 576p/720p
    Changed: Spoofed firmware detected by CRC check of dev_flash files
    Changed: Better copy/backup progress indication (even for games with very large number of files)

دوستانی که به هر نحوی مشکل داشتن حتما اینو تست کنن.

سلام بچه ها دلم برا بعضیا تنگ شده بودچند تا سوال دارم.2 3 نفری هستن جواب سوالامونو میدونن اما نمیدونم چرا جواب نمیدن که اصلا برام مهم نیست چون بچه های باحال اینجا زیاد داره

خوب بچه ها همش درباره بازیه نه خود کنسول
    اول اینکه این بازیه little big plant 2 توی گیم اسپت امتیازش خیلی بالاست.رفتم بازی هم بگیرم یارو گفت اینو ببر از موفق ترین بازیای پلی 3 هست.اما من هیچ جذابیتی توی این بازی ندیدم و از هاردم پاکش کردم.تا مرحله 2 رفتم واقعا یه بازیه بچه گانه و ابتدایی بود این اصلا قابله مقایسه با هوی راین و خدای جنگ و مافیا و ...نیست پس چرا اینقدر تعریف ازش میکنن؟من هنوز از روی این یکی هاردم پاک نکردم اگه از مرحله 2 به بعد یه تحولی میاد تو بازی که بریزمش دوباره اگه نه که پاک کنم

دوم اینکه قضیه لول روی سی دیای پلی 3 چیه؟که میگن فلان لول تقلبیه این لول اصلیه و ...یعنی هر بازی فقط یه دونه لول داره؟هر لول دیگه رو سی دی باشه تقلبیه؟
    LBP یه بازی با Gameplay فوق العاده زیبا هست !!! همونطور که LIMBO یک بازی Arcade فوق العاده برای Xbox 360 هست. شما هیچ وقت نمیتونی GP این بازی هارو ب HR یا GOW یا MGS و ... مقایسه کنی عزیز دل.
    Last edited by SamGun; 08-04-2011 at 16:05.

9. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

Navigation ؟!؟!؟!؟!

در کل یک پیشنهاد براتون دارم ، هرگز کاری رو که حتی فکر میکنید نمیتونید انجام بدید رو انجام ندید و بدید کسی که میتونه براتون انجام بده ، 7-8 هزار تومان خرج کنید خیلی بهتره تا یک کنسول رو بریک کنید .

آخرین باندلی هم که اومده ، من همین امروز دیدم 350 یورو قیمتش بود و Move هم باهاش بود ، ولی فکر میکنم که هاردش 160 باشه .
    میلاد جان تو مملکت ما به اون دسته بیله که بقل بستنیه گذاشته تو عکس شما Navigation می گن اونجا چیز دیگه ای بهش می گن که شما علامت سوال گذاشتی ؟ اسمش چیز دیگه ایه چون رو جعبشم همینو نوشته !

برای بازی ها می شه از Navigation استفاده نکرد و جاش دسته کنسول رو گرفت تو دست تو اول بازی های Move هم به صورت تصویری به این نکته اشاره می کنه که البته صد در صد استفاده از Navigation راحت تره ... رو استاتر پکم Navigation نیست و باید جدا خریده بشه ! حداقل تو استارتر پک هایی که تو ایران به صورت عموم فروخته می شه نیست !!! البته همونطور که گفتم اگه نخریدیم از یک دسته می تونید جاش استفاده کنید ... البته به نظر من کلا استفاده از دسته خیلی راحت تره ا این دو تا رو بگیریم دستمون ، من خریدم یه ربعم با Move بازی نکردم !!!!
    Last edited by J A V I D; 08-04-2011 at 17:40.

11. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرم کسی جواب منو نداد. آقا من هر کاری کردم این تم ها رو با فلش نتونستم کپی کنم در دستگاه .

یعنی بین این همه ps3 باز کسی نیست برا من کامل توضیح بده ببینم مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟

لطفا یکی طریقه ریختن تم رو به من توضیح بده؟؟؟؟

من از هیچ کدوم قسمت ها نتونستم تم رو کپی کنم.....
    Last edited by hamed-akbarie; 08-04-2011 at 17:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

سلام
    LBP کلا بازی خوب و سرگرم کننده ای هست . منم تا وقتی 1 دسته داشتم زیاد باهاش حال نکردم ولی از وقتی دومین دسته رو هم خریدم و با داداشم 2نفره یازیش کردیم خیلی حال داد و کلی خندیدیم . ضمنا مقایسه LBP با اون بازیایی که گفتی اصلا درست نیست چون اینا هیچ ربطی به هم ندارند .
    اگر دنبال این هستی که تحولی توش پیدا کنی بیخیال شو و پاکش کن چون مشخصه باهاش حال نکردی . از مرحله 2 به بعد هم همینه چون کلا سبک بازی همینیه که دیدی .
    یه چیز جالب این LBP این هست که خودت میتونی بازی بسازی و مرحله طراحی کنی و اونو تو شبکه قرار بدی تا همه استفاده کنن و کلا این بازی رو هر چی روش بیشتر وقت بذاری بیشتر حال میده .

14. 4 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

آخرم کسی جواب منو نداد. آقا من هر کاری کردم این تم ها رو با فلش نتونستم کپی کنم در دستگاه .

یعنی بین این همه ps3 باز کسی نیست برا من کامل توضیح بده ببینم مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟

حامد جان کاری نداره که.........
    شما اول همونطور که سعید گفت تم رو توی فلش کپی....
    یعنی اینطوری:PS3>THEME
    حتما باید با حروف بزرگ بنویسی و حتما باید همین جا کپی کنی تا دستگاه تم ها رو شناسایی کنه........
    تو مرحله بعد برو تو اون قسمت که تمدستگاه رو انتخاب میکنی و Instal رو بزن،تا تم هایی که روی فلشت هست رو برات بیاره........

یا حق

---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

آره بابا 100%. یکی از کسایی که بازی به روز میاورد تو توپ خونه فروشگاه نیما بود که حتی پیش فروش هم داشت .

چند وقت پیش رفتم پیشش گفت دیگه نداریم .

آره سعید جان نیما دیگه اصلا بازی اوریج نمیاره،من خودم همرو از نیما میگرفتم
    الان بیشتر بازیها رو تماشا داره،همون مغازه که بقل پاساژ لباف هستش......
    البته جاوید هم اگه سفارش بدی برات میاره....

((اگه تبلیغ شد ببخشید،برای اطلاع رسانی به بچه های اوریج بازه))

یا حق

16. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

پسر مگه من جوابتو ندادم صفحه ی قبل ؟!

تم هارو باید توی آدرسی که خودت درست میکنی توی Flashram ات بریزی به این صورت که تو Root memory یک فایل به نام PS3 (با حروف بزرگ) درست میکنی

بعد داخل اون دوباره یک فولدر به نام THEME (با حروف بزرگ) درست میکنی و تم هارو داخل اون میریزی .

بعد Flash رو دستگاه وصل میکنی و بعد از داخل منوی Setting وارد Theme و اونجا تم ریخته شده در Flash رو نصب میکنی وبعدش هم انتخابش میکنی و تمام.

حالا باز نیم ساعت دیگه بیا بگو آقا هیچ کس جواب مارو نمیده

18. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •