1- نمي دونم!
2-خب تو بايد مسير محلي رو كه سي دي دوم رو اونجا ريختي دقيق بهش بدي ديگه نبايد مشكلي باشه!
UAC (User Access Control) رو غيرفعال كن
بازي رو اجرا كن و يه ذزه بازي كن و بعد سيوش كن
UAC رو فعال كن
1- نمي دونم!
2-خب تو بايد مسير محلي رو كه سي دي دوم رو اونجا ريختي دقيق بهش بدي ديگه نبايد مشكلي باشه!
UAC (User Access Control) رو غيرفعال كن
بازي رو اجرا كن و يه ذزه بازي كن و بعد سيوش كن
UAC رو فعال كن
از اينجا دانلودش كن و كپي كن تو پوشه windows/system32
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی پوشه ای که بازی نصب شده چند تا فایل EXE هست . شما دیگر فایل ها رو امتحان کن صد در صد جواب میگیری . اسم فایل یا POP هست یا Prine Of Persia . با یکی از این دوتا بازی میاد و با اونیکی ارور دریافت میکنید .
مرسی از این که جواب دادی ، اما موضوع اینجاست که اصلا مسیر نمی خواد ، فقط اوکی داره و کنسل .
تازه مافیا چرا اجرا نمی شه ؟
دیگران هم اگه تجربه ای دارن ، بگند بی زحمت ...
مرسی
سلام نميدونم اين مشكل رو بايد تو اين تاپيك ميگفتم يا نه چون تو تاپيك خود بازي كسي جواب نداد
من بازيalone in the dark رو خريدم ولي اين بازي صداي كاراكترها رو نداره
يعني صداي fx وmusic هست ولي صداي كاراكترها نيست
حالا ميخواستم بدونم راهي هست كه صداي كاراكترها بياد مثلا patch,crack يا فايل sound يا هرچيزه ديگه
بازي هم از شركت metal earth هست
سلام.
من با چندتا بازی مشکل دارم اونم اینکه وقتی نصب میکنم میرم اجرا میکنم مشکلی نیست اما وقتی میام بیرون و 2یا3 ساعت بعد میخوام برم اصلا وارد نمیشه هر کار میکنم.الان این مشکل رو با strongelhold &tmnm .....دارم.کسی میدونه چرا؟؟؟؟
بچه ها، من بازی دراکولا اوریجین رو گرفتم، هرکاری میکنم و هر جایی میرم نمیتونم سریال نامبرشو پیدا کنم...هد ترفندی هم که بلد بودم زدمو بازی اینستال نشد...
خواستم بدونم کسی بازییو ریخته؟
ممنون
دوست عزیز شما درخواستتونو تو تاپیک درخواست کرک وسریال بازی ها میداد بهتون کمک میکردند
احتمالا پچ multi language يا همچين چيزي لازم داره
خودم گشتم ولي چيزي پيدا نكردم
برو اينجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامممممممممممم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)