چرا گیم پد Biohazzard4 اینقدر بددسته؟نمی شه یه کاری کرد که مثل HalfLife بشه هم با صفحه کلید و هم با ماوس بازی کرد؟آخه من گیم پد ندارم برا همین توی بازی خیلی مشکل دارم.
چرا گیم پد Biohazzard4 اینقدر بددسته؟نمی شه یه کاری کرد که مثل HalfLife بشه هم با صفحه کلید و هم با ماوس بازی کرد؟آخه من گیم پد ندارم برا همین توی بازی خیلی مشکل دارم.
اين مشخصاتي كه گفتي يه ماه پيش هم تو سايت ubi بودش.حالا از كجا ميدوني 2 آپريل بازي مياد چون تو سايت تاريخ رو TBD زده؟؟؟؟
يه گيم پد بخر خودت رو راحت كن.در ضمن با موس نميشه درست حسابي بازي كرد با كيبرد هم مشكله البته من خودم با كيبرد بازي نكردم ولي فكر ميكنم نسبت به gamepad سختر باشه.
بابا دستم كه زياد فرقي نمي كنه. بايد يا منتظر نسخه بهبود يافته بود يا تو كلوپ محله نسخه ps2 اونو بازي كني.
يا اينكه به سختي بري تا اخرش
نه دسته بهتره . چون با موس هی میلرزه . نمیشه یه هدف رو درست و حسابی بزنیبابا دستم كه زياد فرقي نمي كنه. بايد يا منتظر نسخه بهبود يافته بود يا تو كلوپ محله نسخه ps2 اونو بازي كني.
يا اينكه به سختي بري تا اخرش
منم منظورم اينه كه دركل كنترلش خرابه و سخته و گر نه من خودم با كيبورد نصبت به دسته موس بهتر كار مي كنم و راحتره برام.نه دسته بهتره . چون با موس هی میلرزه . نمیشه یه هدف رو درست و حسابی بزن
من قصد كل كل ندارم ولي به نظر من كنترل بازي خوبه و با دسته هم مچه مچه.
دوست عزیز اگه یه ماه پیش دقت می کردی میدیدی که اصلا در مورد گیم پد توضیحی نداده بود در ضمن نسخه آمریکا قرار بود اول از همه پخش بشه ولی وقتی این گرافیک ضایع رو تحویل یوبی دادن عرضه رو عقب انداخت و تا الان طول کشید.... چهار تا سایت فروش آمریکایی رو سر بزن همشون تاریخ عرضه به مشتری رو 2 آپریل اعلام کردن
بچه ها من تو سایت یوبی سیستمم رو برای اجرای بازی ایول 4 تست کردم و ببینید که گرافیکم رو متوسط رو به پایین ارزیابی کرد در صورتی که biohazard 4 رو با بالاترین رزولوشن و گرافیک اجرا کردم خیلی روان!!!!
اینهم عکسهاش :
![]()
Last edited by ebru_gundes_206; 14-03-2007 at 21:33.
دوست عزیز اگه یه ماه پیش دقت می کردی میدیدی که اصلا در مورد گیم پد توضیحی نداده بود در ضمن نسخه آمریکا قرار بود اول از همه پخش بشه ولی وقتی این گرافیک ضایع رو تحویل یوبی دادن عرضه رو عقب انداخت و تا الان طول کشید.... چهار تا سایت فروش آمریکایی رو سر بزن همشون تاریخ عرضه به مشتری رو 2 آپریل اعلام کردن.
آره درسته من دقت نكردم اون موقع ننوشته بود كه ميشه با موس هم بازي كرد.بعد بازي كارت گرافيك با picxel shader 2 ميخواداين يعني اينكه با gforce fx 5200 نميشه بازي كرد درسته؟؟؟؟
Last edited by cyrus_ln; 14-03-2007 at 22:11.
حالا اينا زياد مهم نيست . نسخه اي مياد كه بشه باهاش مثل Cold Fear بازي كرد ؟
يعني در هنگام راه رفتن بشه تير هم بندازي .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)