دوست عزیز 5500 گوشی خیلی خوبیه! خیلی خوشدسته و هیچکدوم از این عیبهایی که تو سایت ها نوشته شده غیر از ور اومدن صفحه کلید بقیه درست نیستند. به نظر من بخر و پی ور اومدن صفحه کلید هم به تنت بمال! بهت قول میدم که باهاش حال کنی!
دوست عزیز 5500 گوشی خیلی خوبیه! خیلی خوشدسته و هیچکدوم از این عیبهایی که تو سایت ها نوشته شده غیر از ور اومدن صفحه کلید بقیه درست نیستند. به نظر من بخر و پی ور اومدن صفحه کلید هم به تنت بمال! بهت قول میدم که باهاش حال کنی!
معایب این گوشی از نظر من :
1.صفحه نمایش گوشی کوچک است و دارای رزولوشن غیر استاندارد 208 در 208 هست که باعث می شه با برخی نرم افزار ها و بازی ها مشکل پیدا کنه.
2.صفحه کلید گوشی در صورت استفاده نادرست ور مییاد.
3.دوربین گوشی از تمام گوشی های 2 مگ کیفیت کمتری دارد.
همین.
شما اگه دکمه ی خاموش شدن رو 15 ثانیه نگه داری گوشی ریست میشه ونیازی به باطری در آوردن نداری.
در ضمن چند بار که در پوش گوشی رو بر داری روون تر میشه ومشکل بر طرف میشه.
قسمت جای فیش ها هم یه لایه ی پلاستیکی هستش. بعد از مدتی اون لایه شل و ول نمیشه ؟
خیر . اصلا شل نمیشه. فقط یک قسمت پلاستیکی داره که صفت هست اگه اون قسمت بشکنه یک حالت ول شدگی پیدا می کنه که اون هم با چسب درست مشه. این مشکل رو من تا حالا ندیدم کسی پیدا کنه به جز یک مورد اون هم تو اینترنت توی انجمن های خارجی.
مشکیش از همه قشنگتره.
زردش هم بستگی به سلیقت داره.
قرمزش رو هم تا حالا ندیدم جایی بفروشن.
اگه 5500 ای که می خری رمش 512 بود معلوم میشه موزیک ادیشن هست و اگه 64 بود 5500 عادی. به رنگش هم کاری نداره. البته توی سایت نوکیا رنگ قرمز را برای 5500 موزیک ادیشن نمایش داده.
من شخصا از گوشیم خیلی راضیم. اگه شما هم خریدی در اسرع وقت آپدیتش کن توپ توپ میشه. سرعت منو ها واجرای برنامه ها توی این گوشی به طرز قابل توجهی از گوشی ها هم رده بالاتر هست.
راستی قیمتش الان چنده ؟
بیلچه منو دریاب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الان چند روزه همچین شده چیکارش کنم(آنتنش رفته سرچ هم میکنم شبکه رو نمیشناسه)
ایام تعطیلات نوروزی هست. موبایلها هم رفتند عید دیدنی.
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییت.
5500 داران عزیز سال نو بر همگیتون مبارک
دوست عزیز عید شما هم مبارک.سال خوبی براتون ارزو میکنم.
من هم به تمام 5500 داران عزیز عید را تبریک می گم![]()
سلام به همه دوستان عزیز
خوشحالم که دوباره تایپیک رو راه انداختید
به freemagicعزیز هم خوش اومد میگم و باید بگم که من از این گوشی راضیم و به نظر من عیب اساسی این گوشی به جز صفحه نمایشی که داره در صفحه کلیدشه که بعضی از دوستان میگن بعد از یه مدتی از جاش بلند میشه ( البته گوشی خودم تا حالا اینطوری نشده ) و دیگه زیاد وارد جزئیات نشو چون به طور مثال در پوش اتصالات این گوشی یه مقدار شل میشه ولی نه اینکه خود به خود باز بشه یا مثلا پیچ پشت این گوشی هم بعد از یه مدت روون میشه و مشکلی با هاش نداری
و با عرض معذرت از بیلچه عزیز میخواستم بگم که با این حرفش که دوربین این گوشی از همه 2 مگا پیکسلی ها ضعیف تر مخالفم و معتقدم که از خیلی گوشی ها مثل 5700 و 6300 دوربینش بهتره و این گوشی به خاطر صفحه نمایش خوبشونه که دارای عکس های خوبند
عید همتون مبارک یا حق
اول ســـلام
♥دوم عیدتون مبارک♥
سوم چه عجب با تایپیک راه افتاد!!!
چهارم از شما دوستان کسی جایی رو سراغ نداره (اصفهان) که گوشی رو آپدیت کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)