تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 942 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تورو خدا ببینید چقدر با وقاحت پشت سر ایرانسل دروغ میبافن. متن زیر رو از سایت تالیا نیوز بخونید ببینید آخه این بسیاری که گفته کیه؟ بسياري از شهروندان تهراني از كيفيت آنتن‌‏دهي سيم كارت‌‏هاي ايرانسل ابراز نارضايتي كرده و معتقدند سيم كارت‌‏هاي اين شركت در بسياري از مناطق تهران آنتن‌‏دهي مناسبي ندارد.
    به گزارش خبرنگارايلنا، در حالي كه عدنان مصلايي، مدير روابط عمومي شركت ايرانسل، درآخرين اظهارات خود از موفقيت اين شركت براي پوشش 90 درصدي شهر تهان خبر داده و در بسياري از مشتركان اين شبكه از كيفيت مكالمات و آنتن‌‏دهي اين سيم كارت‌‏ها ناراضي هستند.
    يكي از خريداران سيم كارت‌‏هاي اين اپراتور مي‌‏گويد: ايرانسل در حال حاضر تنها به فكر فروش بيشتر سيم كارت‌‏هاي خود با استفاده از انواع تبليغات است ؛ اما به كيفيت آنتن‌‏دهي سيم كارت‌‏هاي خود كه يكي از مشكلات ديرينه دارندگان تلفن همراه در ايران است توجه چنداني نمي‌‏كند.
    بر اساس اين گزارش ؛ قرار بود تا پايان امسال 70 شهر و تمامي مراكز استان‌‏ها تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گيرد؛ اما اگر گفته مسوولان ايرانسل مبني بر شهر بودن نقاطي مانند قلعه حسن خان و برخي نقاط ديگردر كشور را هم بپذيريم، واقعيات با تبليغات عنوان شده بسيار متفاوت است.
    نخستين گام براي جلب توجه مشتري و اعتماد وي، ارائه خدمات مفيد و واقعي به آنان است نه فريب دادنشان كه منجر به خريد يك سيم كارت اعتباري شود.

هر چی باشه ایرانسل از تالیا آشغال که بهتره

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باز هم چرت و پرت پشت سر ایرانسل : به گزارش فارس بسياري از خريداران سيم كارت هاي پيش پرداختي و پس پرداختي ايرانسل، اپراتور دوم تلفن همراه از نحوه ارايه سرويس هاي ارزش افزوده اين شركت گلايه مي كنند.
    شركت ايرانسل از اواخر بهمن ماه براي نخستين بار سرويس ارزش افزوده GPRS براي اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه را بين شمار محدودي از مشتركان عرضه كرده است .
    برخي از خريداران اين سيم كارت ها مي گويند: هنوز پيغام SMS حاوي اطلاعات مورد نياز براي اتصال به اينترنت را دريافت نكرده اند.
    برخي ديگر نيز با اشاره به اينكه گاهي اوقات توانسته اند به اينترنت وصل شوند، مي گويند، براي اتصال به اين سرويس بايد زير دكلهاي مخابراتي اين شركت و براي استفاده مناسبتر از آن بايد دقيقاً زير آنتن هاي مخابراتي اين شركت بايستيد.
    آنان مي افزايند: در بسياري از ساعات روز اين سرويس ارايه نمي شود يا اگر هم ارايه مي شود آنقدر كند است كه نمي توان از آن بهره برد.
    به گفته آنان اگر چه سرعت اينترنت ايرانسل رسما حدود 48 كيلوبيت بر ثانيه اعلام شده اما در عمل سرعت اتصال نصف اين رقم هم نيست، چون به عنوان مثال سرعت بالا آمدن صفحه اول سايت گوگل از طريق اين سرويس بسيار طولاني تر از حالتي است كه كاربران با استفاده از رايانه معمولي و به صورت خانگي يا (dial-up) به اينترنت متصل مي شوند.
    حسيني يكي از دارندگان سيم كارت هاي اعتباري ايرانسل مي گويد: در بسياري از ساعت روز نمي توانم به اينترنت دسترسي پيدا كنم حال آنكه اين سيم كارت را به بهانه اتصال به اينترنت خريداري كرده ام.
    وي مي گويد: تنها يك بار توانسته‌ام از اينترنت اين سيم كارت استفاده كنم كه داخل خودرويي در پشت چراغ قرمز اتوبان كردستان و جلال آل احمد نشسته بودم كه البته آن هم بعد از 20 - 30 ثانيه قطع شد. خدایی من همیشه کانکتم تا حالا حدودت 600 مگ دانلود کردم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یارو احمق هنوز نمیدونه اسم بی تی اسی رو مینویسه که بهش وصله. بخونید: تاليانيوز- آنچه كه در ادامه مي آيد متن نامه الكترونيك وارده توسط يكي از خوانندگان است كه تلاش كرده از خدمات ارزش افزوده سيم كارت ايرانسل استفاده كند. نوشته هاي وي عينا و با اندكي حك و اصلاح نوشتاري – و نه محتوايي - بر روي سايت تاليانيوز قرار مي گيرد:

ديشب ( 12 اسفند ماه ) بعد از تهيه سيم كارت ايرانسل تصميم گرفتم سرويس GPRS آن را امتحان كنم. گوشي من نوكيا 6630 است و با مراجعه به سايت ايرانسل مطمئن شدم كه اين گوشي با سرويس ياد شده سازگار است.
    با توجه به اطلاعيه هاي تبليغاتي ايرانسل در نشريات ديگر نمي توانستم منتظر دريافت sms تنظيمات GPRS بمانم. چون قرار بود دستورالعمل اين تنظيمات حداكثر تا 9 اسفند از طريق ارسال شود و من سيم كارت خودم را تازه شب سيزدهم ( حدود ساعت 10 شب ) فعال كرده بودم. هر چند برخي دوستانم كه از چند هفته قبل سيم كارت ايرانسل خود را فعال كرده بودند هم مي گفتند SMS ياد شده را دريافت نكرده اند.
    به هر حال بر طبق آنچه در آگهي آمده بود يك راه حل ديگر هم وجود داشت. دستورالعمل *130*3*5#(yes/ok) را از روي گوشي شماره گيري كردم تا تنظيمات ياد شده را دريافت كنم. اگر درست به خاطرم مانده باشد مرتبا با پيام Unknown USSD Application مواجه شدم واين كار حاصلي براي من نداشت.
    در نتيجه دست به دامن تلفن شدم و بيش از 15 بار شماره 130 – امور مشتركان ايرانسل - را شماره گيري كردم كه مكررا با پيام network busy يا number busy مواجه شدم. پس از آن ديگر شماره هاي موجود در راهنما يعني 135 و 140 را هم شماره گيري كردم كه آنها هم اشغال بودند. نكته جالب اينكه در دفترچه كوچك راهنماي ايرانسل براي طرح پرداخت ماهيانه چنين درج شده كه براي دستيابي به خدمات مشتركين با تلفني غير از ايرانسل با شماره 98935130+ تماس بگيريد. ولي پس از اين كار دائما با پيام شماره مورد نظر در شبكه موجود نمي باشد مواجه شدم. بر طبق آنچه در سايت ايرانسل آمده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اين شماره ها از 8 تا 23 پاسخگوي مردم هستند.
    پس از اين كارها تلاش كردم حداقل يكبار با منزل تماس بگيرم. البته من خودم در منزل بودم واين كار را تنها به صورت آزمايشي انجام دادم. متاسفانه بعد از 7-8 بار تلاش مكررا با پيام network busy مواجه شدم. وضعيت تماس با اپراتور دولتي و تاليا هم همين طور بود و اين در شرايطي بود كه ساعت حدود 10.5 شب بود. با اين وضعيت ديگر انگيزه اي براي امتحان سرويس SMS ايرانسل هم نداشتم.
    تنها اتفاق جالبي كه در حين آزمايش اين سيم كارت براي من افتاد نمايش موقعيت مكاني من بر روي گوشي آن هم به مدت كمتر از يك دقيقه بود كه البته با واقعيت چندكيلومتري فاصله داشت. به گونه اي كه بر روي صفحه گوشي نام محله اي در چند كيلومتري منطقه واقعي زندگي من درج شده بود.

توضيح ضروري: اميدواريم در آينده بسيار نزديك با افزايش كيفيت خدمات تمامي اپراتورهاي فعال در كشور ديگر شاهد چنين گلايه گذاري هايي از سوي كاربران محترم سايت تاليانيوز نباشيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اجازه من یه توضیح کوچیک بدم. سرعت اینترنت بستگی به بی تی اسی که بهش وصلین داره اگر فشار روی اون بی تی اس زیاد باشه سرعت کمتره واسه همین شبها سرعتش خفن میشه من رو چنتا منطقه امتحان کردم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من الان ميتونم mms بفرستم ولي وقتي دريافت ميكنم به صورت يه اس ام اس هست كه لينك داره
    گوشي من n70 تا ديروز درست بود
    كسي ميتونه كمك كنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب شما که هی میگین ثانیهای حساب کنه بعد از عید وقتی تعرفه معلوم شد ببینید چقدر اینترنت مفت استفاده کردین دیگه یا مکالمه ی رایگان (مخابرات و تالیا برن بوغ بزنن)

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 گلايه‌مشتركان ايرانسل ازعدم اتصال به‌اينترنت

بسياري از خريداران سيم‌كارت‌هاي ايرانسل مي‌گويند كه هنوز موفق نشده‌اند از طريق سيم كارت‌هاي اين شركت به اينترنت متصل شوند.
    شركت ايرانسل،اپراتوردوم تلفن همراه كشور بهمن ماه امسال براي نخستين بار سرويس‌هاي ارزش افزوده از طريق اتصال به اينترنت با تلفن همراه (‪(GPRS‬ را در ايران بين شمار محدودي از مشتركان خود عرضه كرد.
    اين شركت براي تحقق تعهداتش (رسيدن به مرز دو ميليون مشترك تا پايان سال جاري) دست به تبليغات بسياري زده كه پر سروصداترين آنهاامكان استفاده رايگان از سرويس‌هاي ارزش افزوده (‪ (GPRS‬و ارسال صداوتصوير (‪ (MMS‬از تاريخ ‪ ۱۰‬اسفند سال جاري تا ‪ ۱۵‬فروردين ماه سال ‪ ۸۶‬به تمامي مشتركان است.
    به‌گزارش خبرنگار ايرنا، بسياري از خريداران سيم كارت‌هاي اين شركت در تهران مدعي هستند پيام استفاده از سرويس‌هاي ارزش افزوده را تاكنون دريافت نكرده‌اند و به اينترنت متصل نشده اند.
    برخي ديگر نيز با اشاره به اينكه توانسته‌اند از طريق سيم كارت‌هاي اين شركت به اينترنت متصل شوند، مي‌گويند: سرعت جابجايي اطلاعات به حدي است كه عملا امكان استفاده از خدمات و سرويس‌هاي ارزش افزوده غيرممكن است.
    بسياري از آنان مي‌گويند: سيم كارت‌هاي ايرانسل را به دليل اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه خريداري كرده‌اند ، چرا كه هنوز پوشش دهي اين شركت در تهران تكميل نشده و در بسياري از مناطق، دارنده اين سيم كارت از شبكه خارج است.
    با اين حال "عليرضا قلمبر دزفولي"، مدير عامل ايرانسل اوايل اسفندماه به خبرنگاران گفته بود كه ‪ ۹۰‬درصد شهر تهران زير پوشش شبكه اين اپراتور است و پوشش ايرانسل بزودي به ‪ ۹۵‬درصد افزايش مي‌يابد.
    برخي از تعميركاران تلفن همراه نيز مي‌گويند: در طول روز تعداد زيادي از خريداران سيم كارت‌هاي ايرانسل براي اتصال به اينترنت و به گمان تنظيم نبودن گوشي يا ايراد داشتن گوشي‌ها به ما مراجعه مي‌كنند كه پس از بررسي گوشي متوجه مي‌شويم عدم پشتيباني شبكه علت وصل نشدن آنان به اينترنت است.
    تعميركاران گوشي مي‌افزايند: اين شركت براي رفع برخي از مشكلات مشتركان خود شماره‌هاي پشتيباني ايجاد كرده است، اما شماره‌رفع اشكال اينترنتي اين شركت به صورت اتوماتيك از تماس گيرندگان درخواست مي‌كند در صورت وصل نشدن به اينترنت با سرويس سنتر تماس نگيرند، چرا كه به زودي اينترنت آنان فعال مي‌شود.
    آنان مي‌افزايند: اگر مشتركان سيم كارت‌هاي پس پرداختي يك بار شماره #‪ *۱۴۰‬را بگيرند، مشاهده مي‌كنند كه به آنان اعلام مي‌شود سرويس‌هاي ارزش افزوده را به زودي دريافت خواهند كرد.
    "عدنان مصلايي" مديرروابط عمومي شركت ايرانسل در گفت و گو با خبرنگار ايرنادرباره‌شكايت‌هاي مردمي،گفت: اين اپراتور هم‌اكنون امكان دسترسي همزمان سه ميليون و ‪ ۵۰۰‬هزار مشترك را به شبكه اينترنت فراهم كرده است.
    وي به عدم دسترسي برخي از كاربران اشاره كردوافزود: علت دسترسي نداشتن برخي مشتركان ايرانسل به شبكه اينترنت ناشي از وجود مشكل در گوشي‌هاي اين افراد است.
    "مصلايي" همچنين احتمال قرار داشتن اين دسته از مشتركان در مناطق فاقد پوشش اينترنتي را نيز مطرح كرد.
    مدير روابط عمومي ايرانسل، اشكال در شبكه اينترنت اين اپراتور و نقايص فني را ردكرد و گفت: علت متصل‌نشدن مشتركان به اينترنت يا قرار داشتن آنان در مناطق خارج از دسترس يا تنظيم نبودن گوشي‌هاي تلفن همراه است.
    وي‌افزود: كساني كه اصلا نتوانسته‌اند به اين سرويس متصل شوند نيز احتمالا برنامه‌هاي ديگراينترنت را اجرا كرده‌اند و حافظه گوشي آن‌هاامكان بالا آوردن برنامه ‪ GPRS‬را نداشته است.
    در حال حاضر هيچ سرويس اينترنتي ديگري به جز ‪ GPRS‬و ‪ MMS‬ايرانسل در كشور ارايه نمي‌شود.

مدير روابط عمومي ايرانسل در ادامه گفت: به زودي سامانه "يي دي جي يي" ‪ Edge(‬نسل ‪ ۲/۷۵‬تلفن همراه) را بر سرويس ‪ GPRS(‬اينترنت) شبكه خود نصب مي‌كنيم.

وي افزود: اين سامانه امكان دسترسي همزمان نزديك به ‪ ۱۵‬ميليون نفر را به اينترنت فراهم مي‌كند.
    مصلايي گفت: اين‌سيستم همچنين سرعت اينترنت راازحدود ‪ ۴۸‬مگابيت در ثانيه كنوني به نزديك ‪ ۱۰۰‬كيلو بيت در ثانيه خواهد رساند.

شركت ايرانسل طبق قراردادبايد تا پايان امسال ‪ ۷۰‬شهر را زير پوشش قرار دهد و تا پايان سال جاري حدود دو ميليون سيم‌كارت پيش و پس پرداختي توزيع كند.
    تا امروز ايرانسل توانسته نزديك به ‪ ۲۰‬شهر كشور را تحت پوشش قرار دهد و به گفته مسوولان اين شركت تاكنون ‪ ۸۰۰‬هزارنفر به اين شبكه متصل شده‌اند.

هم‌اكنون اين سوال نيز مطرح‌است آيا ايرانسل باتوجه به قول‌هايي كه داده توانايي پوشش ‪ ۵۰‬شهر ديگر را در نزديك دو هفته آينده دارد؟
    مدير روابط عمومي ايرانسل همچنين گفت كه سرويس ‪ MMS‬شبكه ايرانسل به طور كامل در حال كار كردن است.

وي افزود: در حال ايرانسل در پي راه‌اندازي سيستم محاسبه ثانيه‌اي هزينه مكالمات مشتركان به جاي سيستم احتساب دقيقه‌اي فعلي است.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 احتمال تعلیق فعالیت ایرانسل

برخی دستگاه‌های اجرایی با همکاری با یکدیگر، شروطی برای ادامه فعالیت شرکت ایرانسل تعیین کرده‌اند که در صورت عدم توجه این شرکت به شروط فوق، فعالیت آن در ابتدا تعلیق و احتمالا در نهایت متوقف می‌شود.

به گزارش مهر، رئیس وقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در 13 دی ماه 1384 در یک نشست خبری اعلام کرده بود شرکت ایرانسل الحاقیه‌ای به مدارک اصلی مناقصه خود اضافه کرد که بر اساس آن شرکت‌های حاضر در مناقصه به شکل مستقل و Gc ( شرکت‌های پیمانکاری بزرگ ) موظف شدند تا سهم 51 درصدی تولید داخلی در اجرای پروژه را رعایت کنند.

گزارش مهر از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حاکی از آن است که این وزارتخانه و وزارت صنایع و معادن در حال بررسی میزان استفاده از حداکثر توان فنی و اجرایی داخلی کشور در حد 51 درصد در پروژه اپراتوردوم تلفن همراه ( ایرانسل) هستند که مورد غفلت واقع شده است.

درصورتی که ایرانسل در یک پروسه زمانی مشخص نسبت به افزایش حداکثر توان فنی و اجرایی داخلی کشور و رساندن آن به 51 درصد اقدام نکند، فعالیت این شرکت در ابتدا تعلیق و احتمالا در نهایت متوقف می‌شود

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 وزیر صنایع: به ایرانسل اولتیماتوم آخر را دادیم، سهم ایرانی‌ها از ارزش کل پروژه ایرانسل کمتر از 30 در

علیرضا طهماسبی از جلسه روز دوشنبه هفته جاری خود با مدیران شرکت ایرانسل و نوکیا خبر داد و گفت: از توضیحات مسئولان این شرکت‌ها درباره استفاده از حداکثر توان فنی و اجرایی داخلی کشور در پروژه ایرانسل راضی نشدیم و به آنان اولتیماتوم دادیم.

وزیر صنایع و معادن درگفتگو با مهر توضیح داد: یکی از مسئولان نوکیا به‌عنوان سازنده بخشی از تجهیزات پروژه ایرانسل و تمام اعضای هیئت مدیره ایرانسل در جلسه مذکور حضور داشتند اما از اظهارات آنها راضی نشدیم، زیرا ما به دنبال 51 درصد ساخت تجهیزات اصلی در این پروژه هستیم.

به گفته علیرضا طهماسبی، درسیاست اصلاحی ما به علت فشاروارده برای اجرائی شدن اپراتوردوم ، ساخت تجهیزات اصلی به میزان 51 درصد صورت نگرفت.

وزیرصنایع و معادن بر تاکید براین که شرکت ایرانسل به‌عنوان پیمانکاراصلی و عمده ایرانسل باید قرارداد اصلاح شده مجلس را اجرائی کند، خاطرنشان کرد: اما تاکنون 51 درصد ساخت داخل تجهیزات اصلی از سوی آنها تحقق نیافته و بسیارکمتر از این میزان بوده است.

وی ادامه داد: در قانون حداکثر استفاده از توان داخلی در طرح‌های مشارکتی بر 51 درصد سهم شرکت‌های داخلی در ارزش کل قرارداد تاکید شده است. در همین حال، در پروژه ایرانسل 51 درصد ارزش کاری اصلی در پروژه برعهده شرکت‌های ایرانی گذاشته شده که با اضافه شدن کارهای سویل به آن، سهم شرکت‌های ایرانی در این پروژه به بالاتر از 70 درصد می رسد.

وزیر صنایع و معادن اعلام کرد: برآورد ما حاکی از آن است که هم‌اکنون 20 تا 30 درصد کل ارزش پروژه توسط شرکت‌های ایرانی انجام می شود که حالا ممکن است مسئولان ایرانسل نظری دیگری در این خصوص داشته باشند. البته باید توجه داشت که بخش تجهیزات پروژه ایرانسل تنها 15 درصد در اختیار شرکت‌های داخلی است.

طهماسبی با اشاره به این که چندین بار به شرکت ایرانسل برای اجرائی شدن صحیح قرارداد مهلت داده ایم ، گفت: چنانچه 51 درصد ارزش کاری اصلی پروژه از سوی ایرانسل اجرائی نشود، مراکز قانونی باید برخورد کنند.

وی که زمانی مسئول بررسی پروژه ترکسل در مرکز پژوهش‌های مجلس بود، درباره اصلاحات صورت گرفته بر روی این پروژه گفت: اصلاحات صورت گرفته برروی پروژه ترکسل درمجلس شورای اسلامی بسیارمنطقی بود، زیرا درحالی که مدیریت فنی و اجرائی این پروژه تحت اختیار شرکت های ایرانی است و این که 51 درصد از سهم ساخت تجهیزات اصلی آن توسط شرکت های ایرانی صورت گیرد، یک انتظارمنطقی است.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 هشدار وزارت ارتباطات به ایرانسل

محمود خسروی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شرکت ایرانسل موظف به افزایش سهم شرکت‌های داخلی در این پروژه به 51 درصد شده است.
    مدیرعامل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درگفتگو با مهر درباره افزایش سهم شرکت های داخلی در پروژه ایرانسل به 51 درصد، گفت: چندین بار به شرکت ایرانسل برای تحقق بند 6 ماده واحده ای که مجلس در این باره تصویب کرده بود، تذکر داده شده که درصورت عدم رعایت فعالیت ایرانسل مورد سئوال قرار می گیرد.
    محمود خسروی گفت: چندی پیش شرکت ایرانسل در پاسخ به این هشدارها گزارش کاملی از نحوه کار خود در پروژه و انتقال تکنولوژی خارجی به داخل کشور ارایه داد و در این گزارش برنامه خود را برای افزایش سهم تولیدات داخلی درتولید تجهیزات شبکه اصلی ارایه کرد.
    به گفته وی ، ایرانسل در این گزارش خود را متعهد کرده که سهم تجهیزات داخلی و حضورشرکت های داخلی را با چند پروژه درحال اجرا به 51 درصد برساند.
    معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در ادامه این گزارش آمده است که با افتتاح یک خط تولید ساخت تجهیزات مخابراتی سهم شرکت های ایرانی در پروژه ایرانسل افزایش قابل توجهی می یابد اما زمان راه اندازی این خط هنوز مشخص نیست.
    وی گفت : ایرانسل تقاضای افتتاح این خط تولید را کرده اما هنوز برای آن زمانی مقرر نشده است.
    به گفته مدیرعامل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نکته قابل توجه این است که شرکت های داخلی نیز باید خود را از نظر تکنولوژیکی و توان ساخت تجهیزات مخابراتی ارتقا دهند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •