اینا خیلی توپن ولی شما راهنمای کامل بازیشو که میگه کدوم مرحله باید چیکارکنی رو میتونید دانلودشو بگذارید؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اینا خیلی توپن ولی شما راهنمای کامل بازیشو که میگه کدوم مرحله باید چیکارکنی رو میتونید دانلودشو بگذارید؟
دوست عزیز باید بزاری کاملا لود بشه بعذ وسطای صفحه روی DOWNLOAD FILE کلیک کن![]()
باشه فردا بیا برات آپ میکنم
من همیشه آن هستم چون ADSL دارم ولی این چیزی که میگی برای همه ی مراحله؟
من همچین گزینه ای نمیبینم
با این مپ ادیتور چطوری کار می کنن؟ یه راهنما بگذاز منون البته به فارسی باشه
اول از همه آدرس فلدری که توش GTA SA نصبه به برنامه بده. بعد یک پروژه ی جدید بساز.با این مپ ادیتور چطوری کار می کنن؟ یه راهنما بگذاز منون البته به فارسی باشه
اونوقت تب Scencse رو انتخاب کن و اونجا چندتا گزینه میبینی که اسم محله ها هم توش نوشته شده.
گزینه هایی که دوست داری رو بزن و روی Rander کلیک کن تا گزین ها رندر شن.
اونوقت مپ بازی جلو روته.
میتونی ساعت، سرعت موس و... از همون پایین انتخاب کنی. اگه هم فیزیکال آبجکتی رو انتخاب کردی تب Object برات باز میشه و میتونی آبجکت رو عوض کنی.
شما چجوری میخوابی؟من همیشه آن هستم چون ADSL دارم ولی این چیزی که میگی برای همه ی مراحله؟
کسی راهنمای کامل کار با مپ ادیتور gta5 رو نداره؟
پست من رو بخون:کسی راهنمای کامل کار با مپ ادیتور gta5 رو نداره؟
اول از همه آدرس فلدری که توش GTA SA نصبه به برنامه بده. بعد یک پروژه ی جدید بساز.
اونوقت تب Scencse رو انتخاب کن و اونجا چندتا گزینه میبینی که اسم محله ها هم توش نوشته شده.
گزینه هایی که دوست داری رو بزن و روی Rander کلیک کن تا گزین ها رندر شن.
اونوقت مپ بازی جلو روته.
میتونی ساعت، سرعت موس و... از همون پایین انتخاب کنی. اگه هم فیزیکال آبجکتی رو انتخاب کردی تب Object برات باز میشه و میتونی آبجکت رو عوض کنی.
البته برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش انگلیسی پیدا کنی.
پس این چیه اینجا
نقاشی رو حال کن![]()
![]()
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by YAHYA-PRO; 18-04-2007 at 17:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)