این دفعه با ACDSee ، Resize کردم.
![]()
آقا دم همتون گرم عجب عکسهایی بود هم با ان73 هم با کا800من که خیلی حال کردم من نه با ان73 نه با کا800 نتونستم اینجوری عکس بگیرم
شما دوستان واقعا برای خودتون یه پا عکاس حرفه ای هستید
ما که کف کردیم
ایول
![]()
عکس چین خورده هم به ACDSee ، resize کردم که یه دفعه نگن n73 بد میگیره ، بهونه میاره!!!!
![]()
خواهش می کنم، من به شخصه کوچیکه شما هستم.
اینم با سرعت بالای 140 تا!!!
![]()
Last edited by raheman; 10-06-2007 at 22:08.
دوست عزیز حالا بازم میگی سرعت شاتر و این حرفا ؟ تازه اینا فکر کنم تو حالت auto این عکسها رو گرفتن. بچه هایی که n73 دارن تو حالت sport یه عکس از پنکه ای چیزی بگیرن بزارن اینجا من حس عکاسی ندارم. تو اون حالت که سرعت شاتر n73 فوق العاده میشه. خودم از پنکه سقفی گرفتم تو سرعت بالا خیلی واضح پره هاش دیده می شدن.
کاملا درسته ، همش تو حالت auto بود ( چون تازه گوشیمو گرفته بودم) ، پنکه هم دم دستم نیست شرمنده!!
Last edited by raheman; 10-06-2007 at 23:55.
اسمش نیست فقط خودشم پشت گوشی هست.حالا چون اسم کارل زایس پشت گوشی هستباید 3 امتیاز به نفع ن73 بشه
نه دیگه نشد. فقط یه اسمه یعنی چی ؟ میدونی چرا خیلی خیلی معروفه ؟ مگه بدون دلیل مارکی معروف میشه ؟ لنزهایی که میسازه با کمترین خطا و شفافیت فوق العاده هستن که خیلی رو عکاسی تاثیر داره. من نگفتم لنز k800 آشغاله. دیدی که نمره کمی ندادم بهش ولی به n73 نمیرسه قبول کن. حالا این لنز یه جاهایی خودش رو روو میکنه دقت کنی میفهمی...به نظر من هیچ فرقی باهم ندارن (ففط یه اسمه) البته خیلی خیلی معروف هست و بزرگترین شرکت اپتیکی دنیا هست ولی بهترین و شاهکار سونی تو عکاسی به نظرت از لنز آشغال استفاده میکنه ؟؟
یعنی خداوکیلی تو لنز کارل زایس رو با لنز معمولی k800 مساوی میدونی ؟ حالا به من میگی نامرد ؟به نظر من باید مساوی بدی
دلایلت بی ربط بودن.در مورد فوکوس هم ک800 باید بهتر باشه چون سریعتر و ماکروی بهتری داره
در این مورد بعدا بیشتر بررسی میکنیم.توی سرعت شاتر هم باید به ن73 2 بدی
خدا رحم کرد پس....خداییش بدون تعصب گفتم
جدی انقدر فرقشهیعنی خداوکیلی تو لنز کارل زایس رو با لنز معمولی k800 مساوی میدونی ؟ حالا به من میگی نامرد ؟
میشه یه فرقشون بغیر از یه اسم بگی
راستی شک نکن کیفیت لنز ک800 حداقل از ن73 کمتر نیست
اصلآ هم بی ربط نیستندلایلت بی ربط بودن.
اینو توی عمل میتونی ببینی
بررسی کندر این مورد بعدا بیشتر بررسی میکنیم.
ولی هر چه قدر هم زور بزنه نمیتونه به ک800 برسه (چون توی شب با فلاش ال ئی دی نمیتونی مثل فلش زنون عکس بگیری)
اگه رحم نمیکرد که ن73 توی این نظر سنجی شرکت نمیکردخدا رحم کرد پس....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)