تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 209 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 2082

نام تاپيک: *** بچه های خوزستان (خونگرم)****

اگه نباشه جاش خالی می مونه ONLY AHWAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ONLY AHWAZ CITY

پيش فرض

با عرض سلام خدمت بچه هاي گلم
    ببخشيد من اينجا پارازيت مي ندازم ولي يه قولي داده بودم گفتم از شنبه ميام ايراني هاي نابغه رو معرفي كنم كه اينم فكر محمد رضا گل بود .كار خوبي رو شروع كرده ،خب من براي اوليش اينو معرفي مي كنم .
    ديدم بحث صندلي داغ هست من اين
    عنوان رو ميزارم :
    معرفي تعدادي از هموطنان عزيزمان كه در جهان بعنوان چهره موفق شناخته شده اند
    پس اوليش رو شروع مي كنم (محمد رضاي عزيز تو هم كمك كني ها )

بی بی سي - هفته نامه آمريکايي "تايم" در شماره سه شنبه خود ( 22 ژوئيه) مطلبي به قلم لورا لاک چاپ کرده درباره اميد کردستاني، معاون ارشد رييس شرکت "گوگل" که در مدتي کوتاه اين جستجوگر اينترنتي را تبديل به يک شرکت عظيم تبليغاتي کرده است.
    همه مي دانند که گوگل بهترين جستجوگر اينترنتي ست.فقط کافي است عبارت مورد نظرتان را در گوگل تايپ کنيد و به سرعت بهترين نتيجه ممکن را به دست آوريد.
    جستجوگر گوگل با استفاده از الگوريتم هاي بسيار دقيقش در هر روز نتيجه 200 ميليون جستجو را ارائه مي دهد.
    اما اين نتايج فقط در ظاهر به طور رايگان ارزاني مي شود. اميد کردستاني، معاون ارشد رييس "گوگل" دارد اين شرکت خصوصي را به سرعت تبديل به سازماني مي کند که سود آن سر به آسمان مي زند.
    تلاش هاي اميد کردستاني باعث شده است تا بزرگترين جستجوگر اينترنتي دنيا تبديل به يک پايگاه عظيم تبليغاتي شود. جلب صدهزار متقاضي در 18 ماه گذشته رقم چشمگيري است که به همت آقاي کردستاني انجام پذير بوده است. تحليل گران امور مالي مي گويند در آمد حاصل از جستجوهاي اينترنتي گوگل تا آخر سال جاري ممکن است به يک ميليارد دلار برسد.
    چهار سال پيش، زماني که آقاي کردستاني، از شرکت "نت اسکيپ" به گوگل آمد، جستجوگرهاي اينترنتي به نوان ارگان هاي تبليغاتي از محبوبيت خاصي برخوردار نبودند.اما آقاي کردستاني ( 40 ساله) به جاي استفاده از شيوه هاي پر زرق و برق تبليغاتي و نوشته ها و طرح هاي گرافيکي تبليغاتي که به روي صفحه اينترنت مي پرند، از شيوه اشتراکي استفاده کرده است.
    حق اشتراک گرفتن حق اشتراک شيوه بسيار آسان اما موثري است که " اورتور" (Overture) يکي از شرکتهاي رقيب پيش از " گوگل" آن را به کار گرفته بود.
    شرکت هايي که مي خواهند از طريق گوگل تبليغ کنند بايد براي حق استفاده از واژه ها پول بپردازند.هنگامي که کاربران براي جستجو واژه اي را تايپ مي کنند که شرکت هاي مزبور حق اشتراک آن را پرداخته اند، آنگاه پيامهاي تبليغاتي شان در کنار نتايج حاصل ظاهر مي شود. اگر پروازم تاخير داشته باشد و مجبور باشم چند ساعتي را با يکي از اين کارمندان در فرودگاه سپري کنم، مي خواهم مطمئن باشم مي توانم با او يک گفتگوي هوشمندانه داشته باشم و به من خوش بگذرد.
    اميد کردستاني با اينکه به کار بردن اين شيوه بسيار سودمند واقع شده، گوگل مي گويد که استفاده مادي ذهنيت آنها را مشغول نمي کند.
    آقاي کردستاني يک بار از قرار دادي چند ميليون دلاري صرف نظر کرد. وي در اين مورد توضيح داد: "ما در گوگل خيلي اوقات از درآمد هاي هنگفت چشم پوشي مي کنيم چون کيفيت و در آمد مداوم براي ما مهمتر ازمشتري کوتاه مدت ومقطعي است." همکاران آقاي کردستاني از او به عنوان "شاه پيام رساني فوري" ياد مي کنند.
    او بر تمام کارمنداني که در کشورهاي مختلف براي گوگل کار مي کنند نظارت دارد و شخصا با آنهايي که تازه استخدام شده اند ملاقات مي کند تا مطمئن شود آنها "آزمون فرودگاه" او را با موفقيت مي گذرانند.
    او مي گويد: " اگر پروازم تاخير داشته باشد و مجبور باشم چند ساعتي را با يکي از اين کارمندان در فرودگاه سپري کنم، مي خواهم مطمئن باشم مي توانم با او يک گفتگوي هوشمندانه داشته باشم و به من خوش بگذرد
    با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال p30 world
    اميدوارم که حالتون خوب باشه
    ناخدا عباس جان دمت گرم عالي بود
    فقط اين يارو خوزستانيه يا کردستاني (عجب سوال فنيي)
    در هر صورت افتخار ماست که ايرانيه گوگل شرکت خيلي بزرگيه و هم چنين پول ساز
    فقط اگه مي توني بيشتر خوزستاني بزار
    در هر حال ممنون منم چند تا عکس از استاد حبيب زرگرپور به عنوان شروع بيوگرافي از ايشون مي زارم
    بچه خيلي خوبه بايد همين طور ادامه بديم چون تازه تايپيک افتاده رو غلتک
    در هر صورت ناخدا عباس جان ممنون
    مخلصيم بااجازه

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

نه Rjoun جان جدی گفتم (FOROUGH) خبرم کرد .

1- عزیزترین کس تو زندگیت ؟
    2- لذت بخش ترین خاطره ؟
    3- بهترین کار نیک ؟
    4- دیشب شام چی خوردی ؟
    5 -رابطه ات با پدرت بهتره یا مادرت ؟
    6 - کینه ای هستی ؟
    7 -گربه رو بیشتر دوست داری یا سگ ؟
    8- اگر 1 میلیارد گیرت بیاد چیکارش میکنی ؟
    9- بدترین هدیه ای که گرفتی ؟
    10- اگر شاهد قتل ناجوانمردانه یک زن یا کودک باشی چیکار میکنی ؟
    12- اگر شاهد یه گاف خیلی بزرگ از کسی که ازش خوشت نمیاد باشی ازش باج میگیری یا لوش میدی یا فراموشش میکنی ؟
    13- اگر تو یه مهمونیه خانوادگی عمو خاله یا ... بدجوری دستت بندازه و ضایع ات کنه چیکار میکنی ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ONLY AHWAZ CITY

پيش فرض

من اسمم رویاس دیگه
    و سلامي گرم خدمت رويا جان عزيز
    رويا جان يه بار ديگه از طرف همه ي خوزستاني هاي p30 world اومدنتو توي اين تايپيک بهت تبريک مي گيم
    مخلصيم بااجازه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

والا اين سهميه تانكم تموم شده! مي دم با موشك برات بفرستن!
    تو سرور مايي و من گل زير پاتم!
    از دست تو رضا خیلی با حال بود..من کوچیکتم رضا جون شرمندم میکنی.
    تقدیم به تو رضای عزیزم که چه باشی چه نباشی همیشه به یادتم

فرار چی؟ هستیم خدمتتون!!!!!!!!
    ممنون لطف دارین. ریاضی بودم.
    فعلا یکم درگیرم حس کل ندارم ولی یه کل اساسی با شما رو تو برنامه داشتم. این طور که بوش میاد از اشراف زاده هایین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    ولی چون فعلا حس کل انداختن ندارم پس تا اطلاع ثانوی دوست باشیم
    خدمت از ماست ........فروغ جان منم اصلا از این فکرها به ذهنم راه نمیدم در ثانی احترام خانمها واجبه(یاد فیلم پدر سالار افتادم) ............اختیار دارید(کی بد بخت تر از من) من مخلص تمام بچه های خوزستانم viva khoozestan
    اینم باشه برای اختتامیه

در آغاز فعالیت hamikhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    توابرا

پيش فرض

خوزستانی های عزیز اتحادیادتون نره!احترام به همنوع هم فراموش نکنید تابزرگ باقی بمانید!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

از دست تو رضا خیلی با حال بود..من کوچیکتم رضا جون شرمندم میکنی.
    تقدیم به تو رضای عزیزم که چه باشی چه نباشی همیشه به یادتم

خدم
    از شدت معرفتت ذوبم كردي!
    من هرجا باشم به يادتتم!
    خيلي آقايي!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

نه Rjoun جان جدی گفتم (FOROUGH) خبرم کرد .

1- عزیزترین کس تو زندگیت ؟
    2- لذت بخش ترین خاطره ؟
    3- بهترین کار نیک ؟
    4- دیشب شام چی خوردی ؟
    5 -رابطه ات با پدرت بهتره یا مادرت ؟
    6 - کینه ای هستی ؟
    7 -گربه رو بیشتر دوست داری یا سگ ؟
    8- اگر 1 میلیارد گیرت بیاد چیکارش میکنی ؟
    9- بدترین هدیه ای که گرفتی ؟
    10- اگر شاهد قتل ناجوانمردانه یک زن یا کودک باشی چیکار میکنی ؟
    12- اگر شاهد یه گاف خیلی بزرگ از کسی که ازش خوشت نمیاد باشی ازش باج میگیری یا لوش میدی یا فراموشش میکنی ؟
    13- اگر تو یه مهمونیه خانوادگی عمو خاله یا ... بدجوری دستت بندازه و ضایع ات کنه چیکار میکنی ؟
    بابا من هم جدي نگفتم!
    1.بدون شك مادرم
    2.وقتي فهميدم كه رفيقم از توي كما درومد!
    3.كار نيك زياد انجام ندادم!متاسفانه با كارهاي بدم اونا رو پاك مي كنم!
    4.ديشب!چون خودم تنها خونه بودم نيمرو!
    5.مادرم.
    6.بله ولي تا يك روز اعتبار داره.
    7.گربه رو.اصولا سگ بهتره ولي دردسرش خيلي زياده!اما از من مي شنوي هيكدوم خوب نيستن!
    8.توي 1 روز خرجش ميكنم.االبته اين نكته رو عرض كنم كه امروز ديگه وقتي خونه توي كيانپارسي 500ميليون به بالا پيدا ميشه شايد با خريد دو سه تا خونه 1ميليارد رو به باد بدي!البته ماشين و ...اينا به كنار!
    اون يه روز هم كه گفتم مدت زمان رفتن به محضر و خريده كه معولا توي ايران 1 روز يا بيشتر طول ميكشه!
    9.از عمد زياد گرفتم.يه بار تولد 15سالگيم من از رنگ زرد متنفرم همون موقع همه پسر عمه هام برام از پيرهن گرفته تا اسپري و هر كادوي ديگه رو زرد گرفتن!من نوع كادو مهم نيست چون اينا قصد و عمد تو كارشون بود من ناراحت شدم!
    10.بستگي داره اونا چند نفر باشن. اسلحه گرم باشه يا سرد!اگه شرايط سخت باشه من نمي تونم مثل مرد عنكبوتي كاري كنم چون قطعا من هم به سرنوشت اون زن و بچه دچار ميشم!اما اگه سلاح سرد باشه حتما اقدام ميكنم شك نكن!
    12.به طور حتم بدون فراموشش ميكنم!(چون ممكنه همين بلا سر خودم بياد!)
    13.جوابشون رو ميدم!من هيچوقت كم نميارم!(البته اگه طرف رو خيلي دوست داشته باشم هرچي بگه من هم مي خندم!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhoda_abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض معرفي تعدادي از هموطنان عزيزمان كه در جهان بعنوان چهره موفق شناخته شده اند

سلام بچه ها
    آقا محمد رضا باشه اگه خوزستاني گيرم امد ميزارم....

پيير اميديار
    ه موسس و رئيس شرکتebay

پيدايش
    eBay , يکي از موفقترين شرکتهاى ايالات متحده آمريکا در زمينه تجارت الکترونيک از يک کلکسيون Pezشروع شد.
    چهل و سومين ثروتمند جهان
    پيير اميديار در سال 1967 در شهر پاريس بدنيا آمد و در سنين کودكى به همراه خانواده به ايالت مريلند مهاجرت کرد. وى اولين برنامه کامپيوترى خود را در سن 14 سالگى براى کتابخانه مدرسه اى که در آن مشغول تحصيل بود نوشت.
    در سال 1988 از دانشگاه Tufts University در رشته کامپيوتر فارغ التحصيل و در يک شرکت بعنوان برنامه نويس سيستمهاى Macintosh مشغول کار شد.
    سپس در يک شرکت وابسته بهAppleبنام Claris مشغول کار شد.
    در سال 1991 در تاسيس يک شرکت نرم افزار به نام Ink Development Corp همکارى کرد. اين شرکت سپس به eShop تغيير نام داد . eShop در سال 1996 توسط شرکتMicrosoft خريدارى شد.اميديار سپس به شرکت General Magic که توسط Apple حمايت مي شد پيوست.
    Pez يک نوع شيرينىاست که معمولا در يک ظرف کوچک پلاستيکى به شکل عروسک قرار ميگيرد و براي آنکه شيرينى از آن خارج شود بايد سر عرسک را به پايين فشار داد.
    شبى در سال 1995 اميديار مهندس جوان برنامه نويس ايرانى الاصل، با دوست دختر خود که عاشق جمع آوري Pez بود , مشغول خوردن شام بود که دوست دخترش ازآنکه شريکى براى ايجاد يک کلکسيون Pez در سانفراسيسکو را ندارد گله کرد.
    اميديار به او پيشنهاد کرد که از اينترنت براى پيدا کردن شريک تجارى استفاده کند.
    بنابراين اميديار در وب سايت کوچک خود براى دوست دخترش بخشى را براى اين موضوع آماده كرد و نام آن را Auction Webگذاشت. برنامه ايکه او برروى وب سايت شخصى خود ايجاد کرد, به کاربران امکان ليست کردن وسايل مختلف خود از جمله کلکسيون Pez ، دوست دختر او را نيز ميداد.
    در مدتى کوتاه افراد بسيارى فروشنده و خريدار براى اقلام ليست شده بروى سايت پيدا شدند. به تدريج تعداد کاربران اين سايت زياد شدند و معاملات بسيارى از طريق آن صورت گرفت . سپس مهندس جوان با مشاهده اين موضوع تصميم گرفت که سايتى مجزا براى اين كار ايجاد کند كه با نام eBayشروع به كار كرد.
    اميديار با دريافت مبلغى بين 25 سنت تا دو دلار به فروشندگان اجازه داد که اجناس خود را براى شرکت در حراج در سايت eBay معرفى کنند. همچنين درصدى از خريدوفروشها به او ميرسيد و به اين ترتيب eBay موجب شد که فروشندگان و خريداران با هم به راحتى به خريد و فروش بپردازند.

بعد از 9 ماه که اولين حراجى كه در سايت
    eBay انجام شده بود , وى شغل خود در General Magic را رها کرد و تمام وقت خود را صرف سايت خود, براى eBay کرد.
    در سال 1998 او تصميم گرفت براى رونق دادن به eBay از MegWhitman که فارغ التحصيل رشته بازرگانى بود يارى بگيرد.
    بعد از مدتى eBay شعبه هاى در آلمان, ژاپن , کانادا و استراليا ايجاد کرد و روز به روز رونق يافت.در پايان سال 1998 کاربران اين سايت به 2.1 ميليون نفر رسيدند و درآمدى بيش از 750 ميليون دلار را براي eBay به ارمغان آوردند.
    ايده و طرح و برنامه ريزى اين جوان ايرانى زاده خلاق، و پشتكارش، وى را در ليست موفق ترين و ثروتمند ترين افراد آمريکا قرار داد.

اميديار در سال 2000 علاوه بر
    eBay , در هيئت مديره ePeople نيز مشغول به کار شد.
    در سال 1999 پيير اميديار با همان دوست دختر خود که عاشق کلکسيون Pez بود ازدواج کرد. حالا همسر اميديار بيشتر از 400 عدد Pez در کلکسيون خود دارد.
    "من هميشه به کمک کردن به مردم براى آنکه از آنچه که هستند بهتر باشند, معتقد هستم." اميديار

گفته هائى درباره پيير اميديار:

"
    من سعى کردم تا يک پيراهن ورزشى امضاشده توسط MichaelJordan را در مغازه خود بفروشم ولي نتوانستم. سرانجام آن را در سايت eBay عرضه کردم و توانستم آن را بسرعت بفروشم.آن وقت تصميم گرفتم که مغاز خود را ببندم و کاسبى خود را در eBay ادامه دهم." James Finnegan

"پيير اميديارشخصى است با استعداد و با پشتکار، و ميتواند چندين پروژه را باهم پيش ببرد. او فرديست آرام ولى بسيار متكى به نفس. تلاش اميديار هميشه براى عرضه ساده و مفيد تکنولوژى جديد براى مردم عادى است."
    SteveSchramm
    Last edited by nakhoda_abbas; 09-09-2007 at 16:43.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ONLY AHWAZ CITY

پيش فرض

سلام بچه ها
    آقا محمد رضا باشه اگه خوزستاني گيرم امد ميزارم....

پيير اميديار
    ه موسس و رئيس شرکتebay

پيدايش
    eBay , يکي از موفقترين شرکتهاى ايالات متحده آمريکا در زمينه تجارت الکترونيک از يک کلکسيون Pezشروع شد.
    چهل و سومين ثروتمند جهان
    پيير اميديار در سال 1967 در شهر پاريس بدنيا آمد و در سنين کودكى به همراه خانواده به ايالت مريلند مهاجرت کرد. وى اولين برنامه کامپيوترى خود را در سن 14 سالگى براى کتابخانه مدرسه اى که در آن مشغول تحصيل بود نوشت.
    در سال 1988 از دانشگاه Tufts University در رشته کامپيوتر فارغ التحصيل و در يک شرکت بعنوان برنامه نويس سيستمهاى Macintosh مشغول کار شد.
    سپس در يک شرکت وابسته بهAppleبنام Claris مشغول کار شد.
    در سال 1991 در تاسيس يک شرکت نرم افزار به نام Ink Development Corp همکارى کرد. اين شرکت سپس به eShop تغيير نام داد . eShop در سال 1996 توسط شرکتMicrosoft خريدارى شد.اميديار سپس به شرکت General Magic که توسط Apple حمايت مي شد پيوست.
    Pez يک نوع شيرينىاست که معمولا در يک ظرف کوچک پلاستيکى به شکل عروسک قرار ميگيرد و براي آنکه شيرينى از آن خارج شود بايد سر عرسک را به پايين فشار داد.
    شبى در سال 1995 اميديار مهندس جوان برنامه نويس ايرانى الاصل، با دوست دختر خود که عاشق جمع آوري Pez بود , مشغول خوردن شام بود که دوست دخترش ازآنکه شريکى براى ايجاد يک کلکسيون Pez در سانفراسيسکو را ندارد گله کرد.
    اميديار به او پيشنهاد کرد که از اينترنت براى پيدا کردن شريک تجارى استفاده کند.
    بنابراين اميديار در وب سايت کوچک خود براى دوست دخترش بخشى را براى اين موضوع آماده كرد و نام آن را Auction Webگذاشت. برنامه ايکه او برروى وب سايت شخصى خود ايجاد کرد, به کاربران امکان ليست کردن وسايل مختلف خود از جمله کلکسيون Pez ، دوست دختر او را نيز ميداد.
    در مدتى کوتاه افراد بسيارى فروشنده و خريدار براى اقلام ليست شده بروى سايت پيدا شدند. به تدريج تعداد کاربران اين سايت زياد شدند و معاملات بسيارى از طريق آن صورت گرفت . سپس مهندس جوان با مشاهده اين موضوع تصميم گرفت که سايتى مجزا براى اين كار ايجاد کند كه با نام eBayشروع به كار كرد.
    اميديار با دريافت مبلغى بين 25 سنت تا دو دلار به فروشندگان اجازه داد که اجناس خود را براى شرکت در حراج در سايت eBay معرفى کنند. همچنين درصدى از خريدوفروشها به او ميرسيد و به اين ترتيب eBay موجب شد که فروشندگان و خريداران با هم به راحتى به خريد و فروش بپردازند.

بعد از 9 ماه که اولين حراجى كه در سايت
    eBay انجام شده بود , وى شغل خود در General Magic را رها کرد و تمام وقت خود را صرف سايت خود, براى eBay کرد.
    در سال 1998 او تصميم گرفت براى رونق دادن به eBay از MegWhitman که فارغ التحصيل رشته بازرگانى بود يارى بگيرد.
    بعد از مدتى eBay شعبه هاى در آلمان, ژاپن , کانادا و استراليا ايجاد کرد و روز به روز رونق يافت.در پايان سال 1998 کاربران اين سايت به 2.1 ميليون نفر رسيدند و درآمدى بيش از 750 ميليون دلار را براي eBay به ارمغان آوردند.
    ايده و طرح و برنامه ريزى اين جوان ايرانى زاده خلاق، و پشتكارش، وى را در ليست موفق ترين و ثروتمند ترين افراد آمريکا قرار داد.

اميديار در سال 2000 علاوه بر
    eBay , در هيئت مديره ePeople نيز مشغول به کار شد.
    در سال 1999 پيير اميديار با همان دوست دختر خود که عاشق کلکسيون Pez بود ازدواج کرد. حالا همسر اميديار بيشتر از 400 عدد Pez در کلکسيون خود دارد.
    "من هميشه به کمک کردن به مردم براى آنکه از آنچه که هستند بهتر باشند, معتقد هستم." اميديار

گفته هائى درباره پيير اميديار:

"
    من سعى کردم تا يک پيراهن ورزشى امضاشده توسط MichaelJordan را در مغازه خود بفروشم ولي نتوانستم. سرانجام آن را در سايت eBay عرضه کردم و توانستم آن را بسرعت بفروشم.آن وقت تصميم گرفتم که مغاز خود را ببندم و کاسبى خود را در eBay ادامه دهم." James Finnegan

"پيير اميديارشخصى است با استعداد و با پشتکار، و ميتواند چندين پروژه را باهم پيش ببرد. او فرديست آرام ولى بسيار متكى به نفس. تلاش اميديار هميشه براى عرضه ساده و مفيد تکنولوژى جديد براى مردم عادى است."
    SteveSchramm
    و سلامي گرم خدمت عباس اقاي گل گلاب
    بابا ايول دمت گرم بازم عالي بود
    خوش به حال اقاي اميدوار که چهل و سومين پولدار جهانه
    دمش گرم توي ebay کار مي کنه الان همه ي خريدهاي اينترنتي توي ebay انجام ميشه
    عباس اقا بازم دمت گرم بايد همين طور ادامه بديم چون تايپيک ما داره با سرعت از همه پيش ميفته
    مخلصيم بااجازه

پروفشنال rezapazahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اهواز

12

سلام

يه چند روزي بود تو فكر طرح چند تا سئوال با كيفيت بودم.

از اونجاييكه بيشتر اساتيد اكثر سئوال هارو مطرح كرده بودن چيزي بجز اين چند تا سئوال به ذهنم نيومد.

ان شاءالله قابل شنيدن باشن.

در ضمن از بابت نبودنت ( آقا رضا ) بسيار ناراحتيم.

ان شاءالله هر جا كه باشي در كنار خانواده ات موفق باشي.

واما سئوال ها:

1) اولين چيزي كه با ديدن اين تصاوير به ذهنت مياد بگو:

الف)

ب)

ج)

د)

ه)

و)

ز)

2) چقدر خدا رو ميشناسي؟
    3) چقدر تلاش كردي تابهش نزديكتر بشي؟
    3) با كلمات اي كه ميگم جمله بساز:
    عكس - شتر - پنير - كل كل - بچه هاي p30world
    4) همين طور با اين كلمات:
    اينترنت - دمپايي - بوق - نون - بلوتوث - ازراييل
    5) اگه الان روز عاشوراء باشه و قرار باشه همين الان تو صحراي كربلا مقابل دشمنان امام حسين(ع)وايسي قبول ميكني؟
    6) سيزده بدر كجا بودي؟
    7) آخرين خوابي كه ديدي چي بوده؟
    8) فرض كنيم افسر پليس ميخواد به ارتكاب جرم شما رو بازداشت كنه(خدا نكنه...)حاضري براي اينكه آبروت به خطر نيوفته بهش رشوه بدي؟
    9) تا حالا پا تو كفش كسي كردي؟
    10) اگه ماشين زمان اختراع ميشد به كدوم برهه زماني ميرفتي؟چرا؟
    11) اولين احساسي كه با شنيدن اين جملات بهت دست ميده؟

الف) "مشترك مورد نظر در دسترس نميباشد"
    ب) "بهترين دوستت رو از دست دادي"(خدا نكنه...)

12) خبرهاي بد رو چطوري به بقيه اطلاع ميدي؟
    13) به عنوان آخرين سئوال: آخرين لطيفه اي كه شنيدي چي بوده ؟ تعريفش كن.

انشاءالله سوالاتم خسته كننده نبوده باشه يا احيانا ناراحتت نكرده باشه
    موفق و مويد باشيد

ياعلي مدد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •