یه جا پیدا کدرم w950 به تعداد میفروشه :-s با قیمت 245 نامرد هر چی خواهش کرم تک بده نمیداد !
فورتل 88946133کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تونستین ازش تک بگیرین به خبر به منم بدین !
یه جا پیدا کدرم w950 به تعداد میفروشه :-s با قیمت 245 نامرد هر چی خواهش کرم تک بده نمیداد !
فورتل 88946133کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تونستین ازش تک بگیرین به خبر به منم بدین !
من W950 دارم، یک ماه نمیشه که خریدم.
چند میخری؟
هر چی که بچه های این کلوپ بگن. ولی بهتر بود که پیغام میذاشتی .شماره تلفنم رو برات پیغام میکنم
اخ جون ن ن ن ن
اقايون جون هركسي كه دوست دارين يه جا توي شيراز به من معرفي كنيد كه داشته باشه.![]()
ديگه يواش يواش دارم از شانس خودم نا اميد ميشم.![]()
گوشی رو برنداشت
پس کجا رفتی؟
یه سوال دارم فرض کنید که میخواهید یه مخاطب جدید اضافه میکنید و یا اینکه توی اینترنت هستید و یا اینکه یه متنی رو ویرایش میکنید در کل فرض کنید جایی میخواهید تایپ کنید غیر از پیامک نوشتن.
توی اون موقع بازم میشه از صفحه کلید مجازی اش استفاده کرد؟ یا اینکه باید با کیبورد استفاده کرد؟در کل استفاده از صفحه کلید مجازی فقط برای پیام نوشتن هستش ؟
Last edited by zimka_14162; 01-12-2007 at 16:07.
اینم یه شماره تلفن 09329348157 به قیمت 257 هزار توما میده
یه پست فرستادم ولی الان نگاه کردم دیدم نیستش . چه عجب
معلوم نیست توی کدوم تاپیکی اشتباهی فرستادم خب تکرار میکنم
استفاده از صفحه کلید مجازی فقط توی محیط اس ام اس هستش یا توی سایر موارد مثل وارد کردن نام مخاطب ویرایش یک متن و یا استفاده از اینترنت هم هست؟
Last edited by zimka_14162; 01-12-2007 at 16:16.
اصلا نمیشه قابش رو عوض کرد؟
زمانی که من داشتم این گوشی رو از یکی پرسیدم گفتم اصلا قاب نداره که بخوای عوضش کنی
ولی اگرم باشه به خاطر اینکه این گوشی خیلی کم هستش قابش بی نهایت گرونه و شاید ارجینالش دور و بر 40-50 تومان باشه که اصلا ارزش خرید نداره.
دوست عزيز تا اونجايي كه من ميدونم براي نوشتن note و يا دداشت هم ميشه از دست خط استفاده كرد.
ولي با اين حال كو گوشي؟![]()
به طور کلی در تمام محیط ها میتونی از صفحه کیبورد مجازی استفاده کنی.....یه سوال دارم فرض کنید که میخواهید یه مخاطب جدید اضافه میکنید و یا اینکه توی اینترنت هستید و یا اینکه یه متنی رو ویرایش میکنید در کل فرض کنید جایی میخواهید تایپ کنید غیر از پیامک نوشتن.
توی اون موقع بازم میشه از صفحه کلید مجازی اش استفاده کرد؟ یا اینکه باید با کیبورد استفاده کرد؟در کل استفاده از صفحه کلید مجازی فقط برای پیام نوشتن هستش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)