اين درست نيست من امتحان كردم گوشي من بااين برنامه دقيقا" بعد از دوروز باطري تموم ميكنه وقتي هم كه اين برنامه رو پاك كردم مثل سابق دقيقا" بعد از دو روز باطري تموم كرد![]()
![]()
اين درست نيست من امتحان كردم گوشي من بااين برنامه دقيقا" بعد از دوروز باطري تموم ميكنه وقتي هم كه اين برنامه رو پاك كردم مثل سابق دقيقا" بعد از دو روز باطري تموم كرد![]()
![]()
سلام مي خواستم اگه كدهاي سري نوكيا مخصوصاn70 كار ميكنه برام بگذاريد ممنون
سلام دوستان خسته نباشید. برای باطری گوشی من یه مشکل پیش اومده که در حد فاجعه هستش.مثلا بعد از اینکه گوشی کاملا شارژ شد بعد از 5ساعت بدون اینکه با هاش کار کنم دو خونه خالی کرد.حالا می خوام باطری بگیرم با چه مشخصاتی بگیرم که بیشترین مدت شارژ رو داشته باشه و اصل هم باشه که دو روزه تعطیل نشه پولش هم برام مهم نیست.لطفا با دلیل وکارشناسانه نظر بدین
حالا از کجا میدونی به خاطر باتریه؟؟؟؟ من هم همچین مشکلی رو داشتم با گوشیم ( N90 ) میذاشتم 2 ساعت تو شارژ ولی بهد از 4 5 ساعت شارژ خالی میکرد به حدی که پبغام شارژ میداد. رفتم یه باتری اصل N90 گرفتن 12 تومن با یکسال گارانتی ولی بازن همین جوری شارژ خالی میکرد تا اینکه فهمیدم Ic شارژش سوخته و شارژ نگه نمیداره خلاصه 25 تومن هم اونجا پیاده شدیم برای تعویض قطعه...... برای همین میگم شاید ماله تو هم اینجوری شده ...
نه داداش فورمت نکردم خودش اینجوری شد...
نه اخه با باتری 2600 مامانم یه روز دوام میاره.نگفتین چه مارکی وبا چه مشخصاتی بگیرم که زود خراب نشه و بیشترین میزان شارژ داشته باشه
ببین مارکش الان یادم نیست ولی فابریک گرفته بودم ....12 تومن با یک سال گارانتی
آقا من به یک مشکل برخوردم .چند روزه وقتی می خوام رو n70 برنامه نصب کنم این پیغام ظاهر میشه: the installation secuirity error.unable to install حتی فایلهایی که قبلا نصب می کردمم دیگه نصب نمی شن.قسمت secuirity گوشی رو هم دستکاری کردم ولی هیچی نشد .حالا چیکار کنم اساتید محتزم؟؟؟؟؟؟؟ هیچ کاریم نکردم خودش اینجوری شد.......ای هواااااااااااااااااااااار ....
HELP ...HELP ...HELLLLP...
بیا دوست عزیز اینم لیست کامل همه کدهای نوکیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. ديشب گوشيمو گذاشتم براي شارژ، بعد از يه مدت كه رفتم سراغش ديدم گوشي و شارژر هر دو داغ شدن، منم فورا كشيدم از برق! دليلش چيه؟ بايد چه كار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)