پیش فروشش شروع شده
الان آمازون تو دو ادیتشن استاندارد به قیمت 59.99$ و لیمیتد به قیمت 79.00$ گذاشته.
پیش فروشش شروع شده
الان آمازون تو دو ادیتشن استاندارد به قیمت 59.99$ و لیمیتد به قیمت 79.00$ گذاشته.
مجله ي اسپانيايي Hobby Consolas اولين امتياز رو به بازي داده و بازي تونسته از 100 امتياز 93 بگيره . همچنين طبق گفته هاي دو منتقد طول بازي بين 10 تا 16 ساعت متغير هست . اسكن هاي مجله :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويرايش : اين خبر در فروم خود بازي :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بحث هاي جالبي توش شده ، براي مثال برخي از اسپانيايي ها گفتند كه اين مجله طرفدار سوني هست و جالبه يك نفر هم گفته كه اگر يك مجله ي طرفدار سوني به اين بازي اين امتياز رو بده سايت هاي ديگه بهش چند ميدن ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hosseincode2008; 24-04-2010 at 14:02.
ویژگیهای بازی رو حال کنید:
-محيط بزرگ كه همراه شده با جزئيات بی شمار
-به درختان نگاه كنيد در حال حركت هستند به خاطر اينكه از بادی كه در حال وزيدن است لذت ميبرند.
- نور پردازی شگفت انگيز
- يك بازی بسيار عالی در سبك ابقاء ترس كه به بهترين شكل با حالت سايلنت هيل مخلوط شده!! با مبارزات سرگرم كننده و شخصيت پردازی عالی
- محيط بازی بسيار حيرت آور است و شما را خواهد ترساند (خدا كنه!)
- داستان بسيار عالی با ريتمی هيجان انگيز
- نمايشنامه در حد ممتاز
- موسيقی بی نظير به همراه صداگذاری بی نقص
آقا اون امتیاز 9.3 رو که گرفته بی خیال شین اصلا قابل استناد نیس چرا؟؟؟؟؟؟چون مثلا بعضی از امتیازای دیگه این مجله رو هم ببینید:
RE5 : 9.6
KZ2 : 9.4
MGS4 : 9.6
GTA 4 : 9.6
Dark saiders : 9.3
یعنی alanwake با دارکسایدر یکیه؟؟؟؟
یکی هم اینکه تفاوت امتياز گرافيكي Alan Wake با Splinter Cell: Conviction از ديد اين مجله 0.1 است .در نتیجه کلا این امتیازو بی خیال شید درسته امتیاز خیلی خوبه ولی منبع خیلی نامعتبره............. .
منبع:بازیسنتر با کمی تخلص![]()
شما که بازی نکردی چرا با اطمینان همچین حرفی میزنی.
خدارو شكر امتياز اين بنده خدا هيچ جا ثبت نميشه و كلا كسي به هيچ جاييش نميگيره اين امتياز رو !
آخه میدونی من splinter رو بازی کردم و 10 دقیقه اول alan رو دیدم فرق گرافیکشون از آسمون تا زیرزمین در نتیجه اختلاف 0.1 برای گرافیک این دو بازی خیلی خیلی عجیبه........... .
تازه وقتی امتیازای دیگش مربوط به بازیها رو هم می بینیم متوجه میشیم که چقدر این مجله معتبر........... .
تازه به قول نوید امتیازای این مجله اصلا تو "متا" هم ثبت نمیشه تا تو میانگین کل امتیازا تاثیر بذاره و این خودش باز نشون میده چقدر این سایت و امتیازاش معتبره![]()
مراد دارک سایدرز که بازی خوبیه!
کلا خودتون رو درگیر امتیازات نکنید داآشا...
و
این بازی منتشر نشد؟!
و
وصیت نامه من به بچم (کامران):
کامران فرزندم الان که این وصیت رو می کنم احتمالا تو داری داخل جنگلای آلن ویک گشت میزنی
و داری از دستا مامورا فرار می کنی و کف از سمت چپ دهنت سراریز شده و هر 5 دقیقه یک بار
به نوه ام (بیژن) می گی که پسرم ببین عجب گرافیکی داره.حیف شد که پدر بزرگت (البرز)
نتونست این شاهکار رو بازی کنه بیچاره دق مرگ شد.
غرض از این وصیت اینه که زیادی با ایکس باکس 720 آلن ویک بازی نکن هر چند سخته ولی ممکنه
کنسولت شیش چراغه بشه (پیشرفت علم = از سه چراغ به شیش چراغ).
نامردی نکن پسرم حداقل دیگه پنجشنبه آخر سال رو بیا سر قبر بابات و برام تعریف کن چند مرحله رفتی و
چی به سر الن اومده.
دوستار تو.....البرز پدرت.
لذتشو ببريدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ وقت از روی عکسها و ترلیرها نمیشه در مورد گرافیک یه بازی نظر داد، Heavy Rain هم همین بود همه میگفتن گرافیک در حد فیلمه! کلاً من که اینو گفتم روی این نسل کنسولها نمیشه انتظار یه شگفتی یا جهش گرافیکی رو دیگه داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)