دستت درد نکنه .
خیلی حال دادی![]()
دستت درد نکنه .
خیلی حال دادی![]()
آقا این تورنت حالمون رو گرفت!!!!!
من به صورت معمولی سرعت دانلودم زیر 11 نمی یاد حالا با نرم افزا BitTorrent ر در بهترین شایط نهایتا بشه 6!!!!
چرا؟؟؟؟
من خودم چون با تورنت زیاد کار می کنم اکثرا تستشون کردم و به این نتیجه رسیدم که utorrent و Azureus سرعت بالاتری نسبت به بقیه دارن ولی خودم الان دارم با utorrent کار می کنم چون زیاد از محیط تحت جاوای Azureus خوشم نیومد.پیشنهاد می کنم یکی از این دوتا رو امتحان کنی البته سرعت دان Ratio هم بی تاثیر نیست
نرم افزارهاي زيادي براي دانلود فايلهاي تورنت وجود داره مثل uTorrent,Arestorrent,BitLord,BitTorrent,Azureus که هر کدومشون نسبت به بقيه داراي محاسن و معايبي هستند ولي از بين اينها uTorrent و Azureus بيشتر استفاده مي شن که سرعت بالاتری نسبت به بقیه دارن من خودم از Azureus زياد خوشم نيومد به دلیل محیط تحت جاواش و سنگین بودن اجراش.به همین دلیل uTorrent رو پیشنهاد میدم.
حالا يه سوالي اينجا پيش مي آيد که تا وقتي ميشه فيلمها رو از طريق لينکهاي مستقيم و يا سايتهاي به اشتراک گذاري مثل Rapid دانلود کرد اونم با سرعت بالا چرا از تورنت استفاده کنيم؟؟درحالی که سرعت کمتری داره!!
جوابي که هست اينه که خلي از فيلمهاي جديد(شايد همشون بگم بهتر باشه) به اين زودي ها لينک مستقيمشون پيدا نميشه و از طرف ديگه پيدا کردن لينک مستقيم براي فيلمهاي قديمي تر هم مشکل هست. يک مسئله ديگه هم که هست اينه که امکان داره شما به طور مثال تا 75% يک فيلم رو دانلود کرده باشيد و وسط کار ييهو ديگه دانلود نشه!چرا؟چون سرور Down شده يا مثلا فايل از رو سرور حذف شده! که يه ضد حاله اساسي
هست.مشکلات سايتهايي مثل Rapid رو هم که خودتون بهتر ميدونيد مثل حجم بالا و نداشتن امکان Resnume(البته اين براي اونهايي که اکانت دارن صدق نميکنه)
به همين خاطر تصميم گرفتم تو اين تايپيک چند راه رو براي بالا بردن سرعت دانلود از طريق uTorrent قرار بدم.
دوستان ديگه هم اگه راهي بلد بودن بگن.
البته دوستان توجه کنن بیشتر تاکید من رو دانلود فیلم هست چون اکثرا فیلمها با تورنت خوب میان و نرم افزارها با eMule
افزايش سرعت دانلود در utorrent
اميدوارم اين تنظيمات گفته شده موثر و مفيد باشه
----------------
[Options>Preferences>Connection]
1. ‘Port used for incomming connections‘ يک پورت را وارد کنيد بهتر اينه که عدد پورت بالاي 10000 باشه.پيشنهاد من 45682
2. تيک Enable UPnP port mapping را برداريد چون باعث کاهش سرعت شما مي شود اگر پورت را به صورت دستي وارد کرديد
3. Protocol Encryption را فعال کنيد چون به افزايش سرعت کمک مي کند.
4. تيک Allow incoming Legacy Connections را بزنيد.
--------------
[Options>Preferences>bitTorrents]
1.(Global Maximum Number of Connections) براي سرعت 256K ، 130 تا مناسب هست.
اين عدد نبايد خيلي کم باشه چون سرعت دانلود رو پايين مياره و بالا بودنش هم باعث استفاده زياد از پهناي باند ميشه که سرعت رو پايين مياره
3.Number of upload slots per torrent براي 256k ، 3 مناسب هستش البته بستگي به اين داره چقدر مي خواهيد Upload داشته باشيد توجه داشته باشيد که کمتر نباشه چون تو دانلود تاثير مي ذاره
4.Maximum number of active torrents براي 256k ، 2تا مناسبه
5.Enable DHT Network تيکش زده بشه
6.Enable DHT for new torrents تيک زده شود
7.Enable Peer Exchange تيک زده شود
8.ask tracker for scape information تيک زده شود
9.Enable DHT for new torrents تیک زده شود
10.Protocol Encryption Outgoing تیک زده شود
11.Allow legacy connections تیک زده شود
--------------
--------------
هک کردن max TCP connections:
اگر از ویندوز XP SP2 استفاده می کنید. TCP connections شما به 10 تا محدود شده(به دلیل مسایل امنیتی)
که سرعت دانلود رو پایین میاره خوب راه حل چیه؟؟؟
بوسیله پچ زیر می تونید زیادش کنید بین 50 تا 100 خوبه.
-----------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعداد Seeder و Peers:
همیشه به نسبت سیدر به پییر نیگاه کنید.تعداد سیدر بالا بهتره معمولا.
اما 50 سیدر به همراه 50 پییر از 500 سیدر به همراه 1000 پییر بهتر هستش!
----------------
آخرین نسخه Utorrent را می تونید از اینجا بگیرید.
این هم Language Pack :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.:2M:.,8613187,A_R_K,aic1394,Alishmas,alone_boy,amari,Arash_mir,ATA_bros,bahar_kgh,Behsood,berendji,brain,Cleeev,darkangel85,david071,Davood_titan,djelyas2006,Electronic-Arts,Elendil1,FerineFast,hamid_206_r,hoha881,hosein67,iAR11,Joaquin,jolan57,kambiz_mbi,kamivh1,karkan,king_darkness,lordsuperboys,M i L @ D,M O H A MM A D,mahdi.a81,mahmood_mn,Mehdi.ss,mehraboun1985,minizoro,mojtaba_tanha,omid-p30,peaceful1,pooria.rio,SajjadKAZ2003,Sayam,sayron_14,senaps,Sha7ab,shahrokhblash,splinter,takjok-20,tyrannosaurus,Unforgiven,Xx Hossein xX,YASIN3970,رضا جنگنده
منم bitTorrent کمتحان نکردم و از اول utorrent داشتم الان Azureus هر کدوم نکات مثبت خاصی دارند ولی اگر فقط سرعت دانلود برات مهمه azureus بهتره.
دستتون درد نکنه!!!
میشه یه توضیحی در مورد Ratio بدید.
یه چیز هایی میدونم ولی کامل نه!!!
ratio میزان share کردن فایل دانلودی شما رو نشون میده. یعنی هر چی بیشتر آپ کنی ضریبت میره بالاتر و بیشتر آش میخوری!!!
اگر تاپیک و خونده باشی حتما دیدی که دوستان توصیه کردن بعد از دانلود، یه چند ساعتی بگذارید آپلود شه.
دو تا مقدار داری یکی برای فایل که status فایلتون میتونی ببینی، ratio کلی رو توی statistic (منوی تولز در azureus ، در utorrent فکر میکنم توی منوی هلپ باشه)
ممنون..
مفید بود..
Last edited by Ehsani; 30-08-2007 at 06:44.
مرسی کارت مثل همیشه عالی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)