سلام
من دنبال یه توزیع هستم که ابزار برنامه نویسی و اینترنتش کامل باشه و یه محیط گرافیکی درست و حسابی هم داشته باشه توانایی دانلود نرم افزار های پر حجم رو هم ندارم ... با Ntfs هم مشکلی نداشته باشه...
به نظرتون کدوم بهتره برام؟ فقط توروخدا لینک به این سایت هایی که چند تا سوال بیخود میکنن بعدش 50 تا توزیع لیست میکنن ندید!
.gif)
نظر خودتون رو لطفاً بگید
پارسیکس به نظر شما خوبه؟از Ntfs پشتیانی میکنه؟ محیطش تا چه حد فارسیه؟یه نفر یه عکس از محیطش لطف میکنه؟
ممنون
ابزار برنامهنویسی یعنی چی؟!! کامپایلر منظوره یا IDE؟ برای چه زبونی؟
همین سوال رو برای اینترنت میپرسم، شما که میفرمایین توان بالای دانلود رو ندارین، از ابزار های اینترنت چه توقعی رو دارین؟ مرورگر، پیام رسان، مدیریت ایمیل، ابزار بیتتورنت، مدیریت دانلود، ابزارهای دسکتاپ از راه دور. تقریبا تمام این ها توی هر توزیعی پیدا میشن. البته یاد آوری کنم که اینترنت زاده شده از پدر گنو/لینوکس (یونیکس) اِ.
دو محیط گرافیکی بزرگ گنو/لینوکس اسمشون Gnome و KDE هستن. KDE مخصوصا این نسخهی جدیدش فوق العاده زیباست ولی خب سنگین تر از Gnome. در هر صورت میتونین اسکرین شات های این دو محیط رو توی وبسایت هاشون ببینی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
بعد که این ها رو انتخاب کردین، میاین و با توجه به این که توان دانلود ندارین، یه توزیع مناسب بهتون پیشنهاد میکنیم.
پارسیکس عالیه. NTFS رو هم پشتیبانی میکنه. شاید بشه گفت فارسیش کامله (البته من اوبونتو استفاده میکنم و اون هم همینها رو داره) برای اسکرین شات هاش هم به لینک زیر برین:
کد:
و اضافه کنم با توجه به مشخصاتی که دادین من همین پارسیکس رو بهتون پیشنهاد میکنم. ولی یادم نمیاد که کامپایلر به صورت پیشفرض نصبه یا نه. البته نصبش خیلی آسونه ها!