تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 307 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هاردم مستربود
    ویه چیزی که خودم سردرنیاوردم
    بعداز جامپ مخصوص مستر دوسری دوتا یی میله ی فلزی کوچولو بود وبعدیه دونه میله تکی فلزی وبعد دوتا میله فلزی که یکی از این دوتای اخری که روی هم بود حالت عمودی یه جامپرتکی داشت یعنی ازدوتای عمودی فقط بالایی جامپرخورده بود
    توبایوس روهم که دیدم مسترزده بود
    Last edited by P A R M I S; 07-08-2008 at 12:17.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

هاردم مستربود
    ویه چیزی که خودم سردرنیاوردم
    بعداز جامپ مخصوص مستر دوسری دوتا یی میله ی فلزی کوچولو بود وبعدیه دونه میله تکی فلزی وبعد دوتا میله فلزی که یکی از این دوتای اخری که روی هم بود حالت عمودی یه جامپرتکی داشت یعنی ازدوتای عمودی فقط بالایی جامپرخورده بود
    توبایوس روهم که دیدم مسترزده بود
    توصیف پیچیده‌ای بود! من آخرین باری که هارد دستم گرفتم و البته هارد مکستور بود، اینطور چیدمانی داشت. یک ردیف بالا با ۷ پین و یک ردیف پایین با ۷ پین. ردیف بالا یک پین در سمت چپ اضافه داشت. طبق توضیحات روی هارد دیسک، اگر جامپر رو به صورت افقی بین دو پین سمت چپ یا ۲ پین بعد از اون می‌ذاشتم، حالت اسلیو بود. اگه جامپر رو به صورت عمودی دی سمت چپ قرار می دادم حالت مستر، اگه ردیف بعدی (به سمت راست) می‌ذاشتم حالت کیبل سلکت بود و اگه در ردیف بعد قرار می‌دادم، حالت محدودیت ظرفیت بود. گویا ردیف عمودی سمت راست رزرو شده بود.
    خب، پس می‌مونه آزمایش لیلو...
    من پیشنهاد می‌کنم چون بحث داره تخصصی تر می‌شه باید از این قسمت برین به تاپیک جدید. اینجا برای تازه‌کار هاست و اگه با اینطور بحثی اینجا مواجه بشن، شاید از گنو/لینوکس زده بشن.

3. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تایپیک جداگانه درست کنم؟
    ولی اگه کسی نیادتوتایپیک تنهاامیدم تودنیابعدازخداهمین انجمنه ناامیدم نکنید
    وجای مشخصه جامپرهاروتوعکس مشخص کردم واینکه فن هاردم نمیچرخه وخرابه
    وبایدبره تعمیرات

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

ببخشید دوستان

من متوجه نشدم که چطور این موضوع از بحث Master & Slave سر در آورد .

خیلی بیشتر این احتمال هست که Geometry هاردشون مشکل داشته باشه .

پیشنهاد من تعویض هارد است .

6. این کاربر از Ceramic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samaneh87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من وقتي ميخوام پارسيكس و نصب كنم خطا ميده و وارد قسمت پارتيشن بنديش نميشه ولي به طور زنده بالا مياد و ميشه باهاش كار كرد نميدونم چكار كنم تا بتونم نصبش كنم لطفا اگه كسي بلده منو راهنمايي كنه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من وقتي ميخوام پارسيكس و نصب كنم خطا ميده و وارد قسمت پارتيشن بنديش نميشه ولي به طور زنده بالا مياد و ميشه باهاش كار كرد نميدونم چكار كنم تا بتونم نصبش كنم لطفا اگه كسي بلده منو راهنمايي كنه
    ممنون
    دخترخوب اولا دقیق بگومشکلت رو
    توماشین مجازی نمی تونی نصبش بکنی نه مستقیما روهارد!!!!!!!!
    دوما شنبه خودم میام برات روهارداگه بخوای نصب میکنم می دونی که ازماشین مجازی بدم میاد
    فعلا بای

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من مشکلم روبه طور کامل دریه پست جداگانه نوشتم این هم ادرسش لطفا راهنماییم کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من اگه تولینوکس بتونم وصل اینترنت بشم بیخیال ویندوزمیشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من دنبال یه توزیع هستم که ابزار برنامه نویسی و اینترنتش کامل باشه و یه محیط گرافیکی درست و حسابی هم داشته باشه توانایی دانلود نرم افزار های پر حجم رو هم ندارم ... با Ntfs هم مشکلی نداشته باشه...
    به نظرتون کدوم بهتره برام؟ فقط توروخدا لینک به این سایت هایی که چند تا سوال بیخود میکنن بعدش 50 تا توزیع لیست میکنن ندید! نظر خودتون رو لطفاً بگید
    پارسیکس به نظر شما خوبه؟از Ntfs پشتیانی میکنه؟ محیطش تا چه حد فارسیه؟یه نفر یه عکس از محیطش لطف میکنه؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

سلام
    من دنبال یه توزیع هستم که ابزار برنامه نویسی و اینترنتش کامل باشه و یه محیط گرافیکی درست و حسابی هم داشته باشه توانایی دانلود نرم افزار های پر حجم رو هم ندارم ... با Ntfs هم مشکلی نداشته باشه...
    به نظرتون کدوم بهتره برام؟ فقط توروخدا لینک به این سایت هایی که چند تا سوال بیخود میکنن بعدش 50 تا توزیع لیست میکنن ندید! نظر خودتون رو لطفاً بگید
    پارسیکس به نظر شما خوبه؟از Ntfs پشتیانی میکنه؟ محیطش تا چه حد فارسیه؟یه نفر یه عکس از محیطش لطف میکنه؟
    ممنون
    ابزار برنامه‌نویسی یعنی چی؟!! کامپایلر منظوره یا IDE؟ برای چه زبونی؟
    همین سوال رو برای اینترنت می‌پرسم، شما که می‌فرمایین توان بالای دانلود رو ندارین، از ابزار های اینترنت چه توقعی رو دارین؟ مرورگر، پیام رسان، مدیریت ای‌میل، ابزار بیت‌تورنت، مدیریت دانلود، ابزار‌های دسکتاپ از راه دور. تقریبا تمام این ها توی هر توزیعی پیدا می‌شن. البته یاد آوری کنم که اینترنت زاده شده از پدر گنو/لینوکس (یونیکس) اِ.
    دو محیط گرافیکی بزرگ گنو/لینوکس اسمشون Gnome و KDE هستن. KDE مخصوصا این نسخه‌ی جدیدش فوق العاده زیباست ولی خب سنگین تر از Gnome. در هر صورت می‌تونین اسکرین شات های این دو محیط رو توی وبسایت هاشون ببینی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    بعد که این ها رو انتخاب کردین، میاین و با توجه به این که توان دانلود ندارین، یه توزیع مناسب بهتون پیشنهاد می‌کنیم.
    پارسیکس عالیه. NTFS رو هم پشتیبانی می‌کنه. شاید بشه گفت فارسیش کامله (البته من اوبونتو استفاده می‌کنم و اون هم همین‌ها رو داره) برای اسکرین شات هاش هم به لینک زیر برین:
    کد:
    و اضافه کنم با توجه به مشخصاتی که دادین من همین پارسیکس رو بهتون پیشنهاد می‌کنم. ولی یادم نمیاد که کامپایلر به صورت پیشفرض نصبه یا نه. البته نصبش خیلی آسونه ها!

13. این کاربر از Blossom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •