تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 74 اولاول ... 1555616263646566676869 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 739

نام تاپيک: TD-LTE - Wireless / شرکت زیتل - Zitel

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان

من حدود یازده ماهه که مشترک زیتل هستم. سرویس TD-LTE خانگی من از بامداد سیزده آذر دچار محدودیت سرعت شده به گونه ای که در هر ساعتی از شبانه روز (صبح، عصر و نصف شب) تست میکنم سرعت دریافتم از 8 مگابیت نه بالاتر میره و نه پایینتر میاد. در صورتی که قبلا در بیشتر ساعتهای شبانه روز سرعت دانلودم 40 مگابیت بود.

چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم و هربار میگن کاهش سرعتم به خاطر ماهیت سرویسه (جواب های تکراری).

فکتوری ریست رو روی مودم بیرونی و داخلی انجام دادم ولی تفاوتی نکرد. لازمه بگم در دو هفته اخیر دانلود نسبتا زیادی انجام دادم ولی فکر نمیکنم زیتل سقف مصرف منصفانه ای داشته باشه که به خاطر اون سرعتم رو محدود کرده باشن (خود پشتیبانی قاطعانه میگه سقف مصرف ندارن و سرعت رو محدود نمیکنن).

خواستم بدونم آیا محدودیت سرعت دانلود 8 مگابیت به صورت سراسری اعمال شده؟

- - - Updated - - -
    سلام
    منم وضعیت مشابهی دارم و حدود 11 ماه هستش که اشتراک زیتل دارم... نوسان بسیار زیاد هستش و اصلا سرویس با کیفیت ثابتی نگرفتم... و فعلا شک دارم که آیا تمدید کنم یا نه!!
    محدودیت سرعت بعید میدونم گذاشته باشن اما خب بستگی به شرایط منطقه و ساعت مصرف داره...
    من حتی شده ساعت 4 یا 5 صبح تست کردم سرعت دانلود ثابت بین 6 تا 6.5 مگابایت بود مثلا برای حدود ده دقیقه!!! ولی داشتم روزهایی که سرعت دانلود به 500 کیلوبایت هم نمی رسیده در طی روز و عصر!!

فعلا هم که هیچ وی پــــی انـــی وصل نمیشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2022

پيش فرض

سلام
    منم وضعیت مشابهی دارم و حدود 11 ماه هستش که اشتراک زیتل دارم... نوسان بسیار زیاد هستش و اصلا سرویس با کیفیت ثابتی نگرفتم... و فعلا شک دارم که آیا تمدید کنم یا نه!!
    محدودیت سرعت بعید میدونم گذاشته باشن اما خب بستگی به شرایط منطقه و ساعت مصرف داره...
    من حتی شده ساعت 4 یا 5 صبح تست کردم سرعت دانلود ثابت بین 6 تا 6.5 مگابایت بود مثلا برای حدود ده دقیقه!!! ولی داشتم روزهایی که سرعت دانلود به 500 کیلوبایت هم نمی رسیده در طی روز و عصر!!

ممنونم از پاسختون... خیلی ذهنم درگیر شده بود که سرعت منو کم کردن یا سراسریه...
    منم با این وضعیت برای تمدید کردن سرویسم دودل شدم چون با کاهش سرعتی که داشته عملا نمیشه مصرف خاصی انجام داد و دیگه هزینه بالاش قابل توجیه نیست... چیزی که برام آزاردهنده ست بلانسبت خـر فرض کردن مشترک توسط اپراتوره..سرعت من در 24 ساعت شبانه روز فیکس شده روی 8 مگابیت ولی هربار تماس میگیرم میگن کاهش سرعت به خاطر ماهیت سرویسه... خب بگو پهنای باند رو آوردیم پایین... این مسخره بازیا چیه دیگه

3. 4 کاربر از TheProcrastiantor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ra20222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2022

پيش فرض

سلام

سلام دوست گرامی یعنی سرعتتون از ADSL کمتره؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوست گرامی یعنی سرعتتون از ADSL کمتره؟
    درسته بعضی از ساعات روز که اتفاقا زیاد هم هستند سرعت دانلود زیر یک مگابایت هستش وقتی ADSL داشتم در طول تمام ساعات روز سرعت یک مگابایت رو داشتم

6. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام جدیدا زیتل انگار زیاد که دانلود کنی سرعت رو قفل میکنه رو 8 مگ و دیگه بالاتر نمیره کسی تا حالا به این مورد برخورد کرده؟ الان 2 روزه اینجوری شده سرویس من.

8. این کاربر از amires بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسایی که نورد دارن، برای pc سروری میشناسید که با زیتل وصل بشه
    تا چند روز پیش نیوزیلند با بدختی وصل میشد ولی الان دیگه نیوزیلند هم وصل نمیشه
    مشکل فقط رو pc هم هست و روی موبایل بدون دردسر به بیشتر سرورها وصل میشه
    Last edited by bleu2u4u; 29-12-2022 at 21:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2022

پيش فرض

آره سرویس منم حدود یک ماهه که محدود شده.

محدودیت اولم دو هفته طول کشید تا رفع بشه و بعد از اینکه دوباره دانلود نسبتا زیاد انجام دادم محدود شدم (سرور داخل و خارج).

به نظر میاد چند ماه که مشترکشون باشیم و خیالشون راحت بشه که دائمی شدیم سقف مصرف رو فعال میکنن ولی معلوم نیست میزانش چقدره. پشتیانی هم که هیچ جوره قبول نمیکنه و همش ربطش میده به ماهیت سرویس و نوسان سرعت.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنونم از پاسختون... خیلی ذهنم درگیر شده بود که سرعت منو کم کردن یا سراسریه...
    منم با این وضعیت برای تمدید کردن سرویسم دودل شدم چون با کاهش سرعتی که داشته عملا نمیشه مصرف خاصی انجام داد و دیگه هزینه بالاش قابل توجیه نیست... چیزی که برام آزاردهنده ست بلانسبت خـر فرض کردن مشترک توسط اپراتوره..سرعت من در 24 ساعت شبانه روز فیکس شده روی 8 مگابیت ولی هربار تماس میگیرم میگن کاهش سرعت به خاطر ماهیت سرویسه... خب بگو پهنای باند رو آوردیم پایین... این مسخره بازیا چیه دیگه
    به نظر من هم اگر منطقه تون پوشش خوبی نداره و میتونید adsl بگیرید به صرفه نیست تمدید کنید
    من الان تو سال دومم که دارم از زیتل استفاده میکنم و راضیم
    سرعتم دانلودم بدون نوسان زو 40 و اپلودم 8
    ماهی هم حداقل یه ترابایت دیتا ترانسفر میکنم
    ولی رفیقم تو یه محله دیگه سرعتش بزور 8 میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2022

پيش فرض

به نظر من هم اگر منطقه تون پوشش خوبی نداره و میتونید adsl بگیرید به صرفه نیست تمدید کنید
    من الان تو سال دومم که دارم از زیتل استفاده میکنم و راضیم
    سرعتم دانلودم بدون نوسان زو 40 و اپلودم 8
    ماهی هم حداقل یه ترابایت دیتا ترانسفر میکنم
    ولی رفیقم تو یه محله دیگه سرعتش بزور 8 میشه
    پوشش منطقه ما حیلی خوبه و سرعت سرویس من هم در اکثر تایم ها 40/8 بود؛
    ولی ماه گذشته که سرجمع حدود یک ترابایت آپلود و دانلود انجام دادم سرعتمو قفل کردن روی 8.
    یه دوست دیگه هم بالاتر گفتن که سرعتشون به خاطر دانلود زیاد محدود شده.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای شما هم dota 2 پینگ نمیده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •