فعلا که اختلالی پیش نیومده. آره حرفه ای برخورد کردن
فعلا که اختلالی پیش نیومده. آره حرفه ای برخورد کردن
این مشکل ریستارت شدن ناگهانی مودم من و افت کشش خط منو کلافه کرده ....
همین الان کشش 20 بود با snr 21 و خط رو 10 بسته شده یهو مودم ریستارت شد و وقتی اومد بالا کشش به 13 افت کرد با snr 10! از 20 روز پیش هر روز همین جوریه!
نمی دونم چی داره باعثش میشه ، زنگ میزنم میگن همه چی درسته!
بیشتر موقع ها عصر اینجوری میشد زنگ که میزدم می گفت شاید از بغل سیم برق رد شده و زمانی که مصرف میره بالا اینجوری میشه!!! گفت قبلا اینجور موردی بوده!
مال من قطعا اینجوری نیست و مشکل جای دیگه ست.
درست شد بعد از ارتقا .
Last edited by George Shelly; 25-04-2018 at 14:16.
واقعا دیگه اعصابمو خرد کرده
1 روز در میون قطعی ، پینگ بالا (نسبت به isp های دیگه ) ، سرعت تک کانکشن با توییچ در حد 512 نامحدود مخابرات (60کیلو :| ) اوایل میشد 720 دید ولی الان فقط میشه رو 360 دید :|
تنها خوبیش حجمشه . اگه میتونستم از شرکتای دیگه با این 50 تومن 8 مگی بگیرم که 300 400 گیگ حجمش بود 100% میرفتم .
Last edited by omid_13; 25-04-2018 at 16:25.
قطعی چجوریه ، ریز یا طولانی ؟ یه شات از مشخصات خط تو مودم بزارید ببینییم شرایط خططتون چجوریه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روز پیش که وسط بازی هی قطع میشد هی وصل نمیشد پلی داد. طولانی ترین مدت قطعیشم 2 ساعت بود که یادم نیست کی بود.
امروزم با اینکه به من چیزی ندادن و اینجا خوندم که از 14 تا 15 قطعه ولی نت من تا الان که 18 هست هنوز وصل نشده
سرعت اپلود رو پایین تر بیارید ببنید بهتر میشه .نت الان وصله...
بله منم دارم گاد اف وار میگیرم وسطش قطع شد ولی الان کاملا استیبل داره کار می کنه ....در کل قطعی دارن به نظرم یه نت بک اپ برای گیم داشته باشین مثل بنده .
snr دانلود خوبه ولی واسه آپلود نه!
annex M تو تنظیمات فعاله ؟ پیداش کنه تغییرش بده ببین شرایط snr آپلود بهتر میشه یا نه ، اگر نشد زنگ بزن آپلود رو کمتر کنه snr بره بالای 6 نباید کمتر از 6 باشه ..
واسه پینگم بگو حالت fast رو فعال کنن برات .
اسپلیتر رو خط داری ؟ اگر تلفن رو خط استفاده می کنی باید هم اسپلیتر داشته باشی و هم میکروفیلتر، چون اسپلیتر نویزرو نمی گیره .
شما تو ماه قبل چند بار قطعی داشتی ؟ من هیچی نداشتم .
فعال کردنش چطوریه کسی میدونه؟ مودم dlink پیدا نمیکنم همچین چیزیو![]()
واسه من که از شاتل هم بهتره اون شاتل روزی ۲ یا ۳ بار قطع میشد با دیده بان قطعی نداشتم سرعتشم اکثر اوقات در حد سرعت واقعی که خریدم هست ولی شب ها و تو ساعت پیک یک مقدار افت میکنه که فکر کنم طبیعی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)