تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 400 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فکر کنم این فایل یونیورسال هستش. اونایی که میگن با فرم ویر حل میشه امتحان کنند.. معمولا اولین فرم ویر انعطاف‌پذیری بیشتری داره
    خیلی جاها این فرم ویرو هم می فروشن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما دوستان توجه داشته باشید که تغییر فرم ویر به خودی خود باعث نمیشه مودم آنلاک بشه
    بلکه اول باید مودم با سیم دیگه درخواست کد کنه و به علاوه شما کد رو داشته باشید که الگوریتم کدها در مودم های جدید تغییر کرده

فقط مطمئن باشید مودم های 2016 به این ور دیگه با صرف وارد کردن یه ای ام آی آنلاک نمیشن و الگوریتمشون لو نمیره..
    من خودم فعلاً این مودم رو ندارم اما می خوام یدونه تهیه کنم البته با قیمت تعویض وایمکس و الا چون کت 6 ش به درد نمی خوره آش دهن سوزی نیست
    Last edited by ak313; 05-02-2018 at 01:55.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز اینقدر چپکی راه نرو میدونیم فقط از طریق همون فریمور انلاک میشه و نیازم نیست شما یاد کسی بدی من خودم چند وقت دیگه قرار میدم فریمورو خخخ
    فرم ویرها رو گذاشتم اگر تست کردید نتیجه رو اعلام کنید.. حالا هر چی که بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

ak313 من خودم همه فریمورارو دارم فقط نیاز به ویرایش دارند.

و دوستان این هم تصاویری از برد مودم tf-i60 که میبینید هیچ هونه پورت یا فیش اضافی به جز مال خودش که روش هست نمیخوره و سیکرت میخواست سرتون شیره بمالونه و شیره هم فکر کنم رو بعضیاتون مالونده

واقعا دیگه نمیدونم باید چطوری به اونایی که هنوز فکر میکنن مودم باید باز شه نشون بدم که اصلا نیازی نیست مودم باز بشه
    Last edited by ashkanlll; 05-02-2018 at 14:04.

4. این کاربر از ashkanlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حرف شما صحیح .ولی خیلی از مودم ها پورت ندارند و بایتسی پین پورت RS232 رو پیدا کنی و لحیم کاری کنی و وصل کنی به پی سی تا با پورت کام اون و دستورات AT انلاکش کنی(البته شاید هم این مودم نیازی به باز شدن نداشته باشه و کد فلش رو با ویرایش فریم ور وارد کنی )
    ak313 من خودم همه فریمورارو دارم فقط نیاز به ویرایش دارند.

و دوستان این هم تصاویری از برد مودم tf-i60 که میبینید هیچ هونه پورت یا فیش اضافی به جز مال خودش که روش هست نمیخوره و سیکرت میخواست سرتون شیره بمالونه

واقعا دیگه نمیدونم باید چطوری به اونایی که هنوز فکر میکنن مودم باید باز شه نشون بدم که اصلا نیازی نیست مودم باز بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

عزیز دل من مودم اصلا نیاز نیست باز بشه چرا خودتو با این چیزای الکی قانع میکنی شما فکر کردی اقای سیکرت میاد مودم شمارو باز میکنه و میاد خودش یه پورت میسازه جوشکاری میکنه و از روی اون پورت برا شما مودمو اپدیت میکنه؟ .... ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا مگه ایشون از شرکت هواوی در اومده یا دانشمنده؟؟؟
    Last edited by ashkanlll; 05-02-2018 at 14:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

اگر بدون باز کردن انلاک انجام بشه اون موقع نیازی به ارسال نیست
    بخوام جواب شمارو بدم بحث از موضوع تاپیک خارج میشه
    انلاک کردن مودم به ضرر هر دو طرف هست هم هواوی هم ایرانسل
    چون ممکنه یکی مثل من مودم رو. انلاک کنه و به کشوار های دیگه ای بفروشه و هم یکی که مشتری ایرانسله سیم کارت اپراتور دیگه ای رو بندازه رو مودم و از تعرفه های اپراتور دیکه استفاده کنه

خوب به این حرفش دقت کنید......

تا من اومدم به شما فهموندم نیازی نیست مودم باز شه و فقط فریمور باید ویرایش بشه و طبغ معمول اپدیت شه

حالا اومده گفته میخوام یه کاری کنم که مودم بدونه باز شدن اپدیت و انلاک بشه........

دیگه واقعا اگه هنوز فکر میکنید مودمو باید جوشکاری کنی نمیدونم والا چی باید بتون بگم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عزیز دل من مودم اصلا نیاز نیست باز بشه چرا خودتو با این چیزای الکی قانع میکنی شما فکر کردی اقای سیکرت میاد مودم شمارو باز میکنه و میاد خودش یه پورت میسازه جوشکاری میکنه و از روی اون پورت برا شما مودمو اپدیت میکنه؟ .... ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا مگه ایشون از شرکت هواوی در اومده یا دانشمنده؟؟؟
    دوست عزیز 2نوع برنامه ریزی داریم
    یکی از طریق ویرایش برنامه و نرم افزار که خوب باید ی فایل اصلی باشه که وقتی قرار هست انلاک بشه روی اون فایل پروگرام بشه

و طریقه دوم هم بهش میگن فلش کردن که هم با دستگاهای پرواگرامر میشه انجام داد که در بعضی دستگاها میشه ایسی رو دراورد و پروگرام کرد و هم میشه با اتصال کابل و پیدا کردن پین های که اتصال و جیتگ شدن رو انجام میده اینکارو کرد

من طرفدار هیچکسی نیستم و فعلا هم مودم فوق رو ندارم اما چون تجربه و سالیان سال هست تعمیرات انجام میدم گفتم

ایشون هم ممکنه با اتصال چند تا سیم به جاهای مختلف برد اینکارو انجام میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

دوست عزیز 2نوع برنامه ریزی داریم
    یکی از طریق ویرایش برنامه و نرم افزار که خوب باید ی فایل اصلی باشه که وقتی قرار هست انلاک بشه روی اون فایل پروگرام بشه

و طریقه دوم هم بهش میگن فلش کردن که هم با دستگاهای پرواگرامر میشه انجام داد که در بعضی دستگاها میشه ایسی رو دراورد و پروگرام کرد و هم میشه با اتصال کابل و پیدا کردن پین های که اتصال و جیتگ شدن رو انجام میده اینکارو کرد

من طرفدار هیچکسی نیستم و فعلا هم مودم فوق رو ندارم اما چون تجربه و سالیان سال هست تعمیرات انجام میدم گفتم

ایشون هم ممکنه با اتصال چند تا سیم به جاهای مختلف برد اینکارو انجام میده

دوست عزیز این مودمه با پلی استیشن و ماهواره فرق داره.... و نیازی به باز شدن مودم نیست فقط یکی از فریمور های اصلی که مال هواوی هستو باید ویرایش کرد و اپدیت کرد

حد اقل حرفی که بالا زد رو ببین و بفهم که مودم نیاز به باز شدن داستگاه نداره

10. 2 کاربر از ashkanlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز این مودمه با پلی استیشن و ماهواره فرق داره.... و نیازی به باز شدن مودم نیست فقط یکی از فریمور های اصلی که مال هواوی هستو باید ویرایش کرد و اپدیت کرد

حد اقل حرفی که بالا زد رو ببین و بفهم که مودم نیاز به باز شدن داستگاه نداره
    بهتر نیست به جای رجز خونی یه خورده در عمل یه کاری کنی
    اون چهار تا لحیم سمت چپ لن ها جای وصل کردن سیم یو اس بی هست و به این جوشکاری هم نمیگن
    وصل کردن کابل یو اس بی هم شق القمر حساب نمیشه

Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پسرم تو مغرت به این چیزا قد نمیده زیاد بهش فکر نکن و خودتو به اب و اتیش نزن یه دفعه واشر سر سیلندر میسوزونی خرج میزاری رو دست خودت اگه واقعا کاربر با تجربه و با هویتی تو انجمن بودی یا یه سابقه کوچیک داشتی و اش خور نبودی و این حرفارو میزدی همچین نشونت میدادم که چجوری میشه اینکارو میشه کرد تا ۱۰ سال دیگه تو هیچ انجمنی روت نشه پست بزنی پس بچه بازی و حرف های کودکانه رو برو تو مهدکودک و با هم سن و سالهات بزن
    متاسفانه مدیر بخش نمیدونم چرا هیچ کاری نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •