تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 859 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این مشکل تنها برای یک دو نفر نیست که شما اینطور صحبت می کنید! من در دو منطقه در مشهد و تهران مودم رو تست کردم (هر دو جا هم مطابق نقشه باید پوشش داخلی داشته باشه) ولی با قطعی مداوم و کندی سرعت همراه هست!
    اگه هم مشکلی باشه قطعا به مرور زمان حل میشه چون این یک سرویس تازه و جدیدی هست ممکنه تجهیزاتشون ایراد داشته باشه که قطعا درست میکنن .
    منکه ی اشنا میشناسم با همین td ای که ایراد میگیرید داره راحت با مودم dt-350 سرعت 80 مگابیت میگیره .... پس سعی کنیم در کنار موارد منفی موارد مثبتم ببینیم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه هم مشکلی باشه قطعا به مرور زمان حل میشه چون این یک سرویس تازه و جدیدی هست ممکنه تجهیزاتشون ایراد داشته باشه که قطعا درست میکنن .
    منکه ی اشنا میشناسم با همین td ای که ایراد میگیرید داره راحت با مودم dt-350 سرعت 80 مگابیت میگیره .... پس سعی کنیم در کنار موارد منفی موارد مثبتم ببینیم
    احتمالاً آشنای شما همون آقای قلمبر دزفولی هست که به مردم تست 700 مگ هم نشون میدن اما کاربرهای 4 جی می شناسم که حتی باسیگنال متوسط 5 مگ هم نمی گیرن
    راستی از این آشنا تون وضعیت سیگنال و تست اسپید تست هم بزاری یه تحولی توی تاپیک ایجاد می کنی
    به هر حال این حجم اعتراض حاکی از اشکال جدی در سرویس تی دی داره
    این حجم مشکلات در سرویس اف دی دی گزارش نمیشه

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

3. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خیلیا هستن که سرعت و کیفیت خیلی بالایی میگیرن ولی دلیلی نمیبینن بیان وقتشونو تو این جاها تلف کنن ، پس به جای همه تصمیم نگیر ...
    احتمالا داری از برج مراقبت ناسا نظر میدی که این جاها وقتتو تلف نمیکنی . روزی چند دقیقه سر بزن اینجا بهت قول میدم پرتاب فضاپیمات به تاخیر نیفته . اینجا هرکسی آزاده مشکلات اینترنتش رو بگه دلشم خواست به ایرانسل فحش هم بده شما هم کلاه اینترنتو نگه دار که باد نبره . مواظب وقتتم باش.

5. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

انصافأ دارید ناشکری میکنید. من وایمکس مبین نت دارم. تمدید کردم. سرعتم را از دو مگابیت آوردند یک و نیم.
    قیمت هم که بالا. هر گیگ میافته برام کمی کمتر از ۸۰۰۰تومن.
    ساغت مجانیش هم که فقط ۴ ساغته با سقف دوبرابر خجم خریده شده.
    اگر ایرانسل نبود که من همین را هم نداشتم و مخابرات سپاه (همراه اول و مبین نت)هر غلطی دلش میخواست میکرد.

7. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hady1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

انصافأ دارید ناشکری میکنید. من وایمکس مبین نت دارم. تمدید کردم. سرعتم را از دو مگابیت آوردند یک و نیم.
    قیمت هم که بالا. هر گیگ میافته برام کمی کمتر از ۸۰۰۰تومن.
    ساغت مجانیش هم که فقط ۴ ساغته با سقف دوبرابر خجم خریده شده.
    اگر ایرانسل نبود که من همین را هم نداشتم و مخابرات سپاه (همراه اول و مبین نت)هر غلطی دلش میخواست میکرد.
    محض اطلاع 51% مالکیت ایرانسل مال کنسرسیومی شامل صاایران و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی هست که مدیران ارشد هر دوشون سپاهی هستن!
    سلامت باشید آقا!

9. 4 کاربر از hady1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا پشتیبانی های پای تلفنشون اندازه بقال سر کوچه از اینترنت میفهمن
    امروز زنگ زدم که بگم سیگنال من از ۲ روز پیش به شدت افت کرده بدون اینکه من جای مودم رو تغییر بدم
    دکل هم همونه
    به من میگه فیلتر شکن ندارید؟![emoji52]
    اخه فیلتر شکن چه ربطی به افت سیگنال موذم داره؟!
    شما یه فیلتر شکن گرگی داری اون داره تاثیر میذاره به ما ربطی نداره خدافظ (پشتیبانی با دانش ایرانسل)

11. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در پی گفته های دوستان که الان خوندم سیگنال خود منم دو روزی میشه که از سه خط شده دو خط ! منم به هیچ وجه به مودم دست نزدم یا جاش رو تغییر ندادم و اتفاقی هست که واسه همه به خصوص تو تهران افتاده انگار. سرعت هم افت نسبی داشته و پینگ بالاتر رفته. پشتیبانی ایرانسل که فقط بلد هستن فرم پر کنند و یکی دو روز بعد یه بار تماس میگیرن جواب دادی که دادی، نتونستی جواب بدی دیگه خبری نمیشه تا خودت دوباره بهشون زنگ بزنی. من مودم Z6000 رو که تازه خریده بودم فعال شده بود و هیچ سایتی رو جز گوگل باز نمی کرد ( از عجایب سرویس ایرانسل ). بالای 30 بار طی دو هفته با پشتیبانی صحبت کردم یا خودم زنگ زدم یا اونها تماس گرفتن و این واقعیت که مشکل از مودم هست ( حالا سخت افزاری یا نرم افزاری ) زیر بار نمی رفتن. تا این که یک روز خودشون تماس گرفتن و فریمور R3 این مودم رو دادن و مشکل برطرف شد. خب سوال من این هست که این کار رو از اول نمیشد انجام بدن ؟ جز پخمگی من چیزی از اینها ندیدم.

13. این کاربر از am2za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ببخشید م یه سوالی برای من پیش اومده من تو مناطق تحت پوشش ایرانسل اینترنت ثابتو با همراه مقایسه کردم تقریبا یکسان بودند علت این که دوستان از tdd استفاده می کنند چی هستش؟ در حالی که قیمت بسته هاشم به نسبت گرونتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

در پی گفته های دوستان که الان خوندم سیگنال خود منم دو روزی میشه که از سه خط شده دو خط ! منم به هیچ وجه به مودم دست نزدم یا جاش رو تغییر ندادم و اتفاقی هست که واسه همه به خصوص تو تهران افتاده انگار. سرعت هم افت نسبی داشته و پینگ بالاتر رفته. پشتیبانی ایرانسل که فقط بلد هستن فرم پر کنند و یکی دو روز بعد یه بار تماس میگیرن جواب دادی که دادی، نتونستی جواب بدی دیگه خبری نمیشه تا خودت دوباره بهشون زنگ بزنی. من مودم Z6000 رو که تازه خریده بودم فعال شده بود و هیچ سایتی رو جز گوگل باز نمی کرد ( از عجایب سرویس ایرانسل ). بالای 30 بار طی دو هفته با پشتیبانی صحبت کردم یا خودم زنگ زدم یا اونها تماس گرفتن و این واقعیت که مشکل از مودم هست ( حالا سخت افزاری یا نرم افزاری ) زیر بار نمی رفتن. تا این که یک روز خودشون تماس گرفتن و فریمور R3 این مودم رو دادن و مشکل برطرف شد. خب سوال من این هست که این کار رو از اول نمیشد انجام بدن ؟ جز پخمگی من چیزی از اینها ندیدم.
    وقت بخيردوست عزيز امكان داره فايل فريمور رو واسه دانلود قرار بديد ممنون ميشم

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال william's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض IDU-IRANCELL-1.0.2-R3

لینک فریم ور R3:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 2 کاربر از william بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •