پچ نصب کردم اما تغییری نکرد
فایل دیتای اصلی دقیقا تو چه مسیری بریزیم؟ مسیر بازی من تو پوشه استیم هست اونجا بریزیم؟
پچ نصب کردم اما تغییری نکرد
فایل دیتای اصلی دقیقا تو چه مسیری بریزیم؟ مسیر بازی من تو پوشه استیم هست اونجا بریزیم؟
اول بايد محتويات پوشه ديتاي بازي اصلي رو كپي كنيد تو پوشه ديتاي دمو بازي تو همون پوشه استيم بعد اين پچ رو تو پوشه دمو بازي نصب كنيد و بعد اون ايكون انلاكري كه خودش تو پوشه بازي ايجاد ميكنه رو اجرا كن بعد بازي رو از استيم اجرا كن و لذت ببر .
خودم تست كردم و به خوبي اجرا و بازي كردم .
خدایی بازی عالی شده ، دیگه هشتاد نود تومن برای یه سال پولی نیست که بازیو نمیخرین
انلاینش عالیه ، اوائل سرورها مشکل داشتن ولی چند روزه مشکل لگ رفع شده.به نسبت ۱۶ خیلی بهتر شده.بکش زیرش و اون باگهای توپ پشت دفاع و عمقی که همه به مهاجم میرسید برطرف شده.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
من خودم در این زمینه اطلاعی ندارم اما برای شما از یکی از دوستان حرفه ای در این زمینه پرسیدم که اینطور جواب دادند :
رشد بازیکن ها بستگی به سن و استعداد و عملکردشون تو هر بازی داره .مثل کریر فیفا هم بله میشه بازیکن ستاره ساخت .بازیکن بازنشسته میشه با سن کم بر میکرده به مستر لیگ و با اورال خیلی پایین تر بر میگرده خیلی خیلی پایین تر .
در ضمن بازیکنی که هم یه باره میره تو اوج با توجه به عملکرد عالیش تو مسابقات یه باره اون نشانه فلش که رنگ های متفاوتی پیدا میکنه اون نشانه یه باره میبینی به صورت قرم میشه که هی به صورت چشمک زن میشه و تو این حالت بازیکن خیلی داره سیر صعودی طی میکنه و تو دوران اوجش هستش و قدرتش خیلی زیاد میشه البته باید تو مسابقات عملکرد خوبی هم داشته باشه تا این چشمک زن قرمز از بین نره .البته بعد مدتی این چشم زن به هر حال از بین میره و دیگه شورش در نمیاد و بازیکن نجومی همش قوی نمیشه .
این پچ مربوط به دمو آیا مستر لیگ و bal رو باز میکنه؟
سلام
نصب کردم و بدرستی کار کرد
خیلی خوبه هم نقل و انتقالات و هم تیمهای برتر اومده و ....
حالا میمونه گزارش
بازی بدون گزارشگر بیروح میشه
امید هست بزودی اینم بیاد
من گزارش انگلیسیو دانلود و کپی کردم ولی نیاورد
در نسخه دمو غیر فعال شده و باید کرکی چیزی براش بیاد
Last edited by golmohammadi; 04-10-2016 at 16:13.
خواهش میکنم دوست عزیز . شما لطف دارین .![]()
Last edited by ™...; 04-10-2016 at 22:58.
سلام
این روش که شرح دادین چند تا سوال داشتم :
1 - هم نسخه دمو و هم نسخه اصلی رو باید داشته باشیم ؟ ( برای پوشه های Data )
2- من هر دو نسخه رو از پی سی دانلود گرفتم. آیا باید هر دو رو نصب کنم ؟
3- بازی رو حتما باید با برنامه استیم اجرا کنیم ؟ بدون استیم نمیشه ؟
4- در این روش هم اتصال به اینترنت لازمه یا خیر ؟
کاش یکی بیاد و در سطح پیش دبستانی توضیح بده که چه فایل هایی رو باید دانلود کنیم و پس از اون چه عملیاتی روی فایل ها انجام بدیم
ممنون
1 - بله
2 - بله هردو رو باید نصب کنی چون پوشه data از نسخه اصی رو لازم داری
3 - بله حتما باید با استیم اجرا کنید
4 - بله اینترنت لازم هست برای کانکت شدن به استیم
پوشه data نسخه اصلی رو بجای data نسخه دمو جایگزین کنید و بعد این پچ رو توی مسیر دمو ( همون Steam\steamapps\common\Pro Evolution Soccer 2017 Demo ) نصب کنید .
خب حالا اول باید PES 2017 eXtreme Patch.exe رو اجرا کنید و درحالی که پنجره ش باز هست برید از طریق استیم بازی رو هم اجرا کنید . تموم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)