سلام
دوستان متخصص نظرتون راجع به این تی وی چیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان متخصص نظرتون راجع به این تی وی چیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من انتخابم بین این دوتا مدل قطعی شده، دوستان بگید کدوم یکی بهتره؟؟ و قیمت هرکدوم الان چنده؟؟ ممنونم
این 48JU8890 یا 48JU7960 ؟؟ اگه دلیلشم بگید خیلی ممنونتون میشم
رفیق شما می خواید 5 میلیون بی زبان بدی یک تلویزیون چینی !!؟؟ من برای خرید ال جی کره ای با اون همه تائیدیه و جایزه معتبر از موسسات معتبر جهانی ، بازهم دو دلم که چرا سونی ژاپنی نخرم ؛ بازهم میل خودتونه ناراحت نشید چون نظر خواستید نظرم رو گفتم
Last edited by jamalhadipour; 18-04-2016 at 22:44.
این اولین تلویزیون شیائومی هست و امتحان خودش رو پس نداده .
5 میلیون رو بده سونی ، سامسونگ و یا الجی بخر . مطمئن .
دوست عزیز اونهایی که تو بانه tv میفروشن سود مناسبی میبرن و همچنین افرادی که قاچاق (!؟) میکنن به بانه هم سود مناسبی میبرن ، حالا شما حساب کن باز هم نزدیک به 1.200.000 تومن از نمایندگی ارزون تره !
حالا خودت حساب کن این نمایندگی روی هر تلوزیون چقدرررررررررر میخوره !!!
شرکت lg اینهمه نیروی کار ابزار و قطعات الکترونیک و .......... تا چیز هزینه میکنه و tv رو مثلا میده 2 تومن نمایندگی میفروشه 4 تومن ! یعنی هم اندازه اون کمپانی میخوره !! تازه از کمپانی tv هم پول و امتیاز میگیره .
این بدبختی فقط ما ایرانی هاست که از حقوق مصرف کننده هیچ دفاعی نمیشه و تعرفه های گمرگ و .... یکطرفه و به نفع سرمایه دار هست . فقط میشه گفت تف !
بودجه خیلی فاصله داره دوست عزیز اگه میخواین کم هزینه کنید هیچ اگه نه تا 5 میخوان من این تیوی هارو پیشنهاد میدم
4k
lg LED 3D TV ULTRA HD 4K 55UG870
lg LED 3D TV ULTRA HD 4K 55Uf950
SAMSUNG LED 3D TV 4K 55JU7000
PHILIPS 55PUS7150
با سلام
4k
philips 43 PUS7150نزدیک 3200 یا 3
sony 43W800C قیمت2400
من باز میگم 50 سونی بگیرین
دوست عزیز شیاِومی برند چینی هستش اما کیفیتش عالیه نسبت یه قیمت الانم یه تیوی مدل جدید زده اونجوریم نیست که شما میگین بده و فعلان الان مثلا 60 الترا میده 5 همونو برند دیگه بگیرین باید کمه کم 4 تومن یا 3 تومن بزارین روش
راجب ال جی که برند کره ای هم هست این حرفتون اشتباه که بده و ... درسته سونی بهتره اما نسبت یه قیمتش نه
دوست عزیز جنس بانه اروزونتره چون گارانتی نیست و وارداتی هستشو قاچاق اینا که توی ایرانه مونتاژ اینجان باید پول کارگر و پخشو مونتازو خدمات و ... حساب کنن که میشه این تفاوت قیمتا -من خودم به شخصهبدون گارانتی گرفتم چون بودجم اجازه با گارانتی نمیداد همنطور به نظرم بدون گارانتی بهتره
در مورد تیوی به نظر من تی وی با ر س ی و ر بیخیال شین جنس هایی که زاد هستو بگیرین کنارش یه ر س ی ور کامل که نهایتن 250 پولشو قابلیت بازگشایی کانال داره و ... بگیرین
تا 3 تومن نظر من اینه شما 4کی بیخیال شین و 50اینچ سونی بگیرین مدل w800c
با سلام
شیایومی برند چینی هستش اما با کیفیت و خلاق و پیشرو
قیمت تیوی هاش توی ایران بیشتر از خود شرکت هستش چون وارداتش کمه الانم مدل جدیدشو زده خوبه اما به نظر من برند هایی دیگه تهیه کنید که هم زیاد تره هم به مراتب بهتر
تا چقدر میخواین هزینه کنید و سایز؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)