سلام من میخوام این بازیو دانلود کنم ولی نمیدونم از کدوم سایت بگیرم.نسخه ریلودد میخوام.از لینکایی که اول پست هست کسی دان کرده؟
سلام من میخوام این بازیو دانلود کنم ولی نمیدونم از کدوم سایت بگیرم.نسخه ریلودد میخوام.از لینکایی که اول پست هست کسی دان کرده؟
hvاره میشه ولی لامصب غولیه هاااااا
بازی من تو 70% تموم شد که !! تموم مراحل و ماموریت ها رو هم تقریبا تموم کرده بودم جز خرید مغازه و گاراژ اینا و پرواز با چتر و ... الان هم هر کدوم حدود 20 میلیون دلار پول دارن !! 30 درصد بقیه هم فک کنم واسه خوشگذرونی و عیاشی باشه ( مثلا نایت کلوب ها)
Last edited by saeed774; 21-05-2015 at 21:21.
از دوستان کسی اگر مشکلی در مراحل داشته باشه میتونم کمک کنم سوال بپرسید
کسی میدونه مشکل از چیه؟
-------------------------------
Last edited by Mehdi Bayern; 21-05-2015 at 10:08. دليل: اشتباه شد
مشکل عجیبیه.....اگه گرافیکت اپدیت نیست اپش کن......اپدیت جدید رو نصب کن و کرک رو حتما هماهنگ کن با بازی....یعنی کرک رلودد بزار اگه نسخت ریلودده...اگه هم نشد با کرک های دیگه یه امتحانی کن...اینی که میگی شبیه باگه.............باید با این کارایی که گفتم برطرف بشه احتمال زیاد....یه امتحانی بکن..راستی بازی رو هم به اخرین اپدیت اراعه شده مجهز کن...
آپدیت های باری روی corepack نصب میشه؟
ممنون از راهنماییت
آخرین آپدیت رو گرفتم (آپدیت 5 و کرک 5)
البته نسخه من 3DM هست که اون پچ 3DM به ریلودد رو هم گرفتم ریختم بعدش که خیلی از مشکلاتم رو ازبین برده (کرش هنگام شلیک از ماشین، کرش هنگام زدن F در بعضی مراحل بازی و...)
قبلا هم توی بازی مشکل قطع شدن ناگهانی صدا رو داشتم که مثل اینکه حل شده...
این مشکلی هم که پیش اومده گاهی اتفاق میفته، ولی خب رو اعصابه واقعا، که البته خودم فکر میکنم بخاطر ناهماهنگی نسخه ی بازی با اون پچ و کرک ریلودد باشه...
سلام بچه ها
تازه بازی رو نتصب کردم
بازی هم ظاهرا سیو خورده ای گیگه...
کدم کرک با آپدیتو باید بگیرم... کمی سردر گم شدیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)