تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 755 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باسلام
    دوستان پرينترمن اعلام ميكندرنگ زردتمام كرده چرانميتوانم ازيك برگ بانوشته هاي مشكي كپي بگيرم ومدام چراغ قرمزنزديك كليد كنسل چشمك ميزندوروي مونيتورپرينتراعلام ميكند كارتريج خالي راتعويض كنم درصورتي كه من يك كپي مشكي ميخواهم بگيرم كسي ميداندمشكل چيست وچكاربايد بكنم ضمنا تادوسه رخوب بودوباوجودنداشتن رنگ زردولي كپي ميگرفت
    مدل پرينتر:HP Photosmart C5183 All-in-One
    پيغام روي مونيتورپرينتر:Replace the follwing empty ink cartridge(s)to resume printing
    پرينتر من هم وقتي يكي از كارترجاش تموم ميشه حتما بايد اون عوض شه تا پرينتر كار كنه. شما هم بايد اوني كه تموم شده عوض كني.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لطفا پرینترهای hp1610, 1020 , 1018 رو از نظر کارایی و قیمت مقایسه کنین. کدومشون بهتره؟ من حدود 130-140 تومان می تونم خرج کنم. ضمنا من اطلاعات زیادی در باره پرینترها ندارم. فروشنده به من گفت که کارتریج 1020 بعد از دو بار شارژ باید عوض شه. آیا این حرف درسته؟ و اینکه هزینه شارژ و خرید کارتریج جدید هر کدوم حدودا چقدره؟ ممنون.

داره خودمونی میشه profstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض زمینه سیاه

من تازگی کارتریج سیاه پرینتر لیزری hp1600 رو شارژ کردم ولی پس از شارژ، یک پس زمینه خاکستری روی پرینتها میزنه. آیا کسی میدونه مشکل چیه و چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟

در آغاز فعالیت Ariel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان عزيز لطف كنيد و هرگونه سوال يا طرح مشكل و ... در باره چاپگر داريد در اين تاپيك مطرح كرده و از اضافه كردن موضوعات جديد خودداري كنيد .
    در صورت مشاهده ٫ چنانچه مورد مطرح شده مناسب بوده باشد به اين موضوع منتقل و در غير اين صورت حذف خواهد شد.
    سلام در مورد پرینتر به طور کلی مطلب به زبان انگایسی فوری فوری فوری ( خیلی فوری نیازمندیم) اگه به شکل اسلاید باشه عالیه خیلی ممنون.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام در مورد پرینتر به طور کلی مطلب به زبان انگایسی فوری فوری فوری ( خیلی فوری نیازمندیم) اگه به شکل اسلاید باشه عالیه خیلی ممنون.
    به اين تالار خوش آمديد.
    يعني چي مطلب در مورد پرينتر ميخوام. يعني فرقي نمي كنه چه مطلبي باشه؟ اگه فرقي نمي كنه، اينجا يكعالمه اسلايد در مورد پرينتر هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان يه بار دیگه مشکلم رو مطرح می کنم اگه ميتونيد کمک کنیدلطفا.
    من باید دو تا پرینتر بخرم (یکی dotmatrix و دومی inkjet) فقط بایدسه تا ویژگی داشته باشند:
    1-مستقیما و بدون پرینتر سرور به شبکه LAN وصل بشن
    2- این پروتکل رو ساپورت کنن SNMP(Serial Network Management Protocol)
    3- در بازار ایران قابل تهیه باشه

هر نوع پرینتری از هر سازنده ای که میشناسید بگید(قیمتش هم مهم نیست)
    اگه گاتالوگ یا توضیح فنی از پرینتر داشتید ممنون میشم اگه لینک دانلودش رو بذارید.

قبلا از توجهتون سپاسگذارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بابا اين كه شد تاپيك سوال. جوابا رو كسي نمتونه بده ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لطفا پرینترهای hp1610, 1020 , 1018 رو از نظر کارایی و قیمت مقایسه کنین. کدومشون بهتره؟ من حدود 130-140 تومان می تونم خرج کنم. ضمنا من اطلاعات زیادی در باره پرینترها ندارم. فروشنده به من گفت که کارتریج 1020 بعد از دو بار شارژ باید عوض شه. آیا این حرف درسته؟ و اینکه هزینه شارژ و خرید کارتریج جدید هر کدوم حدودا چقدره؟ ممنون.
    کسی نمی تونه جواب بده؟

پروفشنال ramin4116's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Adobe Illustrator CS3

پيش فرض

سلام می شه به ما هم یاد بدین که چطور می شه کاتریج چاپگر جوهر افشان Hp رو چطور می شه شارژ کرد مدل دست گاه هم D5063 هستش مرسی

در آغاز فعالیت Ariel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به اين تالار خوش آمديد.
    يعني چي مطلب در مورد پرينتر ميخوام. يعني فرقي نمي كنه چه مطلبي باشه؟ اگه فرقي نمي كنه، اينجا يكعالمه اسلايد در مورد پرينتر هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی ممنون؛
    یه کنفرانس در مورد پرینتر دارم که باید به صورت انگلیسی به طور خلاصه و کامل به شکل اسلاید تحویل بدم و توی 5 تا 6 دقیقه فارسی توضیح بدم هیچ مطلبی هم ندارم
    سایتی که معرفی کردین خیلی کمکم کرد از راهنمایی تون خیلی ممنونم
    Last edited by Ariel; 26-02-2008 at 23:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •