تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 88 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ولی واسه من از رم آغاز شد

بالاخره بعد از 7-6 فصل اولین قهرمانی دوره مربیگریمو جشن گرفتم!! با تیم LOSC (لیل خودمونه فکر کنم) قهرمان لیگ فرانسه شدم. لامصب پاری سنت ژرمن تا هفته آخر سایه به سایه دنبالم اومد
    چه خط حمله خوبی داشتی که 102 گل زده ، ولی در کل قهرمانی در لیگ در بازی فوتبال منیجر از قهرمانی در لیگ های قهرمانان و یوفا سخت تره
    چند سال با رم بودی ، استعفا دادی یا اخراج شدی ؟
    من که اگر تا سال سوم با رم قهرمان لیگ نشوم حتما استعفا میدم ، البته اگر تا قبلش اخراجم نکنند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

چه خط حمله خوبی داشتی که 102 گل زده ، ولی در کل قهرمانی در لیگ در بازی فوتبال منیجر از قهرمانی در لیگ های قهرمانان و یوفا سخت تره
    چند سال با رم بودی ، استعفا دادی یا اخراج شدی ؟
    من که اگر تا سال سوم با رم قهرمان لیگ نشوم حتما استعفا میدم ، البته اگر تا قبلش اخراجم نکنند
    سیستم تیمم اصلا هجومی نبود (4.1.4.1) ولی سبک تهاجمی رو انتخاب کرده بودم و انصافا تیمم بدجور با هم مچ بود. امسال هم اول فصل سوپر کاپ فرانسه رو از موناکو بردم
    تو 2 تا پست قبلیم توضیح دادم کالمل. حدود 3 فصل و نیم تو رم بودم که همش بین دوم تا پنجم میدم ولی فصل آخر تیمم تو بحران رفت و در هم نیومد و اخراج شدم
    بعدشم حدود یه فصل تو لورینت بودم اخراج شدم باز. البته تیم داغونی بود
    هیچ جوره نمیشه با یووه رقابت کرد
    البته اون موقع هنوز مدرک مربیگریم تکمیل نشده بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

چطور میشه در کنار باشگاهی مربی تیم ملی هم شد (البته نه از اول بلکه تو دوران مربیگری)

من تا حالا تو تیمهای هراکلس (لیگ یونان) و زنیت (لیگ روسیه) عالی کار کردم (الان هم که تو رم تا حالا خوب بودم)

ولی وقتی برا یه تیم درپیت آفریقایی پیشنهاد دادم که مربی تیم ملی بشم بهم خندیدن :(((
    همونطور که علاقه به کار برای یه باشگاه رو نشون میدی برای تیم ملی که مربی نداره میتونی علاقه نشون بدی و کار کنی
    البته باید خوب کار کرده باشی..مدرک مربی گری بالا داشته باشی تیم های خوب بیان سراغت .
    من چند سال مربی بارسا بودم همه کار کردم و ۲ بار هم از اسپانیا پیشنهاد گرفتم که دفعه دوم قبول کردم . بعد ازینکه با اسپانیا تو اروپا خوب نتیجه گرفتم, تیم انگلستان هم پیشنهاد داد با ۷.۵ میلیون حقوق که قبول نکردم چون با اسپانیا میخواستم جام جهانی بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

خوب کماکان در چلنچ فرگوسن هستم این فصلی که تموم شد یکی از بهترین فصلایی بود که پشت سر گذاشتم از نیم فصل به بعد تو نستم اختلافم را با رقیبا در لیگ زیاد کنم طوری که در 5 هفته مانده به پایان لیگ فاصلم با تیم دوم 9 امتیاز بود در اف ای کاپ هم رسیدم به فینال و در اروپا هم به فینال رسیدم اما تو 5 هفته اخر تیم اصلا نتیجه نگرفت طوری که در لیگ در هفته پایانی با تفاضل گل دوم شدم در افی کاپ با ناباوری بازی را باختم اما تو اروپا با منچستر بازی داشتم که تو نیمه اول با اختلاف 4 بر 1 جلو افتادم و بعد از دوتا نایب قهرمانی داشتم طعم یه قهرمانی خوب و مقتدرانه را می چشیدم که اونجا هم در نیمه دوم منچستر دگرگون شد و بازی 4-4 مساوی شد و در وقتهای اضافه بازی را باختم با اینکه جامی نگرفتم ولی یکی از هیجانی ترین فصلهام بود و خیلی خوب بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

خوب کماکان در چلنچ فرگوسن هستم این فصلی که تموم شد یکی از بهترین فصلایی بود که پشت سر گذاشتم از نیم فصل به بعد تو نستم اختلافم را با رقیبا در لیگ زیاد کنم طوری که در 5 هفته مانده به پایان لیگ فاصلم با تیم دوم 9 امتیاز بود در اف ای کاپ هم رسیدم به فینال و در اروپا هم به فینال رسیدم اما تو 5 هفته اخر تیم اصلا نتیجه نگرفت طوری که در لیگ در هفته پایانی با تفاضل گل دوم شدم در افی کاپ با ناباوری بازی را باختم اما تو اروپا با منچستر بازی داشتم که تو نیمه اول با اختلاف 4 بر 1 جلو افتادم و بعد از دوتا نایب قهرمانی داشتم طعم یه قهرمانی خوب و مقتدرانه را می چشیدم که اونجا هم در نیمه دوم منچستر دگرگون شد و بازی 4-4 مساوی شد و در وقتهای اضافه بازی را باختم با اینکه جامی نگرفتم ولی یکی از هیجانی ترین فصلهام بود و خیلی خوب بود

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یک سری بازی ها در این فوتبال منیجر اتفاق می افتد که من بهش میگم بازی سگی ، بازی سگی چیست بازی سگی بازیست که تیم شما در مقابل یک تیم ته جدولی قرار میگیرد ، شما در بازی 99 موقعیت گل دارید ولی هیچکدوم گل نمیشه چون دروازه بان حریف که بیشترین گل لیگ رو خورده میشه پیتر اشمایکل هر چی هم دروازه بان نتونست بگیره مدافعان حریف از روی خط دروازه میکشند بیرون ، تیم حریف کلا یک یا دو موقعیت گل داره که در همون دو موقعیت با تاکتیک تیکی تاکا به دروازه شما نزدیک میشوند و گل میزنند انتفاقا بدترین بازیکن لیگ هم به شما گل میزنه که احتمالا در لحظه گل خوردن دروازه بان شما به جای توپ دنبال سکه های روی زمین ول میگرده ، در بازی سگی احتمال اعلام پنالتی به ضرر شما 99/9 در صد است و همچنینی احتمال اخراج یکی از بازیکنان شما بالای 99 درصد ، بهترین مهاجم شما از یک متری دروازه یا توپ رو میزنه بیرون یا میزنه به تیر یا خودش میخوره زمین ، در بازی سگی بهترین بازیکن تیم شما بدترین بازیکن زمین میشه زیاد بازی های سگی رو جدی نگیرید و نگاه نکنید که دارید میبازید یا چند تا گل خوردید بهترین موقعیته که بازیکنان جوانتون رو بفرستید به زمین تا تجربه کسب کنند ، حالا چه موقع بازی سگی اتفاق میوفته این بازی زمانی به وقوع میپیونده که حریف شما در لیگ که احتمال قهرمانی براش وجود داره اختلاف امتیازی زیادی با شما پیدا میکنه و تیم شما هم روی فرم قرار داره و اگر همین طور ادامه پیدا کنه لیگ از هیجان خارج میشه پس اگر صدر جدولید منتظر بازی سگی باشید

7. 3 کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

این ارور دقیقاً چی میگه ؟!

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

یک سری بازی ها در این فوتبال منیجر اتفاق می افتد که من بهش میگم بازی سگی ، بازی سگی چیست بازی سگی بازیست که تیم شما در مقابل یک تیم ته جدولی قرار میگیرد ، شما در بازی 99 موقعیت گل دارید ولی هیچکدوم گل نمیشه چون دروازه بان حریف که بیشترین گل لیگ رو خورده میشه پیتر اشمایکل هر چی هم دروازه بان نتونست بگیره مدافعان حریف از روی خط دروازه میکشند بیرون ، تیم حریف کلا یک یا دو موقعیت گل داره که در همون دو موقعیت با تاکتیک تیکی تاکا به دروازه شما نزدیک میشوند و گل میزنند انتفاقا بدترین بازیکن لیگ هم به شما گل میزنه که احتمالا در لحظه گل خوردن دروازه بان شما به جای توپ دنبال سکه های روی زمین ول میگرده ، در بازی سگی احتمال اعلام پنالتی به ضرر شما 99/9 در صد است و همچنینی احتمال اخراج یکی از بازیکنان شما بالای 99 درصد ، بهترین مهاجم شما از یک متری دروازه یا توپ رو میزنه بیرون یا میزنه به تیر یا خودش میخوره زمین ، در بازی سگی بهترین بازیکن تیم شما بدترین بازیکن زمین میشه زیاد بازی های سگی رو جدی نگیرید و نگاه نکنید که دارید میبازید یا چند تا گل خوردید بهترین موقعیته که بازیکنان جوانتون رو بفرستید به زمین تا تجربه کسب کنند ، حالا چه موقع بازی سگی اتفاق میوفته این بازی زمانی به وقوع میپیونده که حریف شما در لیگ که احتمال قهرمانی براش وجود داره اختلاف امتیازی زیادی با شما پیدا میکنه و تیم شما هم روی فرم قرار داره و اگر همین طور ادامه پیدا کنه لیگ از هیجان خارج میشه پس اگر صدر جدولید منتظر بازی سگی باشید
    دقیقا خوب توصیف کردی. اون اوایل خیلی حرص میخوردم ولی الآن میدونم هر کاری کنم قراره ببازم پس خونسردیمو حفظ میکنم و با خیال راحت میبازم

این فصل ترکوندم.
    این فصل سوپر جام فرانسه، لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا رو گرفتم!! یه چهارگانه برای LOSC
    تو 4 جام با PSG رقابت داشتم
    یه کاپ فرانسه هست که مهم هم نیست و اون رو فینال باختم بهشون. جام حذفی و لیگ و و نیمه نهایی لیگ قهرمانان رو بردمش

10. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من هم با رم فعلا صدر جدولم و فاصله 4 امتیازی با ناپولی و یونتوس دارم در لیگ قهرمانان هم از گروه به عنوان تیم اول صعود کردم ، فعلا تیم روی فرمِ و بازی روان و خوبی انجام میدیم سعی میکنم از بازیکنان جوان تیم هم استفاده کنم بودجه نیم فصل حدود 20 میلیون پوندی دارم که باید یک دفاع راست خوب بخرم ( البته یک دفاع راست خوب دارم ولی ذخیرش خوب بازی نمیکنه مخصوصا که حالا دفاع راست اصلیم 3 ماه مصدوم شده )
    دفاع راست خوب معرفی کنید حاظرم براش تا 17 میلیون پوند هم خرج کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

این ارور دقیقاً چی میگه ؟!
    بازی کرش میکنه برای رفع این مشکل صفحات اولیه تایپیک رو بخوان چون علت این ارور دلایل زیادی میتونه باشه مثل اپدیت نبودن ویندوز ، نرم افزار استریم ، انتی ویروس ، نرم افزار netframework و .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •