تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 65 از 1547 اولاول ... 1555616263646566676869751151655651065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من الان اکوی ۱مگ دارم و تقریبا ماهی ۲۰گیگ روزانه و بالای ۲۰گیگ شبانه دانلود میکنم و دارم ماهی ۵۰ و خورده ای هزینه میکنم،با توجه به اینکه با این پول میشه آرت ۴هم خرید از دوستان کسی خبر داره آرت ۴رو روی چند میبندن؟الان سرعتم روی ۲.۲ بستند و نمیخوام سرعتم کم بشه
    توی سایت راجب آرت ۴نوشته ۲۰۲۴
    یعنی سرعتش روی ۲مگ میبندن؟
    Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
    من اولین بار سال ۸۵از شاتل سرویس گرفتم و الان دوباره ۱سال اکو داشتم و چند روزه پیش آرت ۴گرفتم(سرعتم رو روی ۲.۴ بستند!)
    پسر عموم آرت ۳داره و تا ۴۰گیگ بدون مشکل دانلود میکنه.سرعت دانلودش هم بالای ۱۵۰هست
    البته قبول دارم به مرکز مخابراتی ربط داره،ولی کلا وضع تهران بد نیست
    دوستان کدوم ISP به غیر از شاتل رو میشناسن که ۴۰گیگ ترافیک+سرعت حدودا ۱.۵مگ رو بده ۴۷تومن؟
    دوست عزیز همونطور که خود شما گفتی برای ۴۰ گیگ بالای ۵۰۰۰۰ تومن هزینه می​کردی (با اکو)، پسر عموی محترمتون هم که آرت۳ دارن و مسلما سرعتشون ۱/۵ مگ نیست (توی صفحات قبل دوستان بارها سرعت آرت ۳ رو گفتند). صبر کن ببین تا آخر دوره می​تونی با ۴۷۰۰۰ تونن، ۴۰ گیگ رو با سرعت ۱/۵ مگ دانلود کنی یا نه.

2. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اولین بار سال ۸۵از شاتل سرویس گرفتم و الان دوباره ۱سال اکو داشتم و چند روزه پیش آرت ۴گرفتم(سرعتم رو روی ۲.۴ بستند!)
    پسر عموم آرت ۳داره و تا ۴۰گیگ بدون مشکل دانلود میکنه.سرعت دانلودش هم بالای ۱۵۰هست
    البته قبول دارم به مرکز مخابراتی ربط داره،ولی کلا وضع تهران بد نیست
    دوستان کدوم ISP به غیر از شاتل رو میشناسن که ۴۰گیگ ترافیک+سرعت حدودا ۱.۵مگ رو بده ۴۷تومن؟

دوست عزیز من خودم تهرانم (مرکز شهید باهنر) و شاتل داشتم ( eco) و در مورد سرویس های اکو همونطور که تو سایتشون زده بودن (حداقل 2گیگ شبانه)من محدود شدم، بدین صورت که دو شب بالای 2 گیگ دانلود کردم و از شب سوم به مدت 20 روز محدود شدم...
    سرویس های art رو تا حالا نگرفتم ولی از چندتا دوستو آشنا که پرسیده بودم،میگفتن art1 بعد از حدود 16 گیگ محدود شدن؛پس میشه نتیجه گرفت که اینا وقتی art3 بگیرن،احتمالا بعد 25 گیگ اینا محدود میشن؛این مورد هایی که گفتم همه از تهران و بالا شهر بودن...
    ؛منظورم از این مورد ها اینه که هرچی تو سایتشون بزنن،به همون مقدار(یه کم بالاتر) محدود میکنن.
    الانم 20 روزه که شاتل آشغالو تخلیه کردم و از یه شرکت دیگه گرفتم که بسسسیار راضیم...

4. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

دوست عزیز شما فقط 7 ماهه اومدی.بعضی از اطلاعاتی که می دی اشتباهه
    مثلا همین 11 گیگ...من کسی را ندیدم زیر 20 گیگ در آرت 1 محدود بشه

بستگی به مخابرات داره
    عزیز به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نگاه بنداز ببین چند گیگه شاید چشای ما ایراد داره

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

دوستان الان وضعیت اینترنت من چطوره؟
    256 نامحدود مخابرات
    دوست عزیز همونیه که باید باشه
    دانلود ۳۲ کیلوبایت
    آ\لود بین ۱۰ تا ۱۵ کیلوبایت
    ما که دلمون تنگیده واسه مخابرات

اگه نباشه جاش خالی می مونه bsireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز من خودم تهرانم (مرکز شهید باهنر) و شاتل داشتم ( eco) و در مورد سرویس های اکو همونطور که تو سایتشون زده بودن (حداقل 2گیگ شبانه)من محدود شدم، بدین صورت که دو شب بالای 2 گیگ دانلود کردم و از شب سوم به مدت 20 روز محدود شدم... سرویس های art رو تا حالا نگرفتم ولی از چندتا دوستو آشنا که پرسیده بودم،میگفتن art1 بعد از حدود 16 گیگ محدود شدن؛پس میشه نتیجه گرفت که اینا وقتی art3 بگیرن،احتمالا بعد 25 گیگ اینا محدود میشن؛این مورد هایی که گفتم همه از تهران و بالا شهر بودن... ؛منظورم از این مورد ها اینه که هرچی تو سایتشون بزنن،به همون مقدار(یه کم بالاتر) محدود میکنن. الانم 20 روزه که شاتل آشغالو تخلیه کردم و از یه شرکت دیگه گرفتم که بسسسیار راضیم...
    از چه شرکتی گرفتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان الان وضعیت اینترنت من چطوره؟
    256 نامحدود مخابرات
    دقیقا همون چیزی هستش که باید باشه...
    سرعت دانلود و آپلود مناسب هستند...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز من خودم تهرانم (مرکز شهید باهنر) و شاتل داشتم ( eco) و در مورد سرویس های اکو همونطور که تو سایتشون زده بودن (حداقل 2گیگ شبانه)من محدود شدم، بدین صورت که دو شب بالای 2 گیگ دانلود کردم و از شب سوم به مدت 20 روز محدود شدم...
    سرویس های art رو تا حالا نگرفتم ولی از چندتا دوستو آشنا که پرسیده بودم،میگفتن art1 بعد از حدود 16 گیگ محدود شدن؛پس میشه نتیجه گرفت که اینا وقتی art3 بگیرن،احتمالا بعد 25 گیگ اینا محدود میشن؛این مورد هایی که گفتم همه از تهران و بالا شهر بودن...
    ؛منظورم از این مورد ها اینه که هرچی تو سایتشون بزنن،به همون مقدار(یه کم بالاتر) محدود میکنن.
    الانم 20 روزه که شاتل آشغالو تخلیه کردم و از یه شرکت دیگه گرفتم که بسسسیار راضیم...

عزیز توی سایتش نوشته کاربرا میتونن حداقل ماهی۲ گیگ(و نه روزی)دانلود شبانه داشته باشن!
    ولی من خودم ماهی ۳۰گیگ داشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا الان این اکو شاتل واسه شبانه بد نیست با اینکه پولی شده isp بهتر واسه شبانه حجم زیاد سراغ ندارید؟

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داتک با سرعت 10mb شب و روز ؛
    تو این اوضاعی که همه یک سوم کم میکنن ،به نظرم داتک با یک دهم کم کردن،واسم بهتر بود...

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز توی سایتش نوشته کاربرا میتونن حداقل ماهی۲ گیگ(و نه روزی)دانلود شبانه داشته باشن!
    ولی من خودم ماهی ۳۰گیگ داشتم

آره اگه هرشب ۱گیگ دانلود کنی،دیرتر محدود میشی و ممکنه تو بعضی مناطق هم ۳۰gb بگیری ولی عموم کاربرا سریع محدود میشن
    تو که میگی من میتونم ۳۰گیگ بگیرم ، از امشب شبی ۴گیگ دانلود کن ببین چند شبه محدود میشی...
    کلا من که اصلااا از شاتل راضی نبودم؛ فقط پشتیبانیش خیلی خوبه که هر موقع روز تماس بگیری سریع جواب میدن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •