تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 138 اولاول ... 155561626364656667686975115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

شما از يك جوون 23 ساله توي جو سنگيني مثل اونجا چه انتظاري داري؟ كلي آدم ، مرد زن دختر با كلي سروصدا
    درصد اشتباهاتش خيلي زياد بود. اگر همشون مثل معروف خونسردو آروم بدون جوگير شدن بازي ميكردن برنده بودن...
    پس این میتونه کمبود بازیکن باتجربه تو تیم ما رو نشون بده.
    اگه مربی دوتا بازیکن داشته باشه که یکی باتجربه مثل معروف و یکی مثل اون داشته باشه،سعی میکنه تو مسابقات حساس از کدوما استفاده کنه؟
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 14-09-2014 at 15:09.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مطمئناً اگه همشهری ما(حمزه)بود خیلی کمکمون می کرد و همینطور یه بازیکنی داشتیم که یکی دو ساله ازش خبری نیست محمدکاظم

3. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وقتی سن بچه ها رو میبینم کیف میکنم چون میدونم سالهای دیگه تیممون تیم قدرت مند تمام عیار میشه

5. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آسيب ديده شايد براي مسابقات آسيايي برسه...
    بچه ها حمزه کجاست ؟؟؟ چرا دعوت نشده ؟؟؟

مطمئناً اگه همشهری ما(حمزه)بود خیلی کمکمون می کرد و همینطور یه بازیکنی داشتیم که یکی دو ساله ازش خبری نیست محمدکاظم
    حمزه زرینی به دلیل مصدومیت دعوت نشد و به همراه علیرضا نادی اسمش تو بین 24 بازیکن دعوتی به مسابقات بازی های اسیایی اینچوئن کره جنوبی قرار داره و ممکنه با صلاح دید کادر فنی استفاده بشه ازش
    محمد محمدکاظم به دلیل مصدومیت های پی در پی انگار برای همیشه از سطح اول والیبال به دور میمونه و کنار رفته

7. 2 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

وقتی سن بچه ها رو میبینم کیف میکنم چون میدونم سالهای دیگه تیممون تیم قدرت مند تمام عیار میشه
    حرف شما درسته اما یه چیز رو نباید فراموش کنیم و اونم اینه تیم ما وابستگی زیادی به بهترین بازیکنش(سعید معروف)پاسور تیمش داره و با توجه به 29 ساله بودن معروف و اختلاف فاحش ایشون با امثال مهدی مهدوی باید فکر اساسی به این پست تیم بکنن مربیان و مسئولان

9. 2 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

میرزاجانپور تو ست آخر چند امتیاز هدر داد ؟ من بازی ندیدم چون خوابم برد.

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

حرف شما درسته اما یه چیز رو نباید فراموش کنیم و اونم اینه تیم ما وابستگی زیادی به بهترین بازیکنش(سعید معروف)پاسور تیمش داره و با توجه به 29 ساله بودن معروف و اختلاف فاحش ایشون با امثال مهدی مهدوی باید فکر اساسی به این پست تیم بکنن مربیان و مسئولان
    بنظرم مهدوی اصلا بازیکن ضعیفی نیست مساله اینه که معروف خیلی استثنائیه واسه همین هم فعلا بهترین پاسور دنیاست و همه حسرت داشتن یکی مثل اونو در تیمشون دارند! جالبه هر تیمی با ایران بازی میکنه معمولا آخر بازی از عملکرد کم نقص معروف هم تعریف و تمجید میکنند.
    من هم مثل شما امیدوارم جایگزین های استثنائی مثل معروف کشف و تربیت بشند مخصوصا که مهدوی هم سن و سالش کم نیست!

12. 3 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

میرزاجانپور تو ست آخر چند امتیاز هدر داد ؟ من بازی ندیدم چون خوابم برد.
    اتفاقا میرزا جانپور بد بازی نکرد اما ست پنجم که خیلی حساسه و 15 امتیاز بیشتر نیست یکی دوبار توپشو با بی دقتی به بیرون زمین زد و یکبار هم موقع زدن دوبله وسط (پایپ) پاش روی خط رفت. شاید اگر کمی بیشتر دقت میکرد ما برنده بودیم . اما کلا شاید و اگر و باید بیخیال شد. لهستان هم خدائیش خیلی خوب و عالی بازی کرد و اکثر آبشارهای ما حتی آبشارهای سرعتی موسوی رو دریافت میکردند!! خوش شانسی شون هم بی تاثیر نیود . اصلا یه وضعیتی ...

درکل باید بیخیال مسائل صعود بشیم و باید با تمام قدرت بریم سروقت صربستان و با شایستگی کارمون رو تکمیل و تمام کنیم. مهم اینه که همه دنیا مارو تحسین میکنند.

14. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بنظرم مهدوی اصلا بازیکن ضعیفی نیست مساله اینه که معروف خیلی استثنائیه واسه همین هم فعلا بهترین پاسور دنیاست و همه حسرت داشتن یکی مثل اونو در تیمشون دارند! جالبه هر تیمی با ایران بازی میکنه معمولا آخر بازی از عملکرد کم نقص معروف هم تعریف و تمجید میکنند. من هم مثل شما امیدوارم جایگزین های استثنائی مثل معروف کشف و تربیت بشند مخصوصا که مهدوی هم سن و سالش کم نیست!
    کشف و تربیت که شدن و میشن و مهم تر اینه که اونایی که کشف میشن حفظ بشن.همین الان تیم ملی نوجوان ایران قهرمان اسیا شد بدون حتی دادن یک ست به حریفان.البته که کار فدراسیون والیبال بسیار خوبه و من امیدوارم این بازیکنان محو نمیشن مثل ورزش فوتبال.

16. 2 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من هنوز دنبال آمار بازیکنان هستم
    اکثرا دارن به میرزاجانپور حمله میکنند فقط به خاطر اینکه در اون صحنه پاش روی خط بود اما من در کل بازی این بازیکن رو ضعیفترین بازیکن تیم دیدم.با اینکه امتیازاتی هم برای تیم آورد اما در دفاع امتیاز داد،در حمله امتیاز داد و کلا پاشنه آشیل تیم شده بود.
    اینکه جوان هست و کم تجربه و ... هم بماند.

ضمنا درمورد بحث قدرت بدنی این رو بگم که در ورزش حرفه ای قدرت بدنی و آمادگی بدنی یکی از شرایط موفق هست.اینها رو باید در کنار آمادگی روحی روانی و تفکرات حرفه ای ورزشکار در موقعیتهای مختلف گذاشت.هوشمندی بازیکن در نوع دفاع،مقدار پرش،زاویه ضربه زدن،نگاه دقیق و ... از هر چیز دیگه مهمتر هست.

یه نگاه به آنالیز مربیان بکنید میبینید که همیشه دارند این نکات رو به بازیکنان گوشزد میکنند.

امشب نهایتا ایران و فرانسه باید 3-1 پیروز بشوند تا صعود کنیم که امیدوارم این اتفاق بیفته.
    ضمن اینکه الان تیم نوجوانان رو داریم که میتونه پایه خوبی برای آینده و ادامه این پیشرفت باشه.

18. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •