تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 262 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درود

این پکیج مخصوص ژاپن موزیکـ هاش ژاپنیه ؟ مثلـا به جای لینکن پارکـ بیاد گکتُ آراشی و غیره بیان بخونن ؟

اینطوری خدا میشه لـاکردار . خوش به حال ژاپنی ها که حداقل گزارشگرشون یکی دیگه ــست !
    والا از نسخه WE خبر ندارم که موزیک ژاپنی داره یا نه .

2. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

محمود جان قسمت اول پستم کلا مربوط بود به بهبود گیم پلی بازی همونطور که گفتم توی پست قبلیم گیم پلی بازی نسبت به 2014 بهبود داشته در این شکی نیس. ولی خوب من ترجیح می دم توی بازی شاهد انیمیشن های سورپرایز کننده باشم مثل چیزایی که آدم توی فیفا به وفور می بینه

یه چیزی هم که برام جالب بود این بود که من همیشه با خودم می گفتم که آهنگ ویک می آپ از تیم برگلینگ ( آویچی ) تم ورزشی داره و چرا توی بازیها ازش استفاده نمیشه که الان دیدم کونامی ازش بهره گرفته البته آهنگش رو فکر کنم توی فورزا هورایزن هم شنیده بودم اگه اشتباه نکنم

در جواب دوست خوبم مجتبی جان عرض کنم که همونطور که همه می دونن همه می دونن که PES2013 آخرشه آخرشه بی شوخی همه می دنن که من از کشته مرده های بی چون و چرای PES2013 هستم مثل خیل عظیمی از فوتبال گیمرها که تا سالیان سال PES2013 رو اسطوره خواهند دونست کونامی هر 3-4 سال یه بار می ترکونه PES6 PES2009 PES2013 جزو بهترین PES ها بودن. به هر حال چه می شه کرد به نظرم اگه زیاد بازی کنیم همین نسخه هم برامون جذابیت خوهد داشت از الان نمیشه قطعی حرف زد گیم پلی فوتبال چیزی نیست که با چند دور بازی کردن بخوای نظر کلی در موردش صادر کنی... ولی ناامید کننده نیست به نظرم حتی می تونه امیدوار کننده هم باشه
    درسته انیمیشنهای FIFA واقعا زیاد هستش اما خب یه چیزی که بهش رسیدم اینه که خیلیاش مخصوصا اونایی که مخصوص دریبلهای خاص هستش یه جورایی ناقص هستن و درست طراحی نشدن و اگه با PES مقایسه کنی میبینی کار PES واقعا بهتر در اومده . خب وارد این بحث نشیم اما همین قدر بگم تیم سازنده و تعداد اونها در دو کمپانی اصلا باهم قابل مقایسه نیستن . من آماری ندارم از تعداد اعضای تیم سارنده FIFA اما مطمین هستم بیشتراز PES هستن . حالا زمان محدود رو بهش اضافه کن مطینا اونی که تعدادش بالاست کارای بیشتری میکنه . زمان محدود و نیروی کاری کمتر . بودجه این دو شرکت هم اصلا با هم قابل مقایسه نیستن ! . از همه مهمتر حمایت فدراسیون جهانی فوتبال از بازی FIFA . بازی FIFA شاید بیش از 30درصد فروشش بخاطر لیسانهایی هستش که با پشتیبانی فدراسیون جهانی فوتبال کرده (تا چند سال دیگه تیم محله مارو هم لیسانس میکنه حالا ببینین کی گفتم )بقیه فروشش هم مال نکات مثبت بازیش . ( رگ PES من زد بالا ) اشتباهات تیم سازنده PES طی چندین سال هم مزید برعلت شد که FIFA بسرعت رشد کنه.

من به این PES امیدوارم.

اون آهنگ هم دقیقه اولش خوبه(دوپس دوپس ) بقیش زیاد فاز ورزشی نداره .

ارمین نظرت محترم اما جان من کجا PES2013 خوب بود. فیلم هندیه . نه حالا جدای شوخی من که اصلا نسخه 13 رو قبول ندارم .باور میکنی من از نسخه 6 که پادشاه بود بعد از اون از تمام نسخه ها که اومده نسخه 14 رو با اون همه مشکلاتش بهتر میپسندم.

کی همه اینارو داره ؟!

4. 15 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خداییش نسخه 13 خیلی هیجاان داشت

6. 6 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درسته نسخه 13 یه فوتبال محشر بود که من با گذشت دوسال دارم هنوز بازیش میکنم...اصلا استیل بازیکنا عالی هستش تو اون عین واقعیته...pes13فوتبالیه که فیفا15 نکات مثبت گیم پلیشو از رو اون ورداشته

8. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پایینو بخونین...مث فیفا خبر میزاره زیرش البته این از ترینر استفاده کرده پولش زیاد شده

10. این کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اون آهنگ هم دقیقه اولش خوبه(دوپس دوپس ) بقیش زیاد فاز ورزشی نداره .

آهنگ خوبه فقط خدا کنه طوری نباشه که مث سالیان پیش وقتی از منویی به منوی دیگه میریم آهنگ قطع نشه و اهنگ دیگه شروع بشه..مث 2013...من تو 2013 یه اهنگشو کامل نشنیدم

12. 4 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Notebook: Dell Inspiron N5010
    Processor: Intel Core i3 330M
    Graphics Adapter: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD
    Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels
    این سیستم منه روش کار میده؟
    4سال پیش خریدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من که اصلا نسخه 13 رو قبول ندارم .باور میکنی من از نسخه 6 که پادشاه بود بعد از اون از تمام نسخه ها که اومده نسخه 14 رو با اون همه مشکلاتش بهتر میپسندم.
    نطر من هم به نطر شما نزدیکتر است!
    ========================
    نظر همه دوستان قابل احترامه ولی به نظر من PES از سال 2008 و شروع نسل هفتم در جا زدن که نه پسرفت رو شروع کرد و نسخه 2009 این روند نا مبارک ! ادامه پیدا کرد و نسخه 2010 در واقع میخی بود بر تابوت سری !
    اوج این عقب ماندگی رو می تونین با مقایسه PES 2010 با FIFA 10 بهتر درک کنین.
    بعدش کونامی به خودش اومد و خواست که روند بازی رو که تخیلی و با شبیه سازی فاصله گرفته بود رو از نسخه 2011 درست کنه که البته نمی تونست چون انجین بازی به کل قدیمی بود و به هیچوجه پتانسیل لازم برای این کار رو نداشت، اشتباهی که EA نکرد و با یه انجین جدید و پیشرفته نسل هفتم رو شروع کرد و نتیجه اش رو هم دید.
    من از قدیم نسخه های مختلف WE/PES v رو بازی می کردم ولی باید بدون تعصب بگم نسخه های 2008 تا 2013 اصلا" شبیه ساز نیستن و میشه یه جورایی اونا رو تو دسته بازیهای آرکید قرار داد مهمترین دلایلش هم نبود هوش مصنوعی مناسب، فیزیک واقع گرایانه و انیمیشنهای طبیعی دونست که لازمه هر عنوان شبیه سازه.
    من نسخه 2008 رو زیاد بازی کردم، در واقع مجبور بودم چون انتخاب دیگه ای نداشتم ! ولی نسخه های بعد از اون رو اصلا" نتونستم تحمل کنم و حتی عنوان ناقص 2014 رو بهتر از اونا می دونم.
    اما PES 2015 داستانش فرق می کنه با وجود کمبودهایی که هنوز داره ولی نشون داده کونامی اگه ابزار مناسب ( Engine ) در اختیار داشته باشه باشه می تونه به رویه سابق برگرده و این خیلی امیدوار کننده ست...
    ================================================== ================================================== ====================
    Notebook: Dell Inspiron N5010
    Processor: Intel Core i3 330M
    Graphics Adapter: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD
    Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels
    این سیستم منه روش کار میده؟
    4سال پیش خریدم
    اگه نسخه 2014 رو با این لپ تاپ بازی کردین بعید می دونم مشکلی داشته باشین
    Last edited by Red EXotic; 09-11-2014 at 11:26.

15. 4 کاربر از Red EXotic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javad_0569's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    میون دیوونه ها!

پيش فرض

نسخه Pc کی میاد ؟

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چند روز دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •