والا از نسخه WE خبر ندارم که موزیک ژاپنی داره یا نه .
والا از نسخه WE خبر ندارم که موزیک ژاپنی داره یا نه .
درسته انیمیشنهای FIFA واقعا زیاد هستش اما خب یه چیزی که بهش رسیدم اینه که خیلیاش مخصوصا اونایی که مخصوص دریبلهای خاص هستش یه جورایی ناقص هستن و درست طراحی نشدن و اگه با PES مقایسه کنی میبینی کار PES واقعا بهتر در اومده . خب وارد این بحث نشیم اما همین قدر بگم تیم سازنده و تعداد اونها در دو کمپانی اصلا باهم قابل مقایسه نیستن . من آماری ندارم از تعداد اعضای تیم سارنده FIFA اما مطمین هستم بیشتراز PES هستن . حالا زمان محدود رو بهش اضافه کن مطینا اونی که تعدادش بالاست کارای بیشتری میکنه . زمان محدود و نیروی کاری کمتر . بودجه این دو شرکت هم اصلا با هم قابل مقایسه نیستن ! . از همه مهمتر حمایت فدراسیون جهانی فوتبال از بازی FIFA . بازی FIFA شاید بیش از 30درصد فروشش بخاطر لیسانهایی هستش که با پشتیبانی فدراسیون جهانی فوتبال کرده (تا چند سال دیگه تیم محله مارو هم لیسانس میکنه حالا ببینین کی گفتم)بقیه فروشش هم مال نکات مثبت بازیش . ( رگ PES من زد بالا
) اشتباهات تیم سازنده PES طی چندین سال هم مزید برعلت شد که FIFA بسرعت رشد کنه.
من به این PES امیدوارم.
اون آهنگ هم دقیقه اولش خوبه(دوپس دوپس ) بقیش زیاد فاز ورزشی نداره .
ارمین نظرت محترم اما جان من کجا PES2013 خوب بود. فیلم هندیه
. نه حالا جدای شوخی من که اصلا نسخه 13 رو قبول ندارم .باور میکنی من از نسخه 6 که پادشاه بود بعد از اون از تمام نسخه ها که اومده نسخه 14 رو با اون همه مشکلاتش بهتر میپسندم.
کی همه اینارو داره ؟!
![]()
درسته نسخه 13 یه فوتبال محشر بود که من با گذشت دوسال دارم هنوز بازیش میکنم...اصلا استیل بازیکنا عالی هستش تو اون عین واقعیته...pes13فوتبالیه که فیفا15 نکات مثبت گیم پلیشو از رو اون ورداشته
پایینو بخونین...مث فیفا خبر میزاره زیرشالبته این از ترینر استفاده کرده پولش زیاد شده
آهنگ خوبه فقط خدا کنه طوری نباشه که مث سالیان پیش وقتی از منویی به منوی دیگه میریم آهنگ قطع نشه و اهنگ دیگه شروع بشه..مث 2013...من تو 2013 یه اهنگشو کامل نشنیدم![]()
Notebook: Dell Inspiron N5010
Processor: Intel Core i3 330M
Graphics Adapter: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD
Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels
این سیستم منه روش کار میده؟
4سال پیش خریدم
نطر من هم به نطر شما نزدیکتر است!
========================
نظر همه دوستان قابل احترامه ولی به نظر من PES از سال 2008 و شروع نسل هفتم در جا زدن که نه پسرفت رو شروع کرد و نسخه 2009 این روند نا مبارک ! ادامه پیدا کرد و نسخه 2010 در واقع میخی بود بر تابوت سری !
اوج این عقب ماندگی رو می تونین با مقایسه PES 2010 با FIFA 10 بهتر درک کنین.
بعدش کونامی به خودش اومد و خواست که روند بازی رو که تخیلی و با شبیه سازی فاصله گرفته بود رو از نسخه 2011 درست کنه که البته نمی تونست چون انجین بازی به کل قدیمی بود و به هیچوجه پتانسیل لازم برای این کار رو نداشت، اشتباهی که EA نکرد و با یه انجین جدید و پیشرفته نسل هفتم رو شروع کرد و نتیجه اش رو هم دید.
من از قدیم نسخه های مختلف WE/PES v رو بازی می کردم ولی باید بدون تعصب بگم نسخه های 2008 تا 2013 اصلا" شبیه ساز نیستن و میشه یه جورایی اونا رو تو دسته بازیهای آرکید قرار داد مهمترین دلایلش هم نبود هوش مصنوعی مناسب، فیزیک واقع گرایانه و انیمیشنهای طبیعی دونست که لازمه هر عنوان شبیه سازه.
من نسخه 2008 رو زیاد بازی کردم، در واقع مجبور بودم چون انتخاب دیگه ای نداشتم ! ولی نسخه های بعد از اون رو اصلا" نتونستم تحمل کنم و حتی عنوان ناقص 2014 رو بهتر از اونا می دونم.
اما PES 2015 داستانش فرق می کنه با وجود کمبودهایی که هنوز داره ولی نشون داده کونامی اگه ابزار مناسب ( Engine ) در اختیار داشته باشه باشه می تونه به رویه سابق برگرده و این خیلی امیدوار کننده ست...
================================================== ================================================== ====================
اگه نسخه 2014 رو با این لپ تاپ بازی کردین بعید می دونم مشکلی داشته باشین
Last edited by Red EXotic; 09-11-2014 at 11:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)