تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 98 اولاول ... 155561626364656667686975 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دخه آ رفتنیه ... دیگه ناز کشیدن نداره
    باید به فکر جایگزینش باشیم

فندرسار تو اوج تجربه و بعد از یه دوران نه چندان موفق اومد یونایتد و دروازمون برای چند سال بیمه کرد
    به نظرم پیتر چک هم الان یه همچین شرایطی داره و میتونه بهترین جایگزین برای دخه آ باشه
    والدز هم به شخصه دوسش دارم
    Last edited by manchester fan; 16-05-2015 at 17:08.

2. 8 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

برای من یه موضوعی عجیبه.
    من تو اخبار از دستمزد هفتگی 120 هزار تا 200 هزار پوندی (پیشنهاد منچستریونایتد به دخه آ) شنیدم، بعد خبر اومده رئال دستمزد سالیانه 4 میلیون پوندی رو کنار گذاشته برای داوید. یعنی با اجازتون هفته ای میشه حدود هشتاد هزار پوند. بعد قیمت داوید دخه آ رو تعیین کردن 30 میلیون پوند!
    یکی منو روشن کنه که اولا کدوم آدم عاقلی دستمزد به این خوبی رو ول میکنه میره دستمزد پایین تر رو انتخاب میکنه. بعد اگه رئال بز میخواد بخره، بره سراغ تیم دیگه، 30 میلیون؟ سریوسلی؟
    من توی یه سایت خوندم 60 میلیون پوند! که شاید قسمتی از مبلغ خرید بیل باشه.
    حتما مزایای دیگه هم براش داره.در فوتبال اسپانیا و در دروازه یکی از دو تیم برتر باشه میتونه کلین شیتهای بیشتری داشته باشه تا انگلیس و در کل بازیهای آسانتری،از طرفی برای دروازه بان اول اسپانیا شدن هم مسلما موثر خواهد بود حضور در رئال
    --------------------------
    دخیا خیلی خوب بود اما وقتی نمیخواد در یونایتد بمونه نمیشه بزور پول نگهش داشت چون عشق و علاقه به باشگاه و انگیزه مهمتر هست.زمانیکه در ابتدای حضورش در یونایتد از دخیا و سوتی های وحشتناکش انتقاد میشد منچستر بهش اعتماد کرد و همین باعث شد تا پیشرفت کنه.حالا میخواد بره خب به سلامت.موفق باشی

در این بین یخورده کار در نقل و انتقالات سختتر میشه چون حالا باید دنبال دروازه بان هم باشیم.بهترینها که خریدشون سخته اما همونطور که دوستان گفتند شاید بشه روی خرید چک حساب کرد.البته با حضور والدز،احتمالا باشگاه بجای خرید چک،بدنبال دروازه بان جوانتری باشه که سالها دوازه رو تامین کنه.

احتمال زیاد rvp هم در لیست فروش قرار داده خواهد شد و شاید اون هم به مقصد رئال.با قیمتی حدود 17 میلیون یورو

بنظرم در این نقل و انتقالات هم بطور %100 نمیشه تمام خریدها رو انجام داد ولی مطمئنا از فصل قبل هدفدارتر خواهد بود.الان تاکتیک تیم مشخصه و خواسته ها و نیاز تیم هم همینطور
    Last edited by mohammad_87; 16-05-2015 at 19:25.

4. 7 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برای من که رفتنش موردی نداره وقتی بازیکن دلش با تیم نیست همون بهتر که ردش کنن بره - فقط زور داره فصل اول اومدنش به تیم با سوتی های دخیا قهرمانی با تفاضل گل از دست دادیم

الان شاخ شده برامون و شل کن سفت کن در آورده

بکام و رونالدو در اوجشون از تیم جدا شدن تیم به راه خودش ادامه داد دخیا که جلوی اونا عددی به حساب نمیاد

فقط امیدوارم دروازبان خوبی جایگزینش کنن همین تیم کرول دروازبان نیوکاسل و هم وطن فن خال هم گزینه خوبیه
    Last edited by clau; 16-05-2015 at 22:52.

6. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این وضعیت اگه دخیا بره چون قراردادش سال دیگه تموم می شه نهایت 20 -25 میلیون پوند دستمونو بگیره که خیلی بده
    یه سناریو دیگه اینه که تمدید کنه قراردادشو و بعد باشگاه بهش اجازه بده که بره که اونجوری کمتر از 40 میلیون پوند نباید بفروشیمش
    یه سناریو بعید هم هست که موندنی بشه فعلا
    حقیقتش اگه تیم دیگه بود من خیلی ناراحت نمی شدم ولی رئال بی انصاف کلا رو تلنت ما سرمایه گذاری می کنه قشنگ می ذاره بازیکن ستاره که شد میاد سراغش

8. 7 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

فقط امیدوارم دروازبان خوبی جایگزینش کنن همین تیم کرول دروازبان نیوکاسل و هم وطن فن خال هم گزینه خوبیه
    منم دقیقا نظرم روی تیم کرول هستش ، گلر خیلی خوبیه ، میاد و می شه یکی مثل فندرسار و اشمایکل بزرگ ، مطمئنم. احتمال داره چون فن خال هستش تیموتی کرول رو بیارن.

اون الان تو نیوکاسل بازی م یکنه که واقعا دفاع فاجعه ای داره ، گلر ها می تونن تو تیم های بزرگ تر با کار دفاعی بهتر رشد کنن.

به جز تیم کرول گلر تیم PSV هم می تونه گزینه ی خیلی خوبی باشه ، یعنی Zoet که تیمشون هم امسال با سرمربی گری فیلیپ کوکو تونست لیگ رو ببره . ممفیس دیپای هم که دیگه همونجا بود . این PSV یه هافبک خوبه دیگه هم داره که اگه به من بود اونم میاوردم منچستر چون چوونه Wijnaldum

10. 7 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یکی منو روشن کنه که اولا کدوم آدم عاقلی دستمزد به این خوبی رو ول میکنه میره دستمزد پایین تر رو انتخاب میکنه
    اینم مثه کروس احتمالا میره تا تمام جام ها رو با رئال بگیره
    البته 30 میلیون برای دروازه بان که یکسال مونده از قراردادش هم زیاده ... کلا قیمت های بازیکنا معلوم نیست آخرش به کجا میرسه.

12. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    منم دقیقا نظرم روی تیم کرول هستش ، گلر خیلی خوبیه ، میاد و می شه یکی مثل فندرسار و اشمایکل بزرگ ، مطمئنم. احتمال داره چون فن خال هستش تیموتی کرول رو بیارن.

اون الان تو نیوکاسل بازی م یکنه که واقعا دفاع فاجعه ای داره ، گلر ها می تونن تو تیم های بزرگ تر با کار دفاعی بهتر رشد کنن.

به جز تیم کرول گلر تیم PSV هم می تونه گزینه ی خیلی خوبی باشه ، یعنی Zoet که تیمشون هم امسال با سرمربی گری فیلیپ کوکو تونست لیگ رو ببره . ممفیس دیپای هم که دیگه همونجا بود . این PSV یه هافبک خوبه دیگه هم داره که اگه به من بود اونم میاوردم منچستر چون چوونه Wijnaldum
    چرا کرول؟سیلسن دروازه بان اول هلند بهتر از کرول هستش که.تقریبا هم سن هستند ولی فیزیک بلند کرول برتری داره به سیلسن.

گزینه های خوب و زیادی میشه برای دروازه پیدا کرد و اگر هم دخیا رفتنی باشه تاثیری در تیم نخواهد گذاشت.هرچند که آینده دار هست اما خود دخیا هم در همین فصل چند سوتی بد داده.برخی دروازه بانان بزرگ که مطمئنا در دسترس نخواهند بود اما میشه روی گزینه های خوب دیگه ای هم تمرکز کرد:

1.لوریس،28 ساله،تاتنهام،تیم ملی فرانسه
    در ابتدا گزینه اول تیم بود اما مثل اینکه باشگاه از خریدش صرف نظر کرده است.

2.چک،32 ساله،چلسی،تیم ملی چک
    از گزینه های بسیار خوب و در دسترس خواهد بود اما با توجه به سن و سالش باید در دو سه آینده بازهم یک خرید مجدد انجام داد.

3.سیریگو،28 ساله،پاریس سنت ژرمن،تیم ملی ایتالیا
    گزینه مورد علاقه من،اگر زیر سایه بوفون نبود خیلی زودتر و بیشتر دیده میشد.راضی کردن psg هم یخورده سخته مگر اینکه ترانسفر دی ماریا به این تیم وسط بیاد.

4.سیلسن،26 ساله،آژاکس،تیم ملی هلند
    از گزینه های هلندی که با ارتباطات فن خال خرید سختی نخواهد بود.

5.آکینفیو،29 ساله،زسکا،تیم ملی روسیه
    دروازه بان بسیار خوبیه،اخیرا در جام جهانی و لیگ قهرمانان هم بازی های خوبی ازش دیده ایم.

همچنین فابیانسکی از سوانسی،لنو از لورکوزن و آلوز از والنسیا جزو دروازه بانان خوب و قابل اعتماد میتونند باشند.

14. 8 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با شکست دیشب لیورپول دیگه سهمیه قطعی شد، ایشالا بتونیم مستقیم صعود کنیم

یکی از سایتا در مورد اخبار نقل و انتقالات نوشته بود که دیلی تلگراف نوشته چک تو صدر لیست فن خال قرار داره و میرور هم گفته منچستر دیگه علاقه ای به کلاین نداره.

نظر دوستان در مورد دروازه بان جوون که بیاد و تا چندین سال دروازه تأمین باشه، دخیا هم قرار بود تا چندین سال بمونه ولی این شد! بنظرم بهتره چک رو بگیریم تا پسره فن در سار برسه

هنوز خبری از خروجی های باشگاه نشده ولی بنظر میرسه کسایی مثل رافائل و فن پرسی و دخیا یا حتی شاید اوانز و دیماریا و ماتا ! جدا بشن ، اصن دوس ندارم ماتا جدا بشه، یانوزای هم کلا محو شد، با وجود دیپای و دیماریا و نانی تو فصل بعد احتمالاً باز هم بهش بازی نمیرسه، باید خودش رو مثل هررا به مربی تحمیل میکرد ولی خب تجربه هررا رو نداشت و بهتره قرضی جدا بشه

خسه هم قصد جدایی از رئال رو داره، بنظرم میتونه واسه منچستر موثر باشه، بازیکن آینده داریه

16. 8 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

طبق خبرهایی که هست، دخیا در مورد رفتن یا موندنش آخر فصل تصمیم گیری می کنه (بعد از مشورت با خانوادش) ولی به نظر می رسه رفتنی باشه. قطعا می تونه با موندنش بخشی از تاریخ منچستر رو بعد از دروازه بان های بزرگی مثل اشمایکل و فن در سار رقم بزنه، ولی شرایط به نحوی هست که همه چیز برای بازگشتش به اسپانیا و مشخصا رئال مادرید فراهم هست؛ نتایج ضعیف رئال و هو شدن های کاسیاس، بحث تمدید قرارداد و علاقه رئال. پیتر چک می تونه خرید خیلی خوبی باشه، هر چند هم والدز و هم چک هر دو سنشون بالاست ولی تجربه حضور فن در سار و به طور کلی تر سطح هر دو، می تونه خیالمون رو از بابت دروازه بان راحت کنه. بعلاوه اینکه قطعا باید از یه دروازه بان جوان در کنار این ترکیب استفاده کرد.
    در صورتی که خرید چک میسر نشه باید بریم سراغ گزینه هایی که دوستان گفتن، گرچه منم با بگوویچ موافقم نیستم !

به نظر می رسه منچستر به کلاین نزدیک باشه، خبر عدم علاقه منچستر به کلاین رو ندیدم و حتی ظاهرا ساوتهمپتون به دنبال جانشینش هم هست.

دی ماریا نباید فروخته بشه؛ این فصل نمی تونه معیار خوبی برای بررسی عملکردش باشه بعلاوه اینکه وقتی چنین هزینه ای براش پرداخت شده قطعا باید فرصت بیشتری بهش داد قابلیت های خودش رو نشون بده. حداقل یه فصل دیگه باید دی ماریا در منچستر باشه و بعد از اون اگه نتونست خودش رو وفق بده، فروخته بشه. آخرین خبرهایی هم که خوندم بحثی در مورد رفتنش نبود.

به نظر می رسه بیل سرانجام به لیگ جزیره برگرده. البته اخبار ضد و نقیض در این مورد خیلی زیاد هست اما با توجه به شرایط رئال و علاقه منچستر یونایتد و سیتی برای بازگرداندن بیل، به نظرم بیل رئال رو ترک خواهد کرد. انتقال رونالدو کمی بعید هست، شاید اگه این روند رو ادامه بده انتهای فصل بعد رئال رو ترک کنه.

نانی هم قطعا بر می گرده چون ظاهرا اسپورتینگ حاضر نیست مبلغی رو که براش تعیین شده پرداخت کنه.

در خط حمله هم منچستر به جذب مولر علاقه داره؛ کاوانی و کین هم سایر گزینه ها هستن و حتی شاید بنزما. از این بین انتقال دو گزینه اول محتمل تر هست. خروجی هم احتمالا فن پرسی باشه که رئال قصد خریدنش رو داره.

در مورد سایر بازیکنان هم احتمالا یانوزای قرضی به یه تیم دیگه منتقل میشه و احتمال جدایی رافائل هم وجود داره، ضمن اینکه احتمالا انتقال قرضی کلورلی هم تمدید بشه.

و در مورد بازی طبق یکی از آخرین خبرها اینکه به نظر می رسه فالکائو از ابتدا بازی می کنه. اگه اینطوری باشه به نظر من آخرین فرصت فالکائو هست.

18. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همون طوری که دوستان گفتن به نظر من هم به احتمال خیلی زیاد دخیا رفتنیه و موندگار نیست در مورد جانشینش من "چک" رو ترجیح میدم ولی میدونم نشدنیه چون تا وقتی که چک با چلسی قرارداد داره مورینیو اونو نمیفروشه پس این انتقال منتفیه چون همه مون مورینیو رو خوب میشناسیم. مسئله دیگه در مورد چک اینکه ونگر هم بشدت دنبالشه.
    در مورد بیل فکر میکنم برای لیگ جزیره واقعا خوبه ولی اگر بخواد با یه قیمت غیر معقول خریداری بشه به نظرم این انتقال صورت نگیره بهتره همین الان یونایتد داره درآمد هفتگی بیشتری به دخیا پیشنهاد میده در مقابل مبلغی که رئال قراره بخره واسه همین میگم یونایتد ثابت کرده توانایی خرید بازیکنایی با پول بیشتر از اونی که ارزششون هست رو داره، الان ما خیلی از بازیکنایی رو که لازم نداریم به این دلیل نمی تونیم بفروشیم چون دستمزد هفتگیشون واقعا بالاست. حتی چلسی هم با این ارقامی که ما خرید میکنیم، خرید نمیکنه به نظرم بعضی از بازیکنها رو منچستر بیخودی گرون میگیره
    رافائل قطعا جدا میشه قبلا فن خال گفته بود نمیخوادش و فصل بعد با ما نیست.
    در مورد دیماریا هم من با آقا محمد موافقم کاش نره ولی این خبر رفتن به بایرن و اینکه شیوه بازیش برای اون لیگ جواب میده و میگن حتما اونجا دوباره اوج میگیره رو اعصابه هرچند من الان یه مصاحبه ازش خوندم که توش هیچ خبری از رفتن نبود و خیلی امیدوار کننده بود.
    امروزم فکر کنم از ابتدا بازی کنه؛ کاش امروز ببریم این آرسنال رو خیلی این مدت دور برشون داشته تاریخم نشون داده همیشه ما ترمزشون رو کشیدیم کاش امروزم همین طور بشه

20. 8 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •