تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 203 اولاول ... 155561626364656667686975115165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برادر تو پست منو خوندی اصلا؟ دم مسی گرم منم تحسینش میکنم اما الان بحث توپ طلا و رکورد گلزنی مسی تو لالیگاست پس چه ربطی داره که من برم امار گلزنی کلیشون رو بذارم؟
    عزیز من شما شرایط ازمایش میدونی یعنی چی؟؟
    مقایسه ای ک در مورد میانگین گلزنی کردید ب کل اشتباهه

شرایط ازمایش دو چیز یعنی همه چی شرایطش مساویه باشه تا مقایسه کرد اونارو

شما میگی میانگین گل مسی ۸۸/ و رونالدو ۱.۱
    خب این اشتباهه ...
    اگه از سال ۲۰۰۹ حساب کنید قابل قبوله ک جفتشون تو لالیگا رقابت داشتن..
    ب هر حال رونالدو امسال توپ طلا رو میبره بدون شک...منم صحبتم فقط در مورد میانگین گلزنی بودش

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خب این اشتباهه ...
    ب هر حال رونالدو امسال توپ طلا رو میبره بدون شک...منم صحبتم فقط در مورد میانگین گلزنی بودش

دوست عزیز شرایط آزمایشی که شما میگی هم ناقصه! چون پست دو تا بازیکن فرق داره و اصلا دو تا استایل متفاوت هستن اینا. اصولا امکان نداره برای مقایسه این دو تا بازیکن بشه در یک بازه زمانی خاص، تمام شرایط تاثیر گذار یکسان باشن. پس گقتن اینکه کدوم بهتره باز بر می گرده به سلیقه.
    شما میگی گلزنی تو پرتغال راحت تره...منم از اینور میگم موندن تو یه تیم و اخت شدن با شرایطش خیلی راحت تر از جابجایی تو تیمها و حتی لیگهای مختلف هست.

3. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز شرایط آزمایشی که شما میگی هم ناقصه! چون پست دو تا بازیکن فرق داره و اصلا دو تا استایل متفاوت هستن اینا. اصولا امکان نداره برای مقایسه این دو تا بازیکن بشه در یک بازه زمانی خاص، تمام شرایط تاثیر گذار یکسان باشن. پس گقتن اینکه کدوم بهتره باز بر می گرده به سلیقه.
    شما میگی گلزنی تو پرتغال راحت تره...منم از اینور میگم موندن تو یه تیم و اخت شدن با شرایطش خیلی راحت تر از جابجایی تو تیمها و حتی لیگهای مختلف هست.
    خلاصه مقایسه میانگین گلزنیشون از ۲۰۰۹ ب بعد بهترین شرایط ازمایش واسه مقایسشونه..جفتشون دوران افت و اوج داشتن...الان رونالدو تو اوجشه مسی کمی افت کرده
    ۲۰۱۲ هم مسی تو اوجش بود ک ۹۱ گل تو ی فصل زد...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خلاصه مقایسه میانگین گلزنیشون از ۲۰۰۹ ب بعد بهترین شرایط ازمایش واسه مقایسشونه..جفتشون دوران افت و اوج داشتن...الان رونالدو تو اوجشه مسی کمی افت کرده
    ۲۰۱۲ هم مسی تو اوجش بود ک ۹۱ گل تو ی فصل زد...

قبول داری که هم پست نیستن؟ پس مقایسه جز به جز معنی نداره.

6. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قبول داری که هم پست نیستن؟ پس مقایسه جز به جز معنی نداره.
    اگه هدف شما اینه ک مسی مهاجم نوکه و رونالدو هافبک چپه و از دروازه دوره و گلزنی براش سخته قبول ندارم..
    رئال مربی باهوشی داره و میدونه کجا قرارش بده تا گلزنی بیشتری کنه براشون...پس داره از حداکثر توانشون استفاده میکنن جفتشون...شاید اگه رونالدو جای بنزما بازی کنه امار گلزنیش بیاد پایین...

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب این اشتباهه ...
    شما اول نگاه کن ببین من به چه منظوری این مقایسه رو انجام دادم....میگم ملاک قرار دادن رکورد زدن گلزنی لالیگا توسط مسی برای توپ طلا فوق مضحکه چون این داستان حاصل چند فصله نه یک فصل.
    حتی شما نمیخوای قبول کنی که رونالدو از یه تیم دیگه و از یه لیگ دیگه اومده به رئال اما هیچ افتی نکرد تازه مسی تو اوج دوران بارسا این رکورد رو زده در حالی که رونالدو اینطوری نبود و رئال از سال 2010 به بعد با اومدن مورینیو کم کم اوج گرفت.
    تازه از سال 2009 هم حساب بکنیم برتری مسی خیلی ناچیزه که بازم بخواد ملاک قرار بگیره (البته این ملاک قرار دادن رکورد در هر شرایطی زیر سواله! )
    مسی از 2009 به اینور تو 165 بازی 192 گل زده که میشه 1.16
    حالا رونالدو هست 1.11
    حالا شما باز بیا بگو نه از 2009 به اینور مقایسه کن!
    اگه واقع بین باشید مسی تا الان جزء سه نفر امسال نباید باشه.
    به نظر من سه نفر باید اینا باشن : رونالدو - دیماریا - روبن!

9. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

آقا جان بحث بیخود نکنید. رونالدو و مسی الان هدفشون گلزنیه و هر دو دارن این کار رو میکنن. رونالدو تو منچستر خیلی اوقات هافبک راست بازی میکرد و کلاً از دروازه دور بود و آمار گلزنیش پائین تر بود. و اینکه کریس چند بار تیم عوض کرده و از 13-14 سالگی تو یه تیم نمونده و یاد سبک دفاعی سال اول مورینیو و اون بازی الکلاسیکو که رونالدو از جلو نکشیدن تیم عصبانی بود و عکس العمل نشون داد بیفتین. همه چی دستتون میاد. توی تیم ملی هم که کلاً 3 تا بازکن خوب دارن که 2 تاش دفاع هستن و نانی بگیر نگیر داره و خیلی اوقات نمیگیره.
    به نظر من پارسال هم اصلاً نباید اسم مسی جزو 3 تا میبود چون کاری نکرده بود و خلی سال بدی داشت و درخشش کریس و زلاتان و ریبری بیشتر بود.
    امسال به نظرم باید مولر جزو 3 تا باشه. هم توبایرن خوب بود و هم جام جهانی. یه کسی که خیلی برای آلمان زحمت کشید واسمش کمتر برده میشه هم شواین اشتایگر هست که تاثیرش رو میشد دید البته جدا از بحث توپ طلا گفتم.

11. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب چیزی به الکلاسیکو نمونده
    آرزو میکنم تا بارسلونا پس فردا جلوی ایبار هم کلین شیت بکنه و دروازشو بسته نگه داره، چون که رئال این کلین رو خواهد شکست اونم با آمار بالا

13. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

شما اول نگاه کن ببین من به چه منظوری این مقایسه رو انجام دادم....میگم ملاک قرار دادن رکورد زدن گلزنی لالیگا توسط مسی برای توپ طلا فوق مضحکه چون این داستان حاصل چند فصله نه یک فصل.
    حتی شما نمیخوای قبول کنی که رونالدو از یه تیم دیگه و از یه لیگ دیگه اومده به رئال اما هیچ افتی نکرد تازه مسی تو اوج دوران بارسا این رکورد رو زده در حالی که رونالدو اینطوری نبود و رئال از سال 2010 به بعد با اومدن مورینیو کم کم اوج گرفت.
    تازه از سال 2009 هم حساب بکنیم برتری مسی خیلی ناچیزه که بازم بخواد ملاک قرار بگیره (البته این ملاک قرار دادن رکورد در هر شرایطی زیر سواله! )
    مسی از 2009 به اینور تو 165 بازی 192 گل زده که میشه 1.16
    حالا رونالدو هست 1.11
    حالا شما باز بیا بگو نه از 2009 به اینور مقایسه کن!
    اگه واقع بین باشید مسی تا الان جزء سه نفر امسال نباید باشه.
    به نظر من سه نفر باید اینا باشن : رونالدو - دیماریا - روبن!
    ببخشید یه چیز مهمی بگم که؛ کسب توپ طلا فقط آمار گلزنی نیست! مهم اینکه تو تیم چطور ظاهر بشی..یعنی درصد موفقیتهای پیروزی و کسب نتیجه تیم خیلی واسه کسب توپ طلا مهمه بعدشم گلهای که باعث تغییر یا تعویض به سود تیم خودت باشه هم یکی از ملاک های اصلی به حساب میاد.
    باز هم ببخشید؛ ولی من گفته SA3EDLORDعزیز رو کمی قبول ندارم! درسته که ریبری و رونالدو و همینطور روبن تو جام جهانی پیشین خوب بودند ولی تاثیر پذیری مسی (منظورم گلزنی کمش نیست) در رسوندن ارژانتین به فینال هم نباید چشم پوشی بشه! بعدشم شما برو پاس گلهای مسی و رونالدو رو در بیار مطمئن باش آمار برای مسی سنگینی میکنه
    موفق باشید

15. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

به قول یارو گفتنی WTF ؟؟؟

ببخشید یه چیز مهمی بگم که؛ کسب توپ طلا فقط آمار گلزنی نیست! مهم اینکه تو تیم چطور ظاهر بشی..یعنی درصد موفقیتهای پیروزی و کسب نتیجه تیم خیلی واسه کسب توپ طلا مهمه بعدشم گلهای که باعث تغییر یا تعویض به سود تیم خودت باشه هم یکی از ملاک های اصلی به حساب میاد.
    والا تا اونجایی که یادم میاد تو 1 سال اخیر مسی بجز انتخاب به عنوان بهترین بازیکن زمان تو بازی آرژانتین با نیجریه و ایران و .... افتخار دیگه ای کسب نکرد
    که اصلا اینا افتخار نیست !!

رونالدو تو 1 سال اخیر 3 جام گرفت و رکورد فوق العاده ای تو چمپیونز زد
    کسب چمپیونز که بارسا اصلا خوب ظاهر نشد ولی رونالدو با رئال همه تیما رو درو کرد !!

گرفتن جام یوفا که هر 2 گل بازی رو رونالدو زد و باعث بردن بازی به سود رئال شد !!

فینال کوپا نبود ولی نقش فوق العاده ای تو رسوندن تیم به فینال داشت !!

پس میبینید گل های رونالدو باعث موفقیت رئال شده ولی گل های مسی جز کسب جوایز فردی مثل بهترین بازیکن زمین هیچ نتیجه دیگه ای واسه بارسا و آرژانتین نداشت !!

ولی تاثیر پذیری مسی (منظورم گلزنی کمش نیست) در رسوندن ارژانتین به فینال هم نباید چشم پوشی بشه!
    فکر کنم شما بازی سوئد - پرتغال رو یادت رفت ؟؟؟ (( البته شاید نخواستی یادت بیاد ))

رونالدو اگه نبود الان زالاتان با سوئد تو جام جهانی بود !!
    بازی با سوئد در مجموع 4-2 به نفع پرتغال تموم شد که هر 4 گل رو رونالدو زد !!
    که اگه گل های رونالدو رو حذف کنیم کلا پرتغالی باقی نمی مونه !

و ضمنا
    بازیکنان پرتغال رو دارید با آرژآنتین مقایسه میکنید ؟؟

پرتغال بجز رونالدو - نانی و په په کس دیگه ای داره ؟؟
    از اون طرف مسی کنار کسایی مثل دیماریا - آگروئو - ماسکرانو و .... داره بازی میکنه که هرکدوم تو پست خودشون بهترین هستن !!

! بعدشم شما برو پاس گلهای مسی و رونالدو رو در بیار مطمئن باش آمار برای مسی سنگینی میکنه
    موفق باشید
    با جمع آمار گل و پاس گل در بازی های ملی و باشگاهی رونالدو با تفاضل +1 بالاتر از مسی هست !!

-------------

پس میبینید نقش رونالدو تو پرتغال خیلی نتیجه بخش تر بوده
    ولی تو 1 سال اخیر فکر نکنم مسی کاری واسه بارسا کرده باشه و یا بارسا چیزی به دست آورده باشه با آمار های مسی !!

17. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •