روی مزدا 3 هم فکر کنید
چون با توجه به ملاکهاتون
مزدا 3 هم ماشین خوبی است
واقعا مزدا خیلی کم خرج تر و کم مصرف تره
اصطلاک بسیار کمی هم داره
و یه ماشین ژاپنی است
روی مزدا 3 هم فکر کنید
چون با توجه به ملاکهاتون
مزدا 3 هم ماشین خوبی است
واقعا مزدا خیلی کم خرج تر و کم مصرف تره
اصطلاک بسیار کمی هم داره
و یه ماشین ژاپنی است
دوستان یه اپتیما 2010 سفید 70000 کارکرد هم دیدم میگه 90 و هر چه سریعتر جواب میخواد ... ممنون میشم نظراتتونو رو این یکی در مقایسه با سراتو صفر
و سوناتا 2009 ... این دیگه آخریشه![]()
به مراتب خرید خودروی صفر کیلومتر پیشنهاد میشه و سراتو هم که دیگه گزینه مورد نظر هست
پس انتخاب کنید و از رانندگی باهاش لذت ببرید.
اینجوری میدونی ماشین از روز اول دست خودت هست - خودت آبندیش میکنی و هرکاری هم که بخوای باهاش بکنی
بدون ترس و استرس از صاحب قبلیش هست.
اپتیما 2010 در مقابل سوناتا حرفی برای گفتن نداره اگر اپتیما نسل جدید بود فرق میکرد
اگر قصد خرید سراتو رو دارین به نظر من موتور 2000 CC رو انتخاب کنید.
دقیقا مشکل اینه که پول 2000 سی سی سراتو رو ندارم!
شما گفتین بودجتون 90 میلیون تومان هست درسته؟
سراتو با موتور 2000 CC مدل 2012 با کارکرد پایین در حد صفر میتونی پیدا کنی
چند روز تو نمایشگاه ها بگرد پیدا میکنی.
عزیز برادر، ماشین صفر نخر اگه میتونی کارکرده خوب بیابی البته، صفر فقط لطفش داشتن گارانتی و دست اول بودنه، این ماشینای خارجی آخ نمیگن که بخوای بری صفرشو بخری،
دوم؛ اپتیما سوار شدم خیلی خوبه ریختش سلیقهای خودتون نمیتونم نظر بدم، کارکردش با این قیمت بالاست باید قیمت بیاد پایینتر، ولی چون اپتیما 6 سیلندره مصرفش بالاتره
سوم؛ سراتو 1600 جون نداره نخر، امکاناتش هم نسبت همین اپتیما یا سوناتا یا نیو مزدا کمتره
چهارم؛ مزدا 3 که داشتم یا سرعت 120 مصرفش میشد 8.5، اما سوناتایی که دارم با 140 میشه 8.5، مگان هم مصرفش پایینه اما تو سرعت 130 میشه 10
مصرف سوخت به نوع رانندگی و سرعت و خیلی فاکتورای دیگه بستگی داره، سوناتا موتور بزرگتری داره و مصرفش در سرعتهای بالا کمتره نسبتا چون توان موتور وقتی دور موتور بره بالا بیشتر میشه و مصرف میاد پایین تر و اون دور بالا یعنی 3000 دور در دنده 5 سرعت 140 رو میده
سوناتای 2009 رو نخری 90 تومن یه وقت که خیلی بالا خریدی، اگه تهرونی میتونی ماشین خوب پیدا کنی اون راهنمای همشهری رو بگیر دستت ولی اینو بدون بیش از 80 درصد آگهی های روزنامه و اینترنت توی تهران کار همین دلال های پیشرفته است، ضمنا موقع خرید ماشین دست دوم وقتی داری پول میدی نیازی به التماس نیستش که شرط و شروطت رو تکمیل میکنی و همه چی رو ثبت میکنی ، بعد از خرید هم اگه معلوم شد فروشنده کتمان واقعیت کرده قابل پیگیریه، فقط اگه از دلال میخری باید اعتماد سازی بشه، شاهد هم قولنامه رو امضا کنه و قستمی از پول رو بعد از تستها و چک کردن زیر و بم ماشین بدی
اون جمله معروف چرخ گندیده رو گفتم چون این ماشینا رو داشتم، مزدا و سراتو یه ماشین مسابقه هستن که در برابر سوناتا نمیارزن این قیمت، سوناتا شتابش کمتره اما در نهایت هردوشون رو میخوره، با این وضع جاده و جاده بان هم داریم پراید هم بالای 120 میره و جریمه میشه تپل پس زیاد تو کار شتاب و ریختش نباش ببین چه سواری و چه آسایش و آرامش به خودت و خانواده میده
من واقعا از دوستان ممنونم که راهنمایی میکنن
بالاخره انتخابای من محدود شدنفعلا سراتو 1600 صفر رو برداشتم که بی ماشین نباشم
از قیافه اپتیما هم خوشم اومد دیدمش و سوار شدم فقط طرف حاضره 6 تومان سر بگیره با سراتو عوض کنه. از اینم پایین نمیاد
یدم نمیاد اینکارو یکنم چون به نظرم نرم تر از سراتو و جادار تر اومد فقط 70000 تا کار کرده دیگه واسه 2010 هم هست یعنی سالی 35000 زیاد نیست؟؟؟؟؟
مصرفشم تو سایت رسمی اندازه گیری مصرف سوخت اتومبیل آمریکا زده شهر صدی 11.8 و اتوبان 8.4 اگه از این بیشتر نباشه راضیم !
بعد هم این قضیه موتور سوزی ماشینای کیا چیهمن شنیدم ترسیدم اساسی امیدوارم شایعه باشه ؟؟؟!!!
خلاصه ما رو سوق بدین به سمت انتخاب بهتر با نظراتتون
راستی کمری 2009 و 2010 چند جا پرسیدم نداشتن گفتن این مدلا کمیابه به خاطر اختلاف ایران و ژاپن تو اون سال و این حرفا وگرنه اگه بشه با 90 حتی کمری 2009 هم خرید از همه بهتره حیف
پ. ن : با توجه به گرونی ماشین هرچه سریعتر باید اقدام کنم
ممنون
Last edited by redevil6990; 27-01-2013 at 00:07.
سلام
با شرایط فعلی با بودجه 60 -70 خرید BMW سری 3 ترجیحآ E90 320 یا E46 318 توصیه می شود ؟
هزینه نگهداری اگر سالمش گیر بیاد برای هر سرویس چقدر میشه ؟
BMW 320 با این بودجه خیلی سخت گیر میاد شایدم گیر نیاد چون
من یه مدل 2006 رو دیدم میگفت 90 میلیون تومان
که خیلی سخت گیر میاد تمیز و سالمش.
اما 318 مدل 2005 رو میتونی پیدا کنی
دوست عزیز مبارکه
به نظر من با اپتیما عوض کن هم ضرر صفر نگه داشتن بهت نمیخوره و هم اپتیما کجا سراتو اونم 1600 کجا
مصرف سوختش کمه واقعا اما نه اینقدر، ولی کمه سالی 35000 تا زیاده اما واسه پراید و پژو واسه اپتیما هم زیاده اما مشکلی براش پیش نمیاد
شما ماشینو ببر نمایندگی جیک و پیکش رو چک کن اگه خواستی سراتو رو بده بره اپتیما رو بخر حالشو ببر، سراتو 1600 هم که کارت سوخت نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)