خب خدا بخیر کنه دوستان
از لحاظ منطقی که حساب میکنم میبینم برد ما جلوی آرژانتین قطعیه.. ولی خب از طرف دیگه یه سری فاکتورهای دیگه هستن که تابحال باعث شدن آرژانتین به اینجا برسه! من نسبت به این فاکتورها مشکوکم آقا مشکوکمیفهمید که چی میگم
![]()
خب خدا بخیر کنه دوستان
از لحاظ منطقی که حساب میکنم میبینم برد ما جلوی آرژانتین قطعیه.. ولی خب از طرف دیگه یه سری فاکتورهای دیگه هستن که تابحال باعث شدن آرژانتین به اینجا برسه! من نسبت به این فاکتورها مشکوکم آقا مشکوکمیفهمید که چی میگم
![]()
امیدوارم آلمان انتقام ما رو از آرژانتین بگیره![]()
آلمان اگه زحمت بکشه و به اعتماد به نفس زیادیش رو که از بازی با برزیل به دست آورده قلبه کنه راحت میتونه آرژانتین رو بزنه
فقط کافیه یه بازی منطقی و بدون نقص ارائه بده
همون 90 دقیقه کار تمومه
آرژانتین هیچ رقیب درست و حسابی نداشت تا اینجا
سخت ترین تیمی که باهاش بازی کردن هلند بود که سر پنالتی بردن !!!
با ایران و سوئیس که 1 دقیقه مونده بود بازی تموم بشه بردن
کلا کار شاخی نکرده تا اینجای کار !!
فقط امیدوارم روز خوب آلمان باشه !!
خوب تیم ما که در یک بازی نزدیک و برابر باخت.
امیدوارم آلمان انتقام برزیل ، ایران و هلند رو از آرژانتین بگیره.
در مقابل آلمان حرفی برای گفتن ندارن. برید بهشون بگید دنیا دست کیه![]()
دوستان هلندی عزیز ( امشب شدیداً طرفدار هلند بودم و معتقدم آرژانتین بسیار با خوش شانسی به فینال رسید ) اصلاً نگران نباشین، اتفاقا خیلی دوست دارم آلمان آرژانتین شاد و خوشحال رو به خاک و خون بکشه
انتقامتون رو به زیباترین شکل ممکن می گیریم، آرژانتین جلوی این آلمان حرفی برای گفتن نداره!
یه احساسی بهم میگه آلمان تحت تاثیر بردش مقابل برزیل فینال امسال رو خراب میکنه.....
امیدوارم اینطور نشه و شاهد ستاره 4 ام باشیم در این تیم
اگه فینال رو گند بزنن باید توی همون برزیل تبدیل شون بکنن به گوشت چرخی و بعنوان گوشت برزیلی صادرشون کنن
به امید اینکه آلمان ها همین روحیه رو داشته باشن و مثل 4 سال پیش جلو اسپانیا یه دفعه ای قفل نشن![]()
چه فینالی......We can't wait
یک حساب خاصی با آرژانتین هست ودیعه گذاشته شده از دو سه دهه پیش
دوستان هلندی عزیز ؟
اینجا تاپیک آلمانه !!!![]()
با توجه به تجربه ی آلمان تو یورو معمولا جلوی دروازه بان های کار درست کم میاریم ( ایتالیای لنتی)
امیدوارم این بازی ازین خبرا نباشه دیگه . هر چند باید قبول کنیم توی زدن ضربه آخر هنوز به اون حد قوی نیستیم .
به امید قهرمانی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)