با سلام
جناب Mehdi_Max از لطف و راهنمایی شما خیلی متشکرم ، نکته ای که فرمودید رو بررسی میکنم و منتظر اعلام شماره مرکز SMS هم هستم![]()
با سلام
جناب Mehdi_Max از لطف و راهنمایی شما خیلی متشکرم ، نکته ای که فرمودید رو بررسی میکنم و منتظر اعلام شماره مرکز SMS هم هستم![]()
دوست عزيز فكر كنم شمارش اين باشه يه تست بكن 9891100510+نوشته شده توسط FX64 Dual Core
در قسمت تنظيمات sms وارد بخش Service Center و شماره 9891100510+ رو وارد كن تا مركز ارسال فعال بشه
اينو يه امتحان بكن جوابشو بزار![]()
[QUOTE=Mehdi_MaX]فكر ميكنم اشتباه ميكني
يه ريست ستينگ (Reset Setting) بكن نه مستر ريست شايد تنظيمهات بهم ريخته![]()
سلام من ميگم شايد قبل از اينكه اون گوشي رو بخرم كسي باهاش حرف زده؟
Last edited by hamid1985; 22-10-2006 at 02:37.
با سلام
باز هم از لطف شما متشکرم، در حال حاضر به گوشی دسترسی ندارم !! فردا تست و نتیجه را اطلاع میدهم.
ممنوننوشته شده توسط Mehdi_MaX
منظورت اينكه تو جمع دقايق صحبت شده اينجوريه ؟نوشته شده توسط hamid1985
![]()
اگه اينجوري باشه حتما قبلش يكي باهاش تماس گرفته !!![]()
مهدي جان ممنون از جوابتنوشته شده توسط Mehdi_MaX
آخه من به گوشي هاي ديگه مثل كا750 و دبليو 800 هم همين كد اشتباه را دادم ولي اين طوري نشدن. فكر نمي كنيد مشكلي داشته باشه راستي گوشي شما هم اين طوري ميشه؟
سلام
من چند سوال درباره گوشیه w700 دارم
1- چطوری میشه کاری کرد که وقتی گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر متصل میکنیم گوشی شروع به شارژ کردن نکنه
2- نمیدونم چرا هر چیزی که روی رم گوشی کپی میکنم اصلا نمایششون نمیده منظورم اینکه گوشی اصلا اون پوشه ای که ساختم یا فایلی رو که کپی کردم رو نشون نمیده و انکار میکنه که یه پوشه یا فایل در فلان قسمت است اما وقتی که گوشی رو متصل میکنم به کامپیوتر همون فایلها یا پوشه رو نشون میده. یا به طور کلی بگم که اصلا هر چی میزنم روی رم گوشی اونها رو نمایش نمیده اینم بگم که رم گوشی کاملا فضا داره در حالی که اگه اون پوشه یا فایل رو در حافظه خوده گوشی کپی میکنم به طور واضح قابل استفاده قرار میگیرند حالا میخواستم ببینم مشکل کجاست؟
حسين جان مشكل خاصي نيست زياد حساس نشونوشته شده توسط hossein31
در ضمن فعلا گوشي ندارم منتظر دبليو 850 و دبليو 950 (البته اين هنوز نيومده ولي زود مياد) هستم تا قيمتهاش متعادل بشه و يكيشو بخرم![]()
1- نميشه كاري كرد با اتصال كابل USB گوشي شروع به شارژ كردن ميكنهنوشته شده توسط تكنولوژي
![]()
2- دوست من شما نبايد اون چيزايي كه ميخواي كپي كني بريزي تو شاخه اصل گوشي, شما بايد بري تو پوشه هاي گوشي و بعنوان مثال اگه موزيك و آهنگي داري بريزي توي پوشه Music , اگه فايل تصويري داري بريزي توي پوشه Video , اگه عكس داري بريزي توي پوشه Image و ..... كه اينا همشون بصورت كارخونه اي روش هست و احتياجي به درست كردنشون نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)