سلام..
دوستمن اگه امکان داره درمورد روت بیلد 7.3.2(لالیپاپ) یتوضیح کامل بذار..
بسیار بسیار سپاسگزارم
من تابحال روت نکردم..ضمنا اگر ب دانلود درایور یا فایل دیگهای نیازهست ..لطفا بهمراه توضیح لینکدانلود بذارید..
من رفتم Zda اما گیج شدم..
لطفا![]()
سلام..
دوستمن اگه امکان داره درمورد روت بیلد 7.3.2(لالیپاپ) یتوضیح کامل بذار..
بسیار بسیار سپاسگزارم
من تابحال روت نکردم..ضمنا اگر ب دانلود درایور یا فایل دیگهای نیازهست ..لطفا بهمراه توضیح لینکدانلود بذارید..
من رفتم Zda اما گیج شدم..
لطفا![]()
فکر کنم منم تاپیکشو تو XDA دیدم و از همونجا روت کردم
ولی الان هرچی میگردم پیداش نمی کنم
به نظر من روت نکن . ریسکه
-------------------------------------------
دوستان من تبلتم بریک شد
اندروید 5 نصبه و روت هم کردم.
دیشب یه اپدیت 98 مگی کردم ، ولی یادم نبود تبلت روته.
بعد اپدیت رو لوگو ایسوز میمونه. کسی اطلاعی نداره چیکار میشه کرد ؟
اپدیت جدیدی اومد و نصب کردم ، انگاری مشکل هنگ کردن تاچ و سرعت اندروید 5 برطرف شده.
سلام دوستان محترم من نمی تونم برنامه نسخه 1.7.38 armv7 neon mxpleyer را روی تبلت me372cg نصب کنم یعنی نصب می شود روی برنامه که کلیک می کنم می گوید کدک نصب نشده و هر بار که کدک دیگه نصب می کنم استارت نمی شود راهنمایی بفرمایید چه کنم با تشکر ورژن تبلت من 4-2-2 می باشد
Last edited by emam434; 23-06-2015 at 10:49.
اول از بخش تنظیمات -برنامهها - همهی برنامهها ;; ابتدا mx و بعد کدک مربوطه رو که قبلانصب کردیدروحذف کنید،سپس :
نرمافزارmx playerروسرچ کنید بعدازلینک دانلود mx...without codecرو دانلود، وازقسمت کدکهانیز
ورژن سازگار باIntel x86رو دان کنید ' بعد اول برنامه سپس کدک رو نصب کنید.
#کپی از موبایلستان
سلام.
بنده تخصص اندروید دارم.
ولی هیچ راهی برای روت این تبلت پیدا نکردم.
کسی راهی بلده؟
حدود 1 گیگ فایل آپدیت رو دانلود کردم و ریختم تو حافظه تبلت بعدش علامت آپدیت بالای منو رو زدم رفت که آپدیت کنه وسطای آپدیت erorr داد و دوباره برگشت صفحه اصلی که فایل دانلود شده رو هم خود به خود پاک کرد.لطفا راهنماییم کنین.پدر سوخته نه بلوتوثش کار میکنه نه وایفایش اینم از آپدیت کردنش الکی 800 تومن پول دادم به تبلت.![]()
سلام.
آپدیتو از خود تنظیمات تبلت دانلود کردین؟
سلام نه عزیز به تنظیماتش دست نزدم چون وایفایش غیر فعاله امکان آپدیت خودکار هم وجود نداره.
تبلتتون روته؟
نرم افزار cleaner چی داری؟
Last edited by ardeshir n; 19-07-2015 at 15:11.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)