برو epsxe 1.7 یا psx 1.13 رو دان کن با f1 سیو lمیشه و با f3 load کن
برو epsxe 1.7 یا psx 1.13 رو دان کن با f1 سیو lمیشه و با f3 load کن
ممنونم...با Epsxe v1.5.2 مشکلم حل شد.
اولین پست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میتونم کل ذخیره های ( ذخیره های درون بازی نه با برنامه یا همون Memory ) بازی Crash Bash برای برنامه Epsxe v1.5.2 پیدا کرد...تشکر
Last edited by Omid_Sadeghvand; 27-08-2008 at 19:05.
سلام .من تو اجرای بازی های ps2 با pcsx9.2 اشکال دارم.موقع اجرای بازی ارور میده.بایوس و پلاگین هاش هم تنظیمه.
من منظورت رو درست نفهمیدم. منظورت سیوهای لحظهایه که خود برنامه با دکمهی F1 ایجاد میکنه یا سیوهای مموریکارد؟
بنویس دقیقا چه اروری میده یا از پیغام ارور یه عکس بگیر.
ارورش اینه:pcsx2.exe has encountered aproblem and needs to close.we are sorry for the inconvenience بازیش هم dark watch که تو لیست بازی های قابل اجراش هست.تازه چند تا بازی دیگر رو هم تست کردم همین ارور رو میده.
عجیبه که اینجا نمیشه اپ گزاشتمیخواستم ورزن جدید pcsx2 391 رو بزارم
همون سیو مموری کارد رو میخوام....اگه اون سیوهای لحظه ای هم پیدا کردید ممنون میشم.من منظورت رو درست نفهمیدم. منظورت سیوهای لحظهایه که خود برنامه با دکمهی F1 ایجاد میکنه یا سیوهای مموریکارد؟
Last edited by Omid_Sadeghvand; 30-08-2008 at 21:01.
جناب ali 5260:
فکر میکنم اشکال شما از ویندوز باشه. برای بقیه بازیها هم همین ارور رو میده یا فقط برای این بازی اینطوریه؟
omid جان:
سیوهای مموریکارد توی پوشهای به اسم memcards واقع در پوشه شبیهساز با پسوند mcr ذخیره میشن. البته این پوشه پیش فرضه خود شبیهسازه و شما میتونید از قسمت Config->Memory Cards محل سیوها رو تغییر بدین. برای کار با سیوها هم برنامههایی هست. مثلا برای پاک کردن بعضی از بازیها از توی یه مموری-اگه یادتون باشه مموری ps1، برای سیو 15slot داشت- یا فرمت کردن مموریکارد. برای کار با مموریکاردها میتونید از شبیهساز PSXeven هم استفاده کنید.
در مورد سیوهای لحظهای هم بگم که برای کار باهاشون نیاز به برنامه ePSXe Cutor دارید. این برنامه یه قسمتی داره که این سیوها رو مدیریت میکنه، اگه در مورد این برنامه جانبی هم سوال داشتی بپرس.
سلام aminspy12 .برا همه بازی ها همین ارور رو میده.تو برنامه pcsx9.4 هم که دسته ها رو نمیشناسه.
من شنیدم برنامه ps2 emulator هم کارش خوبه.راسته؟بهترین emulator ps1 چیه؟(کامل+بایوس و پلاگین)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)