تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 65 از 752 اولاول ... 155561626364656667686975115165565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 641 به 650 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه p_samimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

سلام .
    من امروز یک هدفن Philips مدل 8500 SHP خریدم.
    به قیمت 40.000.
    در کل تو این رنج اون چیزایی که دیدم بیشتر به چند مدل خاص از سونی Philips و یک مدل technic و چند مدل A4Tech رسیدم.
    به نظرم از نظر کیفیت زیاد با هم تفاوت نداشتند.
    ولی این مدل به خاطر اینکه محفظه بزرگی برای گوش داره و اینکه چرمی نیست خوشم اومد.
    دیگه به گوشم به هیچ عنوان فشار نمیاد و عرق هم نمیکنه.
    البته یکم سنگین هست ولی خوبه.
    در ضمن از یک چیزیش خیلی خوشم اومد و اینکه وقتی با صدای کم هم آهنگ گوش میدم Bass تمیزی داره.تفکیک صداش هم بد نیست.

البته این ها همه سلیقه ای هستش.
    با این حال خیلی ممنون از راهنمایی دوستان.

2. این کاربر از p_samimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد انتخاب open در مقابل closed : من همچنان نظرم اینه که ترجیحت رو عوض نکنی (به نظرم همین مدلهای closed خیلی هم خوب هستند) ... ثانیا نمی دونم وضعیت بودجه و هزینه ات الان به کجا رسیده .. اما مدلهای open کمتر و گرونتر هستند (توی این بازه لبه مرزی نزدیک 100 منظورمه) ، بخصوص در بازار کشور ما ... بهرحال اگه نظرت روی کارای open هست باید بری سمت کارای سن هایزری که وصفشون هم چند صفحه پیش مطرح شد ...

//

در مورد مساله هدفون و کارت صدا :

برداشت من اینه که شما یه سیستم صوتی (اسپیکر و مخلفات) چند تیکه هم داری و واسه همینه که صدا رو روی حالت چند به یک گذاشتی ؛ درسته؟

در مورد حالت اول : (از ویندوز ببری روی حالت 2.1) + هدفون وصل بشه پشت PC ... مشکل این حالت چیه؟ ... هم از نظر نرم افزاری ساده به نظر میاد و هم سخت افزاری و افت کیفیت هم نداری .. مشکل این روش چیه؟

حالت دوم : بسته به کیفیت سیستم صوتی ات ، افت کیفیت داری ولی اندکه ...

حالت سوم (یه کاری بکنی که هم هدفون داشته باشی و هم اسپیکر) : با توجه به پیش فرض و وضعیت موجودت نه ... مگه اینکه صدا رو ببری روی 2.1 و همون اول یه قطعه بذاری که مثل دو راهی عمل کنه و یه فیش ببره به هدفون و یه فیش به اسپیکر ... مشکل اینه که (بجز اینکه محدود به 2.1 میشی) ، اون قطعه راحت گیر نمیاد ... من ندیده ام ..
    مشکلش اینه که من ممکنه بخوام مثلا الن از هدفون استفاده کنم و دو دقیقه دیگه از اسپیکر ...
    و این که سخته سوییچ کردن و ... یعنی یک کار یک نواخت و خسته کننده .
    به هر حال ... راه سوم بهترین راه به نظر میرسه ولی اون قطعه اسمش چیه ؟!

یک سوال کلی دارم البته میدونم جواب کلی هم داره ...

این هدفون های Open ارزش صرف پول بیشتری رو دارند ؟!
    اگر بخوام یک هدفون Open بگیرم سری 25X سنهیزر ؟! کیفیت اونها در چه حدیه ؟!
    راستش من از ظاهرشون خوشم نیومد زیاد !

ممنون میشم یکم این بحث رو باز کنید .

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

یک سوال کلی دارم البته میدونم جواب کلی هم داره ...

این هدفون های Open ارزش صرف پول بیشتری رو دارند ؟!
    اگر بخوام یک هدفون Open بگیرم سری 25X سنهیزر ؟! کیفیت اونها در چه حدیه ؟!
    راستش من از ظاهرشون خوشم نیومد زیاد !

ممنون میشم یکم این بحث رو باز کنید .
    ما هدفون open چهل تومنی هم داریم. پس همون طور که خودت گفتی جوابت خیلی کلیه. دلیل نمیشه چون فلان مدل open هست پس بهتره.
    بعد متوجه نشدم منظورت از سری 25X چیه؟ اگه منظورت هدفون هایی مثل HD 25-SP II هست که اونا Closed هستند و مخصوص DJ ها طراحی شدن. برای استفاده ی عادی جالب نیست. اصلا کلا اونایی که اولشون 2 داره برای DJ هستند.
    اگه open از سنهایزر میخوای باید بری سراغ HD4XX و HD5XX. سقف بودجه ت چقدره؟

5. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بودجه 100 - 120 .. بیشتر هم نمیدم !

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بودجه 100 - 120 .. بیشتر هم نمیدم !
    پس به نظر من باید روی HD 515 فکر کنی.

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توی Cnet تعریف خوبی شده ازش .

البته در نظر بگیرید که من فقط Open/Closed رو فقط از زبان شما شنیدم و تجربه نکردم ...
    به نظر شما برای من که فیلم و بازی و موسیقی زمینه ی استفاده ام هست چطور خواهد بود این انتخاب ؟!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته در نظر بگیرید که من فقط Open/Closed رو فقط از زبان شما شنیدم و تجربه نکردم ...
    به نظر شما برای من که فیلم و بازی و موسیقی زمینه ی استفاده ام هست چطور خواهد بود این انتخاب ؟!
    من هم بحثم همینه ... یعنی نمی دونم برداشتی که از open/closed داری چیه ... برای استفاده های متناوب (5 دقیقه استفاده کنی بعد برداری - نیم ساعت استفاده کنی بعد برداری-و..) واقعا هیچ مشکلی ندارن .... استفاده های طولانی مدت هستش که این قضیه رو مطرح می کنه ...

این انتخاب دیگه خیلی با کاربردت کاری نداره ... همونطور که گفته شد ، اصولا open صدا رو درز میده به بیرون ، اما در عوض اصولاً کیفیت بهتر داره که البته من معتقدم در این حدود قیمت که بحث ماست تفاوت کیفیت یه Open و یه closed انقدرها محسوس نیست برای اغلب کاربرها ...

ولی از این نظر که بخوای کریتیو Live بگیری (من فکر می کردم حدود 90 باشه که دیروز فهمیدم 115 تومنه) یا یه سری 500 سن هایزر (مثلاً) معلومه که دومی ارجحیت داره ...
    مشکلش اینه که من ممکنه بخوام مثلا الن از هدفون استفاده کنم و دو دقیقه دیگه از اسپیکر ...
    و این که سخته سوییچ کردن و ... یعنی یک کار یک نواخت و خسته کننده .
    به هر حال ... راه سوم بهترین راه به نظر میرسه ولی اون قطعه اسمش چیه ؟!
    خب دیگه زندگی همینه .. من هم این مشکل رو دارم (و اصلاً شک دارم اسمش رو بشه گذاشت "مشکل" ؛ یه نیازه که همیشه واسه حلش یه راه خاص وجود نداره)...

بهرحال اون قطعه رو که اتفاقا دیشب هم داشتم بهش فکر می کردم من تا حالا ایران ندیدم که عجیبه ، یه بار چند سال پیش یه آشنایی از هلند برای من آورد (2 دلار) که بعد من در یه حرکت فداکارانه(!) به 3-4 برابر قیمت فروختم به یه نفر که از من محتاج تر بود (البته بهش هم گفتم که 3-4 برابر بهت میدم - گفت اشکال نداره ، می ارزه! - منم مرام گذاشتم و قبول کردم!) ...

چیز پیچیده ای هم اصلاً نیست ، این تبدیل های دو به یک هدفونی رو دیدی ؟ که یه سری نری هدفونی داره و طرف دیگه دوتا مادگی هدفونی ؟ ... همونهاست .. مشکل اینه که من توی ایران هرچی از اونا دیدم و خریدم ، در واقع تبدیل نیست ، بلکه تقسیمه ... یعنی کانال راست و چپ رو جدا می کنه که ما همچین چیزی نمی خوایم ... می خوام هر کدوم از دو مادگی دقیقا همون صدا رو بدن بیرون ... باید بگردی و به احتمال بسیار زیاد پیدا میشه البته ... من آخرین بار سال پیش تو جمهوری گشتم دنبالش و نبود ..

11. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی
    28 تومن

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب ... خوب ..
    اون تبدیله پیدا نمیشه ! پس من هم از امپی میگیرم ... البته باز هم میگردم ...

خوب من همونطوری که گفتید نیم ساعت کار .. بعدش بیکاری ... بعد میذارم .. بعد در میارم ... ولی ... قیمت Live 115 هست و من هم پرسیدم از همون جایی که شماره دادید .
    قیمت این چنده ؟!

به نظر شما بین این دو من اگر دمی رو بگیرم چه چیزی از اولی رو از دست میدم ؟!

البته از ظاهر این سنهیزر حال نکردم !

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خوب ... خوب ..
    اون تبدیله پیدا نمیشه ! پس من هم از امپی میگیرم ... البته باز هم میگردم ...

خوب من همونطوری که گفتید نیم ساعت کار .. بعدش بیکاری ... بعد میذارم .. بعد در میارم ... ولی ... قیمت Live 115 هست و من هم پرسیدم از همون جایی که شماره دادید .
    قیمت این چنده ؟!

به نظر شما بین این دو من اگر دمی رو بگیرم چه چیزی از اولی رو از دست میدم ؟!

البته از ظاهر این سنهیزر حال نکردم !
    فکر نمیکنم چیزی از دست بدی. ناسلامتی سنهایزره ها. پدر هدفون هاست.
    این طور که میگی هدفون مدت زیاد روی گوشت نیست. ولی اگر هم باشه مطمئن باش از نظر راحتی این فوق العاده س. من خودم HD485 دارم و HD555 هم امتحان کردم. HD515 مدل بین این دو تاست. مال خودم جوریه که صبح تا شب روی گوشم باشه اذیت نمیکنه. HD555 ولی اگه بگم راحتیش 2 برابر 485 بود اغراق نکردم. هم طراحیش بهتره (طول هدفون زیاده, منظورم فاصله ی بالا تا پایینشه و این باعث میشه گوشتون هرچقدر هم بزرگ باشه کامل در احاطه ی هدفون قرار بگیره و کمترین فشاری بهش نیاد) و هم این که جنس ابر دورش خیلی نرم و عالی بود. فکر میکنم 515 از نظر راحتی بیشتر به 555 نزدیک باشه.
    آخرین قیمتی که ازش داشتم 120 تومن بود. البته مال خیلی وقت پیشه. شاید تا الان یه تغییری کرده باشه (البته منظورم تغییر در حد 5 تومنه). HD555 هم 160 تومنه.
    Last edited by prowler88; 30-09-2009 at 23:04.

15. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •