فروم ایرانیه یا ترکیه ای؟!
فروم ایرانیه یا ترکیه ای؟!
دوستان n46jv تو بازار یافت میشه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
دوستان از انتظار خسته شدم و تصميم گرفتم sony svf151290x touch رو از ديجيكالا بگيرم.
دوست عزیز اگه از 8 صبح تا 12 شب بازی میکنی پیشناهاد من اینه که بری یه Desktop جمع کنی چون اگه بخوای با لپ تاپ اینطوری تا کنی سره 6 ماه لپتاپت بای بای میکنه
بازم اگه مایلی لپتاپ بخری من LENOVO Y510 با کانفیگ کارت گرافیک SLI رو بهت پیشناهاد میدم که به جای دیسک نوری یه کارت گرافیک دیگه داره که میشه 2تا کارت گرافیک gt750m ddr5 2GB که دیگه تو بازیم به مشکل نمیخوری فقط باید واسش یه هیت سینکه خوب بگیری
ویندوز 8 هم بازیای جدید رو جواب میده فقط مشکلش با بازیای قدیمی هست
در رابطه با اینور و اونور خریدنش هم خودت تصمیم گیرنده نهایی هستی ولی پیشناهاد من این که از اینور با یه گارانتیه معتبر بگیری
دوست عزیز اگر کسی بقول شما بخواد 8 صبح تا 12 شب بازی کنه که سراغ PC (اعم از لپتاپ و دسکتاپ) نمیره. یک کنسول تهیه میکنه ...
ولی n550 اصولا برای امور سنگین مثل گیم و برنامه های سنگین ساخته شده و مطمئن باش خم به ابرو هم نمیاره
دوستان یه کار فوری داشتم ، یه عکس از قسمت مشخصات لپ تاپ روی کارتن میخواستم! یکی از اشنایان میخواد برام از خارج بیاره واسه همین میخوام براش بفرستم... البته با کانفیگ گرافیک 8 و صفحه تاچ .
داداش شرمنده میشه بگی از کجا می خواد بیاره ؟؟ از نمایندگی خود ایسوس تو اون کشور می خره ؟؟ کلا چجوریاست ؟ مشکلی نیس که به نظرت از خارج آوردن ( مثلا اینکه گارانتی نداره عیبی نمی کنه ؟ )) ؟؟؟ چون به احتمال زیاد یکی از آشناهای ما هم به زودی یه سفری به فرانسه و ایتالیا خواهد داشت منم به سرم زده بهش بگم بیاره !!!
دوستان شرمنده،تو جاهاي ديگه جوابمو ندادن
من كه فردا sony fit svf151290x رو كه بخرم همه ي نرم افزار ها و بازي هاي ويندوز هاي قديمي مثل ٧ و ايكس پي روي ٨ نصب مي شن؟
اگه نمي شن مي شه كه ويندوز سون رو در كنار ٨ بوت كرد?؟![]()
Last edited by Sin.com; 23-11-2013 at 09:36.
هر نرم افزاری نیاز به یکسری نرم افزار های اولیه داره مثل جاوا یا فلش یا Microsoft .NET Framework اینا نصب بشن نرم افزار ها یا بازی هارو اجرا میشن فقط کافیه از کنترل پنل چک کنی
دو تا ویندوز نصب نکن سیستم سنگین میشه
سلام دوستان.من یه دسته گلی به آب دادم.دیشب لپ تاپ بابام بدجوری قاطی کرد و خلاصه بخوام بگم باید ویندوز عوض میشد.لپ تاپ بابام سونی مدل vpcEH36EG هست.ویندوز ارجینال home basic داشت.ریکاوری هم نمیشد.من یه ویندوز 7 کرک شده نسخه Ultimate رو ریختم.حالا لپ تاپ فقط صدا داره و اصلا به اینترنت چه با کابل و چه از طریق wifi وصل نمیشه.اصلا وقتی دکمه روشن شدن wifi رو که زیر لپتاپ میزنم led سبزش روشن نمیشه.وقتی تو دیوایس کامپیوتر میرم کارت شبکه و بلوتوث رو نشناخته و نصب نیست.درایوراشو نتونستم از نت گیر بیارم.خود سایت سونی هم واسه دانلود ارور میده.کسی میتونه کمکم کنه که راحت بتونم درایوراشو دانلود کنم؟میدونم جاش اینجا نبود ولی شرمنده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)