هر کس برداشت خاصی از یک کلیت و موضوع داره
و اینکه برداشتها میتونن همشون درست باشند ..چون زاویه دید انسانها با هم فرق داره و مکمل هم هستند
هر کس برداشت خاصی از یک کلیت و موضوع داره
و اینکه برداشتها میتونن همشون درست باشند ..چون زاویه دید انسانها با هم فرق داره و مکمل هم هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برداشت من اینه ادما حتی وقتی در مقابل هم ایستادن و تفاوت نسل دارن باز هم نکات مشترکی هست که باعث بشه یه موضوعی رو مثل هم درک کنن..هرچند این درک در بعضی کلی و در بعضی دیگه مختصر باشه...
Last edited by dourtarin; 18-05-2015 at 10:11.
فرد با تجربه ، همه ی ابعاد موضوع رو میدونه ولی سایر افراد ، هرکدوم به یه بعد خاص از موضوع فکر میکنند ...
میشه به شعر مولوی هم ربطش داد که فرمود : هرکسی از ظن خود شد یار من ...
انسان موجود ناشناخته... ممنون تصویر زیبایی بود
در عصر جدید با تولید محتوای رسانه ای مفید و هزینه و و صرف وقت کمتر بجای روش های سنتی می توان اگاهی بیشتری در افراد به وجود آورد به طوری که از فرط راحتی نیاز به برنامه های ورزشی هم در رسانه جای خالیش احساس می شود.
این شخص تا پاسی از شب مشغول مطالعه بوده وحالا نظرات متفاوت در مورد کتاب ها و مطالب را با اشتیاق تایید یا رد می کند تا به آگاهی بیشتر در بستر مفید ارتباط مجازی با انسان های متفاوت شود. البته نوعی بی احترامی در این تصویر مشهوده و اون به کتب هایی هست که شخص بهشون علاقه ای ندارد.
بنده معنای فرتور رو نمی دونم. اما تاپیک جالبه. سپاس از استارتر.
نظرم در مورد تصویر: همه چیز فدای عقل... یعنی تکامل عقل و به بردگی کشیدن همه چیز برای رضایت بشر دو پا!
انفجار جمعیتی و زایمان زیاد و بی هدف در ضمن به دست مرده نگاه کنید که اشاره به بارور کردن بیشتر زمین دارد!
به نظر من مفهوم این تصویر نگاه دوباره به تفکراتمونه.
یجورخونه تکونی وتعمیرات که همه میتونیم حتی برای فکرمون هم انجام بدیم.
تفکر جزئ کل رو تشکیل داده و فشار زیادی به شخص مقابل بر اثر تفکر بر تمام جوانب وارد شده و کمر شکن شده برای ایشون این همه اطلاعات!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)